- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 11:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις ταινιών
Ε αναλόγως την κοπέλα. Συνήθως γουστάρουν τις ρομαντικές. Η ταινία Her θα ήταν μια καλή επιλογή για αυτήν, εκτός και αν θες να την κάνεις να καταλάβει τι θες, οπότε πήγαινέ τη στο Nymphomaniac. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Νομίζω ότι αναφερόταν για ταινία στον κινηματογράφο. Τώρα, αν αναφερόταν για ταινία σε dvd, τότε υπάρχουν άπειρες κλαψορομαντικές επιλογές. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Wolves (first trailer)
μολις εσκασε το πρωτο trailer της πρωτης ταινιας του David Hayter με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa
-
majorfox - Δημοσιευσεις : 600
Και εγω ακουω πολυ καλα λογια για τη συγκεκριμενη ταινια,οτι πρεπει για να περασεις ενα ευχαριστο διωροgeorgedem έγραψε:homefront, η νεα ταινια του jason statham, καλη με δραση για οποιον του αρεσει το ειδος
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Hello, παίδες. Ψάχνω μια, δυο, τρεις...γενικά ψάχνω να δω όσο πιο πολλές μαύρες κωμωδίες γίνεται. Επειδή όμως γενικά έχω δει πάρα πολλές ταινίες και ιδίως μαύρες κωμωδίες, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε να μου πείτε μία καλή μαύρη κωμωδία που δεν έχω δει, οπότε μην αρχίσετε να μου προτείνετε γνωστές μαύρες κωμωδίες, γιατί θα τις έχω ήδη δει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες