- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 01:09 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation Vita
Δυστυχώς το πιο πιθανό είναι ότι σε λίγες ημέρες απλά θα επιβεβαιωθεί για μια ακόμα φορά το μέλλον που έχει προδιαγραφτεί για το PS Vita...σε λίγο μάλιστα θα ετοιμαστεί να λάβει θέση στο πάνθεον των μεγάλων αποτυχιών δίπλα στο PSP Go (Αλήθεια θυμάται κανείς το πόσο είχε μεγαλουργήσει σε πωλήσεις;)
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
raysod έγραψε:Βγήκαν και τα παιχνιδάκια για το ps plus του Σεπτεμβρίου και αυτά είναι τα εξής:
3rd September: Velocity 2X (PS4 και Vita)
3rd September: Sportsfriends (PS4)
3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale (PS3)
3rd September: Hoard (PS3)
3rd September: TxK (Vita)
3rd September: Joe Danger PS Vita (Vita)
http://blog.eu.playstation.com/2014/08/27/ps-plus-september-velocity-2x-sportsfriends-joe-danger-ps-vita/
Και να προσθέσω ότι ετοιμάζουν και ένα jrpg sale από το EU store με τίτλους όπως Persona 4, Atelier games, Disgaea 3, Neptunia PP, Toukiden…
Πάνε τα λεφτά μας πάλι…
Προσωπικη αποψη ειναι οτι μονο οι Vita-κιδες ειναι οι πιο τυχεροι αυτο τον μηνα.4 παιχνιδακια αν βαλω και το Don't Starve που θα μπει την αλλην εβδομαδα μαζι με το update του Plus.
@raysod μηπως ξερεις αν το PlayStation Allstars Battle Royale ειναι cross buy;Μηπως και τα κανουμε 5!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Escape Dead Island is an adventure game developed by Swedish developer Fatshark and published by German studio Deep Silver.It will be released for Microsoft Windows, PlayStation 3 and Xbox 360
Tι θα λεγατε για μια Vita εκδοση του παιχνιδου? Zombies...No,No,No,No..I want my Vita (ζωη-Ιταλικα)
http://www.vitaboys.net/2014/08/escape-dead-island-being-seriously.html
Tι θα λεγατε για μια Vita εκδοση του παιχνιδου? Zombies...No,No,No,No..I want my Vita (ζωη-Ιταλικα)
http://www.vitaboys.net/2014/08/escape-dead-island-being-seriously.html
-
gamer - Δημοσιευσεις : 59
Αν και φαίνεται ωραίο, δεν με είχε πείσει πολύ στο PS3. Αν βγει σε vita όμως θα το αγόραζα πολύ ευχαρίστως.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
raysod έγραψε:Ανακοινώθηκε επίσης η κυκλοφορία του Salt and Sanctuary, ενός παιχνιδιού εμπνευσμένου από τα Castlevania, για το PS4 και το PS Vita…
https://www.youtube.com/watch?v=n1Yq89OhxfA#t=51
Φαίνεται πάρα πολύ καλό και όντως μοιάζει ένα DS από τα παλιά.. Ημερομηνία δεν είδαμε όμως...

-
http://gamingeverything.com/bluepoint-working-on-handheld-game-remaster-for-ps4/
Καποιο game απο το κτηνος μας, θα γινει remaster στο PS4!
Oι πιθανες επιλογες μου ειναι:
Gravity Rush (ή το GR 2 παει αποκλειστικο του 4)
Κillzone Mercenary
Uncharted (αυτο ειναι κατ'εμε)
καποιοι λενε το Wipeout 2048
Tελος παντων, αλλου θελω να καταληξω! Με ποια λογικη πας απο μια κονσολα (που δεν παει καλα απο παιχνιδια και πωλησεις) και παιρνεις αυτα τα λιγοστα exclusives (λογικα για exclusive προκειτε, σιγα μην ειναι κανενα αλλο) και τα βγαζεις υπο την μορφη του remaster!?
Τοτε με ποια η λογικη να υφισταται η συγκεκριμενη κονσολα, αφου οτι κυκλοφορει σ'αυτη γινεται port/remaster σε κοποια αλλη κονσολα...Καλυτερα εχω να μην βγει στο κτηνος και να βγει επι τοπου στην κονσολα, παρα να βλεπω το Vita μου να χανει εστω και αυτα τα λιγοστα παιχνιδια που εχει!
Πρωτον, ειδομεν αυριο!
Δευτερον, μεγαλο λαθος με αυτο που κανει η ΣΟΝΥ με το Vita!
Y.Γ Μην σκασει αυριο καμια βομβα του στιλ, νεο Vita δυνατοτερο, νεα παιχνιδια, νεα specs! Θα τους παρει και θα τους σηκωσει (ΛΟΛ), μετα το εγκεφαλικο εννοειτε!
Fingers crossed για αυριο! Λετε να πεσει κανενα ΑΑΑ απο δυτικο developer? (Για jRPG δεν το συζητω θα δουμε σιγουρα, αν και δεν μ'αρεσουν-υπαρχουν εξαιρεσεις-)
Καποιο game απο το κτηνος μας, θα γινει remaster στο PS4!
Oι πιθανες επιλογες μου ειναι:
Gravity Rush (ή το GR 2 παει αποκλειστικο του 4)
Κillzone Mercenary
Uncharted (αυτο ειναι κατ'εμε)
καποιοι λενε το Wipeout 2048
Tελος παντων, αλλου θελω να καταληξω! Με ποια λογικη πας απο μια κονσολα (που δεν παει καλα απο παιχνιδια και πωλησεις) και παιρνεις αυτα τα λιγοστα exclusives (λογικα για exclusive προκειτε, σιγα μην ειναι κανενα αλλο) και τα βγαζεις υπο την μορφη του remaster!?
Τοτε με ποια η λογικη να υφισταται η συγκεκριμενη κονσολα, αφου οτι κυκλοφορει σ'αυτη γινεται port/remaster σε κοποια αλλη κονσολα...Καλυτερα εχω να μην βγει στο κτηνος και να βγει επι τοπου στην κονσολα, παρα να βλεπω το Vita μου να χανει εστω και αυτα τα λιγοστα παιχνιδια που εχει!
Πρωτον, ειδομεν αυριο!
Δευτερον, μεγαλο λαθος με αυτο που κανει η ΣΟΝΥ με το Vita!
Y.Γ Μην σκασει αυριο καμια βομβα του στιλ, νεο Vita δυνατοτερο, νεα παιχνιδια, νεα specs! Θα τους παρει και θα τους σηκωσει (ΛΟΛ), μετα το εγκεφαλικο εννοειτε!
Fingers crossed για αυριο! Λετε να πεσει κανενα ΑΑΑ απο δυτικο developer? (Για jRPG δεν το συζητω θα δουμε σιγουρα, αν και δεν μ'αρεσουν-υπαρχουν εξαιρεσεις-)
-
Δεν μας τα λένε καλά εκεί στη Sony όσον αφορά το Vita. Άντε να δούμε τι θα μας πουν αύριο οι Ιάπωνες...

-
raysod έγραψε:Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου φέρουν στο Vita λίγους έστω ΑΑΑ τίτλους και μετά από λίγους μήνες ας τους κάνουν port σε ότι σύστημα θέλουν…
Αύριο γνωρίζουμε ότι όλο το βάρος θα πέσει πάλι στο PS4 αλλά πιστεύω ότι ο ερχομός του νέου 3DS θα αναγκάσει την Sony να κουνήσει το ποπουδάκι της λίγο σε ότι έχει να κάνει με το βητάκι...
Αν δωσουν αυριο βαρος στο PS4, τοτε στην κονονικη TGS που θα δωσουν το βαρος τους?
Ακομα,δεν με χαλαει να δω τιτλους του Vita σε αλλες κονσολες, το θεμα ειναι γιατι να το κανουν? Μπορουν να βρουν και να αναπτυξουν καλυτερους τιτλους για κονσολες, δεν χρειαζονται το "εγκαταλελημενο" (για τη ΣΟΝΥ) κτηνος να τους γεμισει με τιτλους (και σιγα τους πολλους ΑΑΑ τιτλους που εχει)...Το Killzone του Vita τι θα τους προσφερει?To Uncharted πες οι θα το κανουν μονο και μονο για να καλυψουν το κενο μεχρι το 4, αλλα και παλι υπαρχουν τοσοι αξιολογοι τιτλοι μεχρι εκεινη την στιμη! Το Tearaway, παει στο διαολο, το ανακοινωσαν...Το θεμα ειναι μην δω καμια ανακοινωση του στιλ το GR 2 "Only on PlayStation 4" απο κει που ηταν PSV exclusive!
Επιπλεον, ο ιδιος ο Yoshida δεν ηταν που ειπε οτι δεν θα βγαλουν remaster τιτλους στο PS4, για καποιο λογο που μου διαφευγει αυτη την στιγμη?!
Παιζει αυριο να δειξουν (λεμε τωρα) κανενα αποκλειστικο/port απο Western developer μεσα στην Ιαπωνια? Τι θα θελατε να δειτε εσεις? Εγω ετσι ενα-δυο ΑΑΑ παιχνιδια απο δυτικους και Freedom Wars και να δω τι παιζει με το GR 2 (τα μονα 2 jRPG που μ' αρεσουν!)
-
Δεν το είπε ο Yoshida αλλά ο άλλος που πήρε συνέντευξη ο Πάυλος. Θα δούμε σε μισή ημέρα τι παίζει τελικά. Ακόμα είναι φήμες. Πάντως θέλω να ανακοινώσουν τίτλο σε στυλ MH για PS4, καθώς δεν μπορώ να περιμένω το Type 0 ένα ολόκληρο χρόνο...

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης