News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 04 Ιουν 2014, 03:04

Λιώνουμε mk8 :D
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Ιουν 2014, 21:10

Πιθανό Leak όλου του line up της ninty από το direct στη διάρκεια της Ε3. Ανυπομονώ για το επερχόμενο Zelda αλλά κατά τη γνώμη μου βρίσκω λιγάκι φτωχό μιας και απουσιάζουν τίτλοι όπως το επόμενο Mario και Metroid . Μπορεί βέβαια να είναι και fake λίστα .Θα δούμε σε λίγες μέρες .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Ιουν 2014, 21:33

Το Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney κυκλοφορεί εδώ και καιρό...ποιός ο λόγος να το ξαναδείξουν εάν η λίστα είναι πραγματική;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Ιουν 2014, 21:42

Έχει ξαναγίνει και σε Ε3 α και σε Nintendo direct να δείξουν παιχνίδια τα οποία έχουν βγει . Στα Direct της η Ninty δεν δείχνη το τελευταίο καιρό αποσπάσματα από παιχνίδια τα οποία έχουν βγει?Dlc για υπάρχουσα παιχνίδια κλπ? Στο Direct του Μαίου είχε πόσα λεπτά για το DLC του Luigi U και κάποια νέα στοιχεία του Pikmin , το ίδιο μπορεί να συμβαίνει με το Layton .

Η πρώτη λέξη που έγραψα είναι '' πιθανό leak '' και στο τέλος ότι μπορεί να είναι και fake, φήμη είναι και τίποτα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Ιουν 2014, 21:48

Ναι βρε το διάβασα γι' αυτό έγραψα και το εάν... ;)

Πάντως αμα θέλει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου με παιχνίδια που εχουν κυκλοφορήσει ήδη, δύσκολα στην Ε3...ωραίο το Prof Layton αλλά δεν μπορεις να πεις οτι είναι και ο κράχτης ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 05 Ιουν 2014, 22:16

Ετσι και ειναι τοσο φτωχο το Lineup η κονσολα ειναι καταδικασμενη :roll:
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 05 Ιουν 2014, 23:22

Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με το δωρεάν παιχνιδάκι που πήραμε μέσω MK8;;

Δεν έχω καμία ειδοποίηση από nintendogr
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Ιουν 2014, 03:10

H παραπανω φωτογραφια ειναι μια πειστικη λιστα για τη Νιντεντο, που ομως με εξαιρεση το νεο Zelda και το software demo απο το XenoMech δεν κανει την εκπληξη. ΚΑλη φαση το sunshine, επιτελους κατι νεοτερο απο SMT x Fire emblem, αλλα κατα τ' αλλα τιποτα το τρελο.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι λεπτομερειες οπως οι πληροφοριες του αστερισκου και κατι ακυρα τυπου starfox 3ds. Ποιος ξερει, ισως παλι εχουμε πιο σημαντικες ανακοινωσεις αμεσως μετα την Ε3, παντως ετσι δεν παει πουθενα ουτε φετος.

ΥΓ: Ελπιζω να επιβεβαιωθει το Symphony of the Night 2! Και ανυπομονωνα δω κατι νεωτερο για το project zero....
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Volga » 08 Ιουν 2014, 16:39

Darkthronen έγραψε:Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με το δωρεάν παιχνιδάκι που πήραμε μέσω MK8;;

Δεν έχω καμία ειδοποίηση από nintendogr

Ούτε εγώ. Λογικά πιο μετά θα μας σταλεί ο κωδικός... αναμένουμε τι άλλο να κάνουμε; :D
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 08 Ιουν 2014, 17:15

Πολύ καλό το τελευταίο update...μηδενισμός του χρόνου εναρξης της κονσόλας σε πολλές περιπτώσεις :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB