Κάθε φορά που κατέβαινα Κρήτη λιώναμε στα arcade. Cadillacs and Dinosaurs,Snow Bros,Street Fighter και πολλά άλλα μας γέμιζαν τις ώρες. Πολύ νοσταλγία...
Άλλος ένας για Tekken TAG Tournament. Θυμάμαι το τερμάτιζα με ένα κέρμα και μετά οι γύρω γύρω αντί να θέλουνε να παίξουμε μου λέγανε με ποιό ζευγάρι να το τερματίσω στην επόμενη προσπάθεια (ντάξει μία φορά έγινε το συγκεκριμένο ).
Τερματιζα παρα πολλα παιχνιδια με ενα κερμα, ωριστε μερικα που μου ερχονται προχειρα: Street Fighter 2 Turbo Bubble Bobble Snow Bross The King of Dragons Super Pang Wonder Boy 2 In Monster Land Punk shot Tekken 2-3-Tag-4-5 Time Crisis Mortal Kombat 2 Metal Slug Samurai Shodown 2-3 Rival Schools Soulcalibur
Πραγματικα καλος ομως ειμουν στα Soulcalibur, Tekken kai Crazy Taxi. Μαζευοταν πολυς κοσμος για να φαει ξυλο μεχρι που πλεον ολοι με ηξεραν και προφανως με απεφευγαν. Στο Crazy Taxi ειχα high score 67.000 δολλαρια, ολα τα records ηταν δικα μου και αυτο το score μεταφραζεται σε πανω απο 1,5 ωρες παιχνιδι με ενα κερμα μονο. Πανω απο 20 ατομα κοιτουσανε και αυτο λογω μιας ατυπης κοντρας που ειχα με ενα αλλο παιδι που προσπαθουσε να σπασει το σκορ μου (his best: 55.000 dollars), τα παρατησε προφανως μετα.
Η μεγαλύτερη ποζεριά που έκανα τότε ήταν η πετονιά, θυμάμε μια φορά στο Tehkan World Cup είχα βάλει 99 Credit Απο κει και πέρα αρκετά τερματιζα με 1 κέρμα, Street Fighter (ήξερα όλα τα κόλπα από όλους τους χαρακτήρες) Toki Bubble Bobble (power up & original game) Snow Bross Και πολλά άλλα, όμως δεν θυμάμαι τους τίτλους, πέρασαν και 20 χρόνια
Ειχε ερθει απο πανω μας ο μαγαζατορας και κοιταγε τα 99 credit που ειχαμε βαλει στο Toki με την πετονια.Περιττο να πω οτι μας πεταξε με τις κλωτσιες εξω
Εγώ πάντα 2-3 έβαζα για να μη μας πάρουν χαμπάρι αλλά μερικά φιλαράκια ήθελαν να τους το γεμίσω, ε εκεί τους πιάνανε καμιά φορά. Σε μερικά μαγαζιά ήμασταν black list, σαν τον Τζον τάραμας στα καζίνο ένα πράγμα . Είχε πλάκα αυτή η εποχή.