Another World(20th anniversary)
Κλασικο παλουκι platform-adventure(χωρις saves) που πρεπει να μαθεις απ εξω για να περασεις. Εικαστικα απο τα πιο ξεχωριστα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει, σε ταξιδευει σε αλλους κοσμους! Το οτι κυκλοφορησε πριν 20 χρονια το κανει ακομη πιο ιδιαιτερο...
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 14:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
AnimaPura έγραψε:Sensei έγραψε:Παίζω το MyCareer του NBA 2k14..Έχω κολλήσει αλλά το θέμα είναι ότι έχει αρκετά θεματάκια που με τσαντίζουν απίστευτα !
Σχεδόν όλα τα ματς, ειδικά στην πρώτη σεζόν, είναι scripted και πρέπει πολλές φορές να κουβαλήσεις την ομάδα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το να μην βάζουν τίποτα οι συμπαίκτες στην τελευταία περίοδο, ο αντίπαλος να σουτάρει μόνο άχαστα από την φυσούνα, γελοία επιθετικά φάουλ κτλ.
Ναι όντως..Για να βάλουν καλάθι οι συμπαίκτες μου θα πρέπει να τους δώσω την μπάλα κάτω από το καλάθι αλλιώς δεν..
Παρολαυτα το σύστημα βαθμολόγησης του "Teammate" (κάπως έτσι) είναι απαράδεκτο. Π.χ δε γίνεται να μου κάνει screen ο αντίπαλος και να μην προλαβαίνω το 3ποντο αυτουνου που έπρεπε να φυλάω και να μου μειώνει το "teammate" σα π@@@να ! Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω ? Να πετάξω ? Αφού μου είχαν κάνει screen..
Άσε που επίσης εκνευριστικό είναι το "bad call for pass" !
Και όταν βάζω 35 πόντους και έχω Α- στο "teammate", να με συγχωρείς κυρία 2k αλλά η απόδοσή μου δεν ήταν απλά "good" όπως λες !

Γενικά σαν ιδέα είναι πολύ καλό και μ'αρέσει αλλά από θέμα υλοποίησης έχει πολλά προβλήματα !
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
AC Black flag σε ps3 το εχω φτασει seq.5 και μετα την διαγραφη των saves μου οταν βρισκομουν στο seq.10 αυτην την φορα ειμαι αποφασισμενος να το τελειωσω επιτελους 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Τέλος με το Puppeteer.Εντάξει τι να πεις,ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.Γραφικά,art direction,μουσική,gameplay στον Θεό.Να'ναι καλά το plus που μας προσφέρει τέτοιες παιχνιδάρες.Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που απλά δεν γίνεται να ξεχαστούν.Αρχή με Devil May Cry.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες