Πήγα public ξαναείδα 3ds και 3dsxl... και είδα ότι το μικρό μου αρέσει περισσότερο...

Είδα και τις 2 οθόνες πολύ καλά...έπαιξα αρκετά και στις 2 κονσόλες και είδα ότι το 3dsxl κάνει ένα ελαφρύ πιξέλιασμα αλλά είναι τόσο μικρό που όντως το παραβλέπεις alex4444...ειδικά όταν απορροφηθείς στο παιχνίδι..απλά δεν ξέρω γιατί αλλά στο 3ds μου φάνηκε πιο καλό το 3D εφέ..Δν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το γεγονός στο ότι στο 3ds είχε το 3d mario land ενώ στο 3dsxl είχε το super mario bros 2...(ουσιαστικά είδα ότι είναι ίδιες οι κονσόλες απλά διαλέγεις τι σου αρέσει)
Eπαιξα και wii u(mario 3d land,mario kart,super mario bros u) και οφείλω να πω ότι κόλλησα!! και αυτό που με ξάφνιασε και δεν το περίμενα είναι ότι ήθελα να παίζω απο το χειριστήριο τα παιχνίδια παρά απο την τηλεόραση....
αυτό που κατάλαβα πάντως είναι ότι πρέπει αν όχι να αγοράσω και τις 2 κονσόλες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 θα την αγοράσω... είπα να πάω στο 3ds καθαρά για το 3D και το wii u αργότερα ή και καθόλου μιας και δεν το βλέπω να κρατά πολύ στη ζωή....