Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό gamelover » 16 Φεβ 2014, 14:42

τελευταία είδα το mama.ταινία τρόμου και θρίλερ μαζί.Προσωπικά μου άρεσε και ο λόγως είναι ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει η ταινία καθώς κάνει μια μικρή διαφορά απο το "καθιερωμένο" αν μπορούμε να πούμε τέλος που μπορεί να έχει μια ταινία τέτοιου είδους.
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Chased » 01 Ιουν 2014, 15:33

Μία ταινία που μου στοίχισε αρκετά βράδια ύπνου και ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να δω, είναι η «Ghost Ship». Απαπαπαπαπαπαπα! :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :shock:
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Stamatis » 05 Ιουν 2014, 23:22

Το καλύτερο Horror είναι το The Last Exorcist
Άβαταρ μέλους
Stamatis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 23 Ιουν 2014, 17:34

Τρελαμενος με εφιαλτη στο δρομο με τις λευκες απο μικρο παιδι.Μακραν το καλυτερο μου.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό antonis_L » 10 Ιούλ 2014, 20:04

Τα θρίλερ που ένιωσα κάτι ήταν όλα όταν ήμουν μικρός, μετά όλα απομυθοποιούνται και τα βλέπεις με άλλο μάτι, δεν σε αγγίζουν.

Το ασανσέρ του τρόμου
Κινούμενη μάζα
Hellraiser
Εξορκιστής
Και ο Freddy (εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες) πολύ καλός

Τίποτα όμως δεν ξεπερνάει το ένα και μοναδικό βασικό ένστικτο το οποίο βάζω στο τοπ 5 όλων των ταινιών όλων των ειδών, ιδιόμορφο σενάριο με πολλές υποϊστορίες, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.
antonis_L

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 11 Ιούλ 2014, 18:42

Φιλε μου το ασανσερ του τρομου το ειχα δει μικρος και σε συνδυασμο με την κλειστοφοβια μου εκανα να ξαναμπω σε ασανσερ 5 χρονια και για κακη μου τυχη εμενα στον 5ο.
Gkalas

Δημοσίευσηαπό antonis_L » 11 Ιούλ 2014, 20:20

Κι εγώ μικρός το είχα δει τότε και την είχα ακούσει :lol: πάλι καλά έμενα στον πρώτο :lol: :lol: :lol:
Θα ήθελα πάντως να τις ξαναδώ αυτές τις ταινίες, ειδικά το ασανσέρ του τρόμου και την κινούμενη μάζα.
antonis_L

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 13 Ιούλ 2014, 19:59

Α εισαι της παλιας σχολης και εσυ.Ωραιος.
Gkalas

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 14 Ιούλ 2014, 09:34

Δεν ξερω αν το θυμαστε αλλα για μενα ενα απο τα καλυτερα θριλερ απο μικρος ηταν το Poltergeist ..
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό antonis_L » 14 Ιούλ 2014, 09:42

mariodm22 έγραψε:Δεν ξερω αν το θυμαστε αλλα για μενα ενα απο τα καλυτερα θριλερ απο μικρος ηταν το Poltergeist ..

Ναι, καλό κι αυτό, με σενάριο του Spielberg
antonis_L

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB