- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 01:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Πιθανό Leak όλου του line up της ninty από το direct στη διάρκεια της Ε3. Ανυπομονώ για το επερχόμενο Zelda αλλά κατά τη γνώμη μου βρίσκω λιγάκι φτωχό μιας και απουσιάζουν τίτλοι όπως το επόμενο Mario και Metroid . Μπορεί βέβαια να είναι και fake λίστα .Θα δούμε σε λίγες μέρες .
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Έχει ξαναγίνει και σε Ε3 α και σε Nintendo direct να δείξουν παιχνίδια τα οποία έχουν βγει . Στα Direct της η Ninty δεν δείχνη το τελευταίο καιρό αποσπάσματα από παιχνίδια τα οποία έχουν βγει?Dlc για υπάρχουσα παιχνίδια κλπ? Στο Direct του Μαίου είχε πόσα λεπτά για το DLC του Luigi U και κάποια νέα στοιχεία του Pikmin , το ίδιο μπορεί να συμβαίνει με το Layton .
Η πρώτη λέξη που έγραψα είναι '' πιθανό leak '' και στο τέλος ότι μπορεί να είναι και fake, φήμη είναι και τίποτα περισσότερο.
Η πρώτη λέξη που έγραψα είναι '' πιθανό leak '' και στο τέλος ότι μπορεί να είναι και fake, φήμη είναι και τίποτα περισσότερο.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με το δωρεάν παιχνιδάκι που πήραμε μέσω MK8;;
Δεν έχω καμία ειδοποίηση από nintendogr
Δεν έχω καμία ειδοποίηση από nintendogr
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
H παραπανω φωτογραφια ειναι μια πειστικη λιστα για τη Νιντεντο, που ομως με εξαιρεση το νεο Zelda και το software demo απο το XenoMech δεν κανει την εκπληξη. ΚΑλη φαση το sunshine, επιτελους κατι νεοτερο απο SMT x Fire emblem, αλλα κατα τ' αλλα τιποτα το τρελο.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι λεπτομερειες οπως οι πληροφοριες του αστερισκου και κατι ακυρα τυπου starfox 3ds. Ποιος ξερει, ισως παλι εχουμε πιο σημαντικες ανακοινωσεις αμεσως μετα την Ε3, παντως ετσι δεν παει πουθενα ουτε φετος.
ΥΓ: Ελπιζω να επιβεβαιωθει το Symphony of the Night 2! Και ανυπομονωνα δω κατι νεωτερο για το project zero....
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι λεπτομερειες οπως οι πληροφοριες του αστερισκου και κατι ακυρα τυπου starfox 3ds. Ποιος ξερει, ισως παλι εχουμε πιο σημαντικες ανακοινωσεις αμεσως μετα την Ε3, παντως ετσι δεν παει πουθενα ουτε φετος.
ΥΓ: Ελπιζω να επιβεβαιωθει το Symphony of the Night 2! Και ανυπομονωνα δω κατι νεωτερο για το project zero....
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες