Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Sensei » 01 Φεβ 2014, 21:19

greenkiller.13 έγραψε:Εχω δει Iron man 1 και 2,και μου μενει το 3 μονο.Το σιγουρο ειναι οτι θα το δω για να ολοκληρωσω την τριλογια,αλλα οσοι το εχετε δει ειναι ανωτερο ή κατωτερο των προηγουμενων?

Κατώτερο αλλά δε παύει να ναι Iron Man
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό georgekpl » 03 Φεβ 2014, 01:25

"The East" πολύ δυνατή ταινία με πολύ καλό σενάριο....και ενδιαφέρον θέμα!!!
georgekpl

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 03 Φεβ 2014, 09:02

εχθές είδα το All Is Lost προσωπικά με κούρασε πάρα πολύ και η έλλειψη διαλόγων και το ότι όλο το έργο ήταν στο ίδιο περιβάλλον με κανε να το βαρεθώ και να περιμένω απλά το τέλος το οποίο ήταν αναμενόμενο
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 05 Φεβ 2014, 21:39

greenkiller.13 έγραψε:Εχω δει Iron man 1 και 2,και μου μενει το 3 μονο.Το σιγουρο ειναι οτι θα το δω για να ολοκληρωσω την τριλογια,αλλα οσοι το εχετε δει ειναι ανωτερο ή κατωτερο των προηγουμενων?

Παντως στο ιντερνετ εχω ακουσει τα χειροτερα :?
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό gamelover » 05 Φεβ 2014, 22:51

Arikos2010 έγραψε:

το είδα σχετικά πρόσφατα.Δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα,είναι απλά μια αμερικανιά με ωραία εφέ και αρκετές δόσεις χιούμορ...μέχρι εκεί....και ας πούμε ότι έχει μια ψιλοανατροπή....
αμα θες να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα καλό είναι
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό gamelover » 05 Φεβ 2014, 22:51

gamelover έγραψε:

το είδα σχετικά πρόσφατα.Δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα,είναι απλά μια αμερικανιά με ωραία εφέ και αρκετές δόσεις χιούμορ...μέχρι εκεί....και ας πούμε ότι έχει μια ψιλοανατροπή....
αμα θες να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα καλό είναι[/quote]
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό master » 06 Φεβ 2014, 18:13

εγω ειδα το the awakening πολυ μετριο δεν τρομαξα καθολου και το live free or die hard φοβερη δραση τωρα μενει να δω το καινουργιο A Good Day to Die Hard
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 02:38

Αν σας αρεσουν ταινιες μυστηριου που σας βαζουν να σκεφτεστε, memento (ετσι για να προτεινω μια κλασικη) και διατριβη σε ενα φονο: ετος παραγωγης 2013, ισπανικη ειναι αλλα αξιζει.
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό vasko » 08 Φεβ 2014, 18:33

ninja shadow of a tear scott adkins και δεν ειμαι καλα φαση
vasko

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 21:15

καμια ταινια για να δεις με υποψηφιο για ψησιμο γκομενακι?
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB