- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 19:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
καρτα γραφικων
Να σου πω την αλήθεια για εμένα δεν αξίζει και πολύ να πάρεις κάποια απο αυτές τις κάρτες. Εννοείτε πως η 280χ και 770 είναι αρκετά καλύτερες απο την 7870, αλλά το να δώσεις 300 ευρώ κοντά για να πάρεις 15-25 frames παραπάνω σε ultra settings απ ότι βγάζει η κάρτα που έχεις ήδη μου φαίνετε παράλογο. Αν δεν είχες την 7870 και είχες μια άλλη παλιότερη θα άξιζε περισσότερο η αναβάθμιση. Εγώ θα σου πρότεινα να πουλήσεις την 7870 και να ανέβεις κατηγορία. Η 290χ νομίζω είναι το καλύτερο value for money και οι τιμές της σε μεταχειρισμένα ξεκινάνε κοντά στα 350 (κάποια στιγμή είχα δει και με 300 φαντάσου).
- pandelas
- Δημοσιευσεις : 19
@dimitris ειχα την Hd 7870 Ghz oc 2gb edition . Πολυ δυνατη καρτα !!! Bf4 στα ultra χωρις antialising , resolusion scale 85 το επαιζα και ειχα μονιμως 60-62 fps . παρα πολυ καλα και playable ... Sniper elite sta ultra με 2.25 antialising 60 fps . Σε γενικες γραμμες τα παιχνιδια που ειναι καλα φτιαγμενα και υποστιριζουν mantle τα παιζει αριστα ακομα στα high - ultra . Θα δεις τεραστια διαφορα με r9 280x αλλα θα σου προτεινα να κανεις ενα overclock πρωτα στην καρτα σου γιατι κραταει καλα . Aν την κανεις και ενα καλο overclock ειναι καλυτερα .
Μου εχει ερθει απειρες φορες στο μυαλο να την πουλησω ακομα και για r9 280 αλλα στο τελος σκεφτομαι οτι θα δω αρκετη διαφορα αλλα που ακομα δεν μου χρειαζεται
Αν θες να πας καπου πολυ ανωτερα κανε λιγη οικονομια και παρε r9 290 με 345 ευρω που την εχει ιντερνετ .
Μου εχει ερθει απειρες φορες στο μυαλο να την πουλησω ακομα και για r9 280 αλλα στο τελος σκεφτομαι οτι θα δω αρκετη διαφορα αλλα που ακομα δεν μου χρειαζεται
Αν θες να πας καπου πολυ ανωτερα κανε λιγη οικονομια και παρε r9 290 με 345 ευρω που την εχει ιντερνετ .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Θα σου πω λιγο για τα παιχνιδια που εχω αγορασμενα και τα παιζω πολυ στο ιντερνετ και καποιες εμπειριες .
Τωρα αν παλι θες καλυτερη καρτα σου προτεινω την r9 280X 3gb και την εχω δοκιμασει την καρτα σε συστηματα φιλων μου αλλα με cpu amd 8350 που σιγουρα ο δικος σου θα σου δινει 3 με 4 fps παραπανω
και οντως παιζεις bf4 στα Ultra resolusion scale 100 με χ4 antialising με 60-70 fps ισως και παραπανω σε καποια σημεια δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια .
Σε αλλα παιχνιδια εχεις διαφορα και 40 fps αλλα σε παιχνιδια οπως το call of duty black ops 2 που εχεις ηδη 120 στην καρτα σου . Βεβαια το ghosts θα το παιζεις ανετα με r9 280X που στην 7870 παιζει χαλια στα Ultra ...
Τωρα αν παλι θες καλυτερη καρτα σου προτεινω την r9 280X 3gb και την εχω δοκιμασει την καρτα σε συστηματα φιλων μου αλλα με cpu amd 8350 που σιγουρα ο δικος σου θα σου δινει 3 με 4 fps παραπανω
και οντως παιζεις bf4 στα Ultra resolusion scale 100 με χ4 antialising με 60-70 fps ισως και παραπανω σε καποια σημεια δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια .
Σε αλλα παιχνιδια εχεις διαφορα και 40 fps αλλα σε παιχνιδια οπως το call of duty black ops 2 που εχεις ηδη 120 στην καρτα σου . Βεβαια το ghosts θα το παιζεις ανετα με r9 280X που στην 7870 παιζει χαλια στα Ultra ...
- mariodm22
Εγώ πάντως με 8150 στο bf4 multiplayer 64 άτομα όλα στο ultra τα frames σε αρκετά σημεία πέφτουν κάτω των 60. Βέβαια μπορεί να πέφτω λόγω cpu αλλά νομίζω πως ούτε η 280χ ή η770 μπορούν να δώσουν το λιγότερο 60άρι σε ΟΛΑ τα games σε 1080p. Βασικά μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ http://www.guru3d.com/articles_pages/hi ... iew,1.html που έχει διάφορες κάρτες σε διάφορα games. Απλώς έχε στο νου σου πως το μηχάνημα των δοκιμών έχει cpu των 1000 ευρώ οπότε τα νούμερα που βλέπεις μπορεί να μην ισχύουν για το δικό σου σύστημα (συν του ότι οι μετρήσεις γίνονται σε campaing και όχι σε multiplayer).
- pandelas
mariodm22 έγραψε:Aν εχεις καλο τροφοδοτικο και motherboard βαλε αλλη μια hd 7870 και εχεις GTX 780Ti
Σωστός ο mario, απλά το θέμα είναι πως δεν υποστηρίζουν όλα τα games crossfire, και είναι λίγο μπλέξιμο τα profiles κτλ. Καλύτερα μία δυνατή κάρτα κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ωστόσω αν βρεις μεταχειρισμένη 7870 κανα 100e είναι αρκετά δελεαστική η λύση του crossfire.
- pandelas
Oντως μεταχειρησμενη θα την βρεις 100 ακομα και 80 ευρω . Επισης οντως ειναι καποια παιχνιδια και λαθος που δεν το ανεφερα αλλα το ανεφερε ο @pandelas που δυστυχως δεν υποστηριζουν crossfire η οχι τοσο καλα . Επισης θα καις λιγο παραπανω ρευμα αλλα σε γενικες γραμμες σε καποια παιχνιδια θα δεις performance ακομα και GTX Titan . Ειναι μια καρτα που εχει πολυ καλο crossfire .
- mariodm22
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες