- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 12:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Για PS3 μπορω να βρω πουθενα το GTA V εστω και μεταχειρισμενο κατω απο 40 ευρω ή τζαμπα κοπος?Σκεφτομαι να το αγορασω και η χαμηλοτερη τιμη που εχω βρει απο skroutz ειναι 40 Ε χωρις να βαζω τα μεταφορικα που ειναι συν 4-5 ευρω
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
@ greenkiller.13
Λιγο δυσκολο να το βρεις σε πιο χαμηλη τιμη ελλαδα . Ακομα και μεταχειρισμενο 40 ευρω το βρισκεις . Υπαρχει ενα μαγαζακι στην αθηνα που το πουλαει μου φαινεται κατω απο 30 ευρω το μεταχειρισμενο αλλα εχει ξεμεινει . Μου φαινεται πως μπορεις να του αφησεις τα στοιχεια σου και οταν βρεθει καποιο να σε παρει να στο πει ...
Λιγο δυσκολο να το βρεις σε πιο χαμηλη τιμη ελλαδα . Ακομα και μεταχειρισμενο 40 ευρω το βρισκεις . Υπαρχει ενα μαγαζακι στην αθηνα που το πουλαει μου φαινεται κατω απο 30 ευρω το μεταχειρισμενο αλλα εχει ξεμεινει . Μου φαινεται πως μπορεις να του αφησεις τα στοιχεια σου και οταν βρεθει καποιο να σε παρει να στο πει ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Θεσσαλονικη μενω οποτε θα παω για παραγγελια μεσω ιντερνετ μαλλον ή δε θα το αγορασω καθολου προς το παρον.Τεσπα ευχαριστω για την απαντηση φιλεmariodm22 έγραψε:@ greenkiller.13
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες