Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό periklis » 10 Μάιος 2014, 00:22

το θέμα ρε παιδιά ειναι απο οσα εχω δει και γω και οσα λενε και πολλοι αλλοι gamers, οτι τα γραφικά των νεων κονσολών δεν εχουν ακόμη τουλάχιστον δικαιολογήσει τα χρήματά τους...
δε μπορει δηλαδη να δώσω αυτή τη στιγμή 500 ευρώ η 400 εστω για να παιξω τα ιδια παιχνίδια που εχω ηδη παιξει με λιγο πιο ζωντανα γραφικά....
αγοράζοντας μαλιστα προσφατα μια καλή υψηλού επιπέδου τηλεόραση, τα γραφικά των games του ps3 μου έδειχναν καλύτερα...οπότε ειναι και αυτό σαν ενα μικρό ps4? θα δώσω το 500αρι οταν η διαφορά θα ειναι κραυγαλέα...οπως πχ θυμάμαι ηταν η μετάβαση απο ps1 σε ps2...
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μάιος 2014, 15:30

Πλησιάζει και η μέρα που θα κυκλοφορήσει το Watch_Dogs. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Ψάχνω όμως να βρω και κανένα άλλο παιχνίδι. Σκεφτόμουν να πάρω το Murdered: Soul Suspect, αλλά κάνει 36 ευρώ για προαγορά. Επειδή δεν έχω λεφτά γενικά, μου προτείνετε να το πάρω ή να πάρω καλύτερα διάφορα παιχνίδια σε εκπτώσεις του steam, από το να χαλάω τόσα λεφτά για ένα παιχνίδι; Τονίζω ότι δεν τα γεννάω τα λεφτά, γι'αυτό το σκέφτομαι πολύ αν είναι να το αγοράσω.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Μάιος 2014, 19:51

TheLuckyShamrock έγραψε:Πλησιάζει και η μέρα που θα κυκλοφορήσει το Watch_Dogs. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Ψάχνω όμως να βρω και κανένα άλλο παιχνίδι. Σκεφτόμουν να πάρω το Murdered: Soul Suspect, αλλά κάνει 36 ευρώ για προαγορά. Επειδή δεν έχω λεφτά γενικά, μου προτείνετε να το πάρω ή να πάρω καλύτερα διάφορα παιχνίδια σε εκπτώσεις του steam, από το να χαλάω τόσα λεφτά για ένα παιχνίδι; Τονίζω ότι δεν τα γεννάω τα λεφτά, γι'αυτό το σκέφτομαι πολύ αν είναι να το αγοράσω.

Role playing games αν ασχολείσαι με την κατηγορία φίλε μου.Ξεκινάς και παίζεις αμέτρητες ώρες βυθισμένος στον κόσμο του παιχνιδιού.Και ειδικά αυτή η αίσθηση του να ανεβάζεις level τον χαρακτήρα σου δεν υπάρχει!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μάιος 2014, 22:05

Άρα δηλαδή να προτιμήσω να αγοράσω διάφορα άλλα παιχνίδια, παρά το Murdered: Soul Suspect; Ναι, μου ακούγεται καλύτερα έτσι. Ίσως να προτιμήσω και κανένα multiplayer παιχνίδι. Και ποια RPG προτείνεις;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό mysterious » 11 Μάιος 2014, 01:15

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μου φαίνεται εκπληκτικό αλλά κι εγώ τόσα χρήματα δεν θα τα έδινα γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές.Στα RPG'S έχω μείνει πίσω λόγω παλιού υπολογιστή και το PS3 το πήρα πριν ενάμιση χρόνο περίπου για προλάβω να τα παίξω.Να σκεφτείς έχω στην άκρη(και δεν τολμάω να τα ξεκινήσω επειδή θέλουν πολύ χρόνο)τα 2 Dragon Age,Oblivion,Fallout 3,Kingdoms of Amalur,Dragon's Dogma,Demon's Souls.Αν προσθέσεις και τα Dark Souls,Skyrim έχεις ήδη μια αρκετά μεγάλη λίστα από παιχνιδάρες.Oκ δεν βγήκαν χθες τα παιχνίδια αλλά το καλό RPG ειδικά δεν έχει ηλικία.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Μάιος 2014, 01:42

Ε καλά, τα Fallout και τα Elder Scrolls είναι τρομερά παιχνίδια, αλλά τα έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν. Τα άλλα παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν καν. xD Πάντα όταν είναι να ξοδέψω λεφτά για παιχνίδι, το σκέφτομαι πάρα πολύ και δε βρίσκω σχεδόν τίποτα. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 11 Μάιος 2014, 03:25

mysterious έγραψε:το καλό RPG ειδικά δεν έχει ηλικία.

Ω, ναι.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 11 Μάιος 2014, 09:00

Super Meat Boy, το πήρα χθες σε προσφορά. Λατρεύω αυτά τα παιχνίδια, οπότε σίγουρα θα το παίξω μέχρι το τέλος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό mysterious » 11 Μάιος 2014, 17:48

TheLuckyShamrock έγραψε:Ε καλά, τα Fallout και τα Elder Scrolls είναι τρομερά παιχνίδια, αλλά τα έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν. Τα άλλα παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν καν. xD Πάντα όταν είναι να ξοδέψω λεφτά για παιχνίδι, το σκέφτομαι πάρα πολύ και δε βρίσκω σχεδόν τίποτα. :P

Το steam έχει συνέχεια προσφορές οπότε θα ήταν καλό να περιμένεις για να χτυπάς καλά παιχνίδια σε καλές τιμές. :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Μάιος 2014, 22:48

Καλά, αυτό θα κάνω, θα περιμένω τότε. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB