- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος με το πανέμορφο Giana Sister:A twisted dream(η άμεση εναλλαγή ανάμεσα στους δύο κόσμους απλά εκπληκτική)και αρχή με το Pro 14.Το βελτίωσαν αρκετά αλλά....ακόμη και με όλα τα update το θέμα με τα σουτ εκτός περιοχής παραμένει.Η μέγιστη απόσταση που μπορείς να σκοράρεις είναι στα όρια της περιοχής κάτι το οποίο βρίσκω εντελώς χαζό.Σαν να παίζεις μπάσκετ και να βάζεις καλάθια μόνο από το ζωγραφιστό!Είχα πάρει την Ρεάλ στο τέρμα εύκολο και με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ κοτζάμ Ρονάλντο και Μπενζεμά δε μπορούσαν να σκοράρουν με τίποτα 3-4 μέτρα εκτός περιοχής!Δηλαδή μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις του τύπου κατευθύνομαι με ορμή στην αντίπαλη εστία...οπλίζω...το σφίγγω που λένε...και...ωπ δεν πρέπει να σουτάρω γιατί απλά δεν θα μπει.
Από εκεί και πέρα όμως η δουλειά που έκαναν στα υπόλοιπα update και ειδικά στο θέμα των μεταγραφών απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ(ακόμη και τις χειμερινές μεταγραφές!).

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Scott_Pilgrim έγραψε:Εδώ και λίγες ημέρες λιώνω εντατικά το Soul Sacrifice. Τελείωσα το σενάριο και έχω πιάσει το online τώρα. Κόλλημα το παιχνιδάκι...
Παιχνιδαρα το "Soul"!Εγω συνεχιζω να το λιωνω online και εχω παρατησει το single.
Αυτες τις μερες κυριολεκτικα εχω λιωσει με ενα F2P παιχνιδι στρατηγικης στο "βιτακι" το Destiny of Spirits!Ευτυχως το παιχνιδι σου δινει συνεχεια "δωρακια" για να προχωρας και δεν σκεφτεσαι καθολου να δωσεις λεφτα.
Τωρα δοκιμαζω το Pro Evolution Soccer 2014.Εχει καποια θεματακια αλλα παιζετε ανετοτατα!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
nkav64 έγραψε:Ποιό από τα 2 εννοείς, του Wii U ή του 3DS; Σαδιστικά και τα 2 αλλά αυτό του 3DS έχει μια δόση παραπάνω
Αγαπημένε Νικήτα παίζω και τα δύο παράλληλα με μια έμφαση σε αυτό του 3DS γιατί έχει αυτό το mode με τις περισσότερες καρδιές! Επειδή δεν είχα παίξει ποτέ ξανά είπα σιγά μωρέ την υπόθεση πόσο καιρό να σε κρατήσει! Έλα μου ντε που κάθε πίστα ακόμα και αν δεν μαζέψεις όλα τα γράμματα και τα κομμάτια του παζλ είναι δύσκολη!
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
NinteNikos έγραψε: Αγαπημένε Νικήτα παίζω και τα δύο παράλληλα με μια έμφαση σε αυτό του 3DS γιατί έχει αυτό το mode με τις περισσότερες καρδιές! Επειδή δεν είχα παίξει ποτέ ξανά είπα σιγά μωρέ την υπόθεση πόσο καιρό να σε κρατήσει! Έλα μου ντε που κάθε πίστα ακόμα και αν δεν μαζέψεις όλα τα γράμματα και τα κομμάτια του παζλ είναι δύσκολη!
Φίλε Νίκο και εγώ το ίδιο κάνω...έχω για την ώρα ως βασικό τίτλο αυτό στο 3DS και όταν μου τη δίνει πάρα πολύ στα νεύρα μεταφέρομαι στο Wii U. Ευτυχώς έχω το γιό μου συνεργάτη ο οποίος στα platforms είναι άσσος και με ξελασπώνει στα πολύ δύσκολα

Πάντως μου αρέσει πολύ που έχουν αρκετή δόση δυσκολίας και τα δύο παιχνίδια, ενώ το ότι θα πρέπει να παίξεις αρκετές φορές κάθε πίστα για να μαζεψεις όλα τα κρυμμένα αντικείμενα μόνο ως θετικό το βλέπω

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Έκανα προ-αγορά το Watchdogs, δυστυχώς όχι το deluxe, αλλά εντάξει, δε νομίζω να έχει και τόσα πολλά επιπλέον πράγματα το deluxe. Με την προ-αγορά πάντως, απέκτησα τα Blume agent outfit and perk. Ζηλέψτε ελεύθερα τώρα. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
nkav64 έγραψε:NinteNikos έγραψε: Αγαπημένε Νικήτα παίζω και τα δύο παράλληλα με μια έμφαση σε αυτό του 3DS γιατί έχει αυτό το mode με τις περισσότερες καρδιές! Επειδή δεν είχα παίξει ποτέ ξανά είπα σιγά μωρέ την υπόθεση πόσο καιρό να σε κρατήσει! Έλα μου ντε που κάθε πίστα ακόμα και αν δεν μαζέψεις όλα τα γράμματα και τα κομμάτια του παζλ είναι δύσκολη!
Φίλε Νίκο και εγώ το ίδιο κάνω...έχω για την ώρα ως βασικό τίτλο αυτό στο 3DS και όταν μου τη δίνει πάρα πολύ στα νεύρα μεταφέρομαι στο Wii U. Ευτυχώς έχω το γιό μου συνεργάτη ο οποίος στα platforms είναι άσσος και με ξελασπώνει στα πολύ δύσκολα![]()
Πάντως μου αρέσει πολύ που έχουν αρκετή δόση δυσκολίας και τα δύο παιχνίδια, ενώ το ότι θα πρέπει να παίξεις αρκετές φορές κάθε πίστα για να μαζεψεις όλα τα κρυμμένα αντικείμενα μόνο ως θετικό το βλέπω
Εντάξει Νικήτα έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά είμαι καθαρά της άποψης οτι τα παιχνιδια είναι για διασκέδαση και όχι για να σπάνε τα νεύρα μας! Για να δούμε θ τα τερματίσω άραγε.
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
NinteNikos έγραψε:Έχω πει ότι η μάνα μου με ανάγκασε να παίξω Farm Heroes Saga για να της δίνω ζωές;
Μη... μου θυμίζεις τη μάνα μου που έχει αρχίσει και ασχολείται με κάτι φάρμες. Ελπίζω να μη μου ζητήσει ποτέ βοήθεια

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες