gaming pc 700-800 ευρω βοηθηστε με

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

gaming pc 700-800 ευρω βοηθηστε με

Δημοσίευσηαπό OsbourneSpy » 21 Ιουν 2014, 17:11

θελω να φτιαξω ενα gaming pc με καλα γραφικα χωρις οθονη,πληκτρολογιο,ποντικι τα διαθετο ειδη
επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα βοηθηστε με και στυλε μου τα μερη που θα πρεπει να αγορασω
OsbourneSpy

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό nitefish » 24 Ιουν 2014, 16:57

Ολα απο σκουτζ, ψαχτα

AMD FX-8320 Box : 130Ε
Asrock Fatal1ty 990FX Killer : 125Ε
CoolerMaster N200 : 36Ε
Kingston HyperX Fury Red 8GB DDR3-1866MHz : 71Ε
Corsair CX Series Modular CX750M : 88Ε
Sapphire Radeon R9 290 4GB Tri-X OC : 370Ε
Western Digital Caviar Black 500GB : 60Ε

Συνολο 880, παει 880 παραπανω αλλα αμα μπορεσεις να το παρεις, και βαλεις και εναν SSD θα ειναι μπομπα.
Θα σου κανω κ ενα intel build, αν και δεν θα μου πολυαρεσε, αλλαζεις στην ουσια μονο μητρικη και CPU

Intel Core i5-3350P :155Ε
Asus H61M-F :40Ε

Και συνολο 820Ε
nitefish

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 24 Ιουν 2014, 21:34

Μπορεις να βαλεις την Asus M5A99X evo και να γλιτωσεις καποια χρηματα απο εκει.Επισης,βαλε τον Caviar Blue 1TB.Ειναι 10-15€ πιο φθηνος απο τον black και εχει τη διπλασια χωριτικοτητα.Αν θελεις να μειωσεις κατα πολυ την τιμη,παρε την 280x.Δε θα καταλαβεις μεγαλες διαφορες.Με τα λεφτα που θα εξοικονομησεις,παρε ενα καλυτερο κουτι,κατα προτιμηση το 300r windowed.Επισης,μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη και μερικα fans για το κουτι.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό Volga » 26 Ιουν 2014, 22:06

To build από nitefish είναι άψογο αν και αν δεν μπορείς να φτάσει σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να αντικαταστήσεις την κάρτα γραφικών (η οποία είναι super btw) με την http://www.skroutz.gr/s/4997331/VTX3D-R ... ition.html

η οποία είναι κάτω από τα μισά λεφτά 155 ευρώ από 370.

Θα είσαι μια χαρά για τώρα, και αργότερα σε κάνα χρόνο που θα έχει πέσει στα 90~ τσιμπάς άλλη μια και τις βάζεις σε crossfire mode. Θα γλυτώσεις αρκετά χρήματα έτσι και δεν θα καταλάβεις και τρελή διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό ssns » 27 Ιουν 2014, 10:27

Σε καμια περιπτωση δεν θα βαλεις συστημα των 800ευρο σε κουτι με 37ευρο.Κουτι και τροφοδοτικο ειναι μερη του συστηματος που θα σου μεινουν.Ολα τα αλλα αντικαθιστοντε σε περας χρονου.
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό nitefish » 27 Ιουν 2014, 11:04

Λοιπον νιωθω οτι ειναι καποια πραγματα τα οποια οντως δεν ανεφερα.
1ον Η μητρικη ειναι ενα 20αρι παραπανω, αλλα σου δινει πολυ χωρο για overclock, αν νιωθεις πως δεν σε ενδιαφερει πηγαινε με την Asus που προταθηκε.
Με τον σκληρο νταξ, ειναι οτι προτιμας εσυ, αλλα δεν νομιζω να χρειαστεις πολυ μεγαλυτερο απο αυτον +ειναι καπως ποιο γρηγορος επειδη ειναι μαυρος και θες gaming. Εσυ αποφασιζεις Λιγο παραπανω performance η μεγαλυτερη χωρητικοτητα.

Τελος η τιμη του κουτιου δεν λεει απολυτος τιποτα, ειναι cooler master, που σημαινει ποιοτητα, ειναι αρκετα υψηλο στο πλατος για μεγαλα heatsinks και χωραει 1 διπλο ψυγειο μπροστα και 2 μονα, 1 κατω και ενα πισω στην exhaust. Εχει πολυ χωρο πισω για καλοδια, αρκετες θεσεις για σκληρους.
nitefish

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό dimidour » 02 Ιούλ 2014, 10:01

Εγώ χρησιμοποιώ τις σελίδες στο plaisio ή στο e-shop και φτιάχνω οικονομικούς συνδυασμούς...650€ μου κόστισε το τελευταίο pc μου πριν 6 μήνες χωρίς οθόνη φυσικά...
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσιευσεις : 100

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB