Ανάρτηση ειδήσεων και απο αλλα μέλη του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Ανάρτηση ειδήσεων και απο αλλα μέλη του site

Δημοσίευσηαπό Spank » 25 Δεκ 2011, 22:55

Ένα πράγμα που το βλέπω και αλλα forums με τεχνολογία και μη ειναι η ανάρτηση κάποιων ειδήσεων που κατόπην ψήφισης τους απο αλλα μέλη ανεβαίνουν στην πρώτη σελίδα.

Δηλαδή ανεβάζω εγω εδω στο forum κάποια είδηση που έχω βρέι σε κάποιο αλλο site ξένο η ελληνικό και ειτε αναφέρω την πηγή του ειτε κάνω την μέταφραση αν ειναι ξένο, κατόπιν με κάποιο σύστημα ψήφων απο τα μέλη που θα το διαβάσουν η αλλο τρόπο περνάει στην πρώτη σελίδα η σε κάποια αντίστοιχη κατηγορία και το σχολιάζουν και τα μέλη που μπορεί να μην επισκέπτονται το forum καθόλου αλλα απλα το site οπότε συμετέχουμε ολοι.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο η παρόμοιο μιας και ειμαι και newbie εδώ απλα ειπα μια ιδέα μου που το έχω δει και αλλου και μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Spank

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 26 Δεκ 2011, 03:34

Σίγουρα θα πρέπει να δούμε τι είδηση είναι. Το λέω γιατί επειδή ανεβάζουμε πάρα πολλές ειδήσεις μέσα στην ημέρα, αν είναι κάτι σημαντικό, σίγουρα το έχουμε βάλει κι εμείς.

Κατά δεύτερον, απαγορεύεται η αναδημοσίευση ύλης και η δημοσίευση links από άλλα τεχνολογικά sites, οπότε καλό θα ήταν αυτό το κομμάτι να το αποφύγουμε.

απλά επειδή ίσως έχει ενδιαφέρον, δώσε ένα παράδειγμα για να δούμε όλοι τι εννοείς :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Spank » 26 Δεκ 2011, 11:31

Να αναφέρω ενα παράδειγμα , δηλαδή εγω παρακολουθώ αυτο το site και πέφτει το ματι μου στην συγκεκριμένη είδηση http://www.neowin.net/news/google-to-pay-300-million-a-year-for-firefox-search-rights .

Το ανεβάζω λοιπόν εγώ στο forum μεταφρασμένο απο εμένα φυσικά αν πρόκειται για ξένη δημοσίευση για να το σχολιάσουμε απλα και μονο σαν είδηση απο τα μέλη αν ενδιαφέται κανεις φυσικά. Απο εκει και πέρα με κάποιο σύστημα ψήφων απο τα μέλη και τους διαχειριστές η μονο απο τα μέλη η αλλο τρόπο να περνάει σε κάποια σελίδα στο κυρίως site για περαιτέρω σχολιασμό αν ειναι σημαντικό σαν είδηση.

Θα μπορούσε να αναφερθεί η πηγή αν πρόκειται ουσιαστικά για αναδημοσίευση του άρθρου απο αλλο τεχνολογικό site αλλα απλά το εχω μεταφράσει εγω , αλλα απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανόνες του enternity. Θα μπορούσα λοιπόν να βρω την είδηση που προέρχεται απο την ιδια την google την intel η οποιονδήποτε έχει κάνει την δημοσίευση και απλα πάλι αναφέροντας την πηγή να το ανεβάσω σαν είδηση.

Γιατί θεωρώ οτι ο καθένας μας παρακολουθεί λίγο πολύ και αλλα τεχνολογικά site με ενδιαφέρον ειδήσεις και νομίζω ειναι πρακτικά αδύνατον να μπορούμε να βρίσκουμε ολες τις ειδήσεις.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός .sorry για την έκθεση απλα το έγραψα με πολλά λόγια για να ειναι καλύτερο το παράδειγμα :)
Άβαταρ μέλους
Spank

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Δεκ 2011, 20:14

Καλά έκανες, ενδιαφέρουσα πρόταση. Τι λέτε οι υπόλοιποι;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Shepard » 28 Δεκ 2011, 11:01

Καθόλου κακή πρόταση κ θα έχουμε κ πιο ενεργούς χρήστες έτσι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Chased » 23 Μάιος 2012, 15:42

Μπορεί να περπατήσει...
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243