News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gamelover » 21 Μάιος 2014, 17:33

Eμμμμ....μπορείτε να με πείτε άνετα τρελό...alex4444 και T_K_L_L_LUIGI :roll:
Πήγα public ξαναείδα 3ds και 3dsxl... και είδα ότι το μικρό μου αρέσει περισσότερο... :oops:
Είδα και τις 2 οθόνες πολύ καλά...έπαιξα αρκετά και στις 2 κονσόλες και είδα ότι το 3dsxl κάνει ένα ελαφρύ πιξέλιασμα αλλά είναι τόσο μικρό που όντως το παραβλέπεις alex4444...ειδικά όταν απορροφηθείς στο παιχνίδι..απλά δεν ξέρω γιατί αλλά στο 3ds μου φάνηκε πιο καλό το 3D εφέ..Δν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το γεγονός στο ότι στο 3ds είχε το 3d mario land ενώ στο 3dsxl είχε το super mario bros 2...(ουσιαστικά είδα ότι είναι ίδιες οι κονσόλες απλά διαλέγεις τι σου αρέσει)
Eπαιξα και wii u(mario 3d land,mario kart,super mario bros u) και οφείλω να πω ότι κόλλησα!! και αυτό που με ξάφνιασε και δεν το περίμενα είναι ότι ήθελα να παίζω απο το χειριστήριο τα παιχνίδια παρά απο την τηλεόραση....
αυτό που κατάλαβα πάντως είναι ότι πρέπει αν όχι να αγοράσω και τις 2 κονσόλες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 θα την αγοράσω... είπα να πάω στο 3ds καθαρά για το 3D και το wii u αργότερα ή και καθόλου μιας και δεν το βλέπω να κρατά πολύ στη ζωή....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Μάιος 2014, 06:07

@gamerlover Και σε μενα προσωπικα το 3d του κλασικου 3ds μου καθεται καλυτερα. Ειναι ευκολοτερο να εστιασεις σε μια μικροτερη οθονη(το Mario 3dland βεβαια εχει θεικο 3d). Οικονομικα σε συμφερει, εχει και φορτιστη στο κουτι του, αν σου εκατσε καλυτερα και δε σε χαλασε το μεγεθος, μη το σκεφτεσαι αλλο!

Ηταν σημαντικο να τα δοκιμασεις για να δεις τι σου αρεσει πιο πολυ, μη τα βαζεις κατω και τα αναλυεις αλλο, η εμπειρια που θα αποκομισεις κι απο τα 2 ειναι ακριβως η ιδια. Σημασια εχει να γουσταρεις πραγματικα την επιλογη σου, τιποτε αλλο!

Oσο για το wiiu, μολις που ξεκιναει να βγαζει σημαντικες κυκλοφοριες, μη το ξεγραφεις. Σε 3rd Parties παλι θα ειναι πολυ πισω, αλλα ξερεις πως ειναι αυτα με τη Νιντεντο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Μάιος 2014, 16:20

H αλήθεια είναι ότι και μένα μου άρεσε λίγο περισσότερο στο μικρό αλλά επειδή έπαιξα και στα 2 πραγματικά είναι όπως τα έλεγες...οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν είναι ανάγκη να το πολυσκεφτείς... Απλά απο πολλα reviews αναφέρουν το xl καλύτερο το 3D φαινόμενο στο xl και επειδή(δν ξέρω γιατί δεν έχω παίξει σχεδόν κανένα zelda) μου χει κάτσει σχεδιαστικά αλλά και σαν παιχνίδι το zelda limited edition..ίσως πάω εκεί..Εκτός και αν τελικά,καθαρά για οικονομικούς λόγους,επιλέξω κάποιο μεταχειρισμένο+παιχνίδια ή το bundle Nintendo 3DS Ice White & Super Mario 3D Land
Επίσης αυτό που δεν ήξερα είναι ότι το Μικρό 3ds έχει και φορτιστή και βάση φόρτισης....και μου έκανε εντύπωση που είχε και τα 2 μέσα.
Aν το ξεγράψω το wii u πιστεύω θα είναι για οικονομικούς λόγους με την έννοια ότι φυσικά και είναι δύσκολο να δώσω 300 ευρώ για μια κονσόλα (έχω μελλοντικά να πάρω και ενα ps4) απλά πιστεύω ότι το wii u δεν θα αντέξει πολύ στην αγορά και θα βγάλουν πιο σύντομα κάποια άλλη κονσόλα και θα προτιμήσω να τα δώσω τότε...νιώθω ότι δεν θα κάνει απόσβεση..και θα μου μείνει στο ράφι + το γεγονός ότι τα παιχνίδια της νιντεντο είναι παιχνίδι και 50ευρω(ακόμα και μετά απο 1-2 χρόνια) και δεν βλέπω λίαν συντόμως να κάνει προσφορές τύπου sony may madness....
Την αγαπώ αλλά 50 ευρώ για 1 παιχνίδι κάθε φορά δεν δίνω.(και με το 3ds Που ασχολούμαι και ίσως δώσω 40 ευρώ για παιχνίδι είναι καθαρά για το 3D εφέ αλλιώς δεν...... Αμα βάλω και wii u παιχνίδια στο κεφάλι μου..πάει το χάσαμε)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό kokouman » 27 Μάιος 2014, 18:21

Εγώ προσωπικά που βρισκόμουν λίγο στην θέση σου και ήθελα wii u σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια.Αλλά προτίμησα 2ds λόγω των πολλών παιχνιδιών που ήδη έχει και επειδή ξέρω ότι είναι σίγουρο να βγουν πολλά καλά παιχνίδια στο μέλλον.Άρα πιστεύω καλύτερα να πάρεις φορητό.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό madtheo » 23 Ιουν 2014, 10:03

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να θέλει να γίνουμε φίλοι για safari;Εμένα είναι ghost type!Αν είναι δώστε FC!To δικό μου είναι 4484-8581-5327!Ειδικά αν κάποιος έχει να μου δώσει κανένα ditto,frogadier ή charmeleon θα του ήμουν υπόχρεος!
Άβαταρ μέλους
madtheo

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό kokouman » 23 Ιουν 2014, 10:48

φιλαρακι για ditto εχω να σου δωσω εγω ενα '' εξαστερο '' αν με πιανεις :) θα σε addarw αργοτερα.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό madtheo » 23 Ιουν 2014, 12:47

kokouman έγραψε:φιλαρακι για ditto εχω να σου δωσω εγω ενα '' εξαστερο '' αν με πιανεις :) θα σε addarw αργοτερα.

Χαχαχα να'σαι καλά φίλε μου!Δώσε μου κι εσύ το FC σου όποτε μπορέσεις να σε κάνω κι εγώ add! ;)
Άβαταρ μέλους
madtheo

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 14 Ιούλ 2014, 21:56

Για τους φιλους των jrpg's εχω εξαιρετικα νεα! Οταν πρωτοανακοινωθηκε το FF explorers την προσπερασα την ειδηση γιατι εχω χασει την πιστη μου στο franchise. Ομως, αν παρακολουθησετε τα gameplay βιντεο που εκαναν εμφανιση μετα την τελευταια γιαπωνεζικη direct θα δειτε οτι προκειται για εναν πολυ ενδιαφερον τιτλο!

Εγω εχω καραψηθει κι απο δω και περα θα παρακολουθω στενα. Ολη η direct, που ασχολειται μονο με 3rd party κυκλοφοριες εδω:

https://www.youtube.com/watch?v=usf_ZelrmTY
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Σεπ 2014, 16:01

Έφαγε delay το SMTIV στην Ευρώπη και πάει για τέλη Οκτώβρη. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω και ήταν ο μόνος λόγος που κρατούσα το 3DS μου, ειδικά μετά την τελευταία μεγάλη ανακοίνωση της Nintendo.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Σεπ 2014, 20:40

Το New 3DS θα είναι Region Locked(δεν νομίζω νε περίμενε κανείς το αντίθετο).

http://www.gonintendo.com/?mode=viewstory&id=236494&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB