- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 17:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Και εγώ τέτοια έκδοση περιμένω ξανά. Φίλε λόγω των games που περιμένουμε τώρα κοντά, τέτοιο καλό πακέτο να περιμένις μόνο με driveclub μιας και έχει multi κλπ. Αλλιώς απλά bundles με ένα game στα 450. Ρώτησα ένα παλικάρι στα public και μου είπε πως από την στιγμή που τελείωσε η παρτίδα με το KZ, δεν τους έστειλες τίποτα η SONY.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
ps plus
καλησπερα παιδια...θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το ps plus !!! καταρχην δεν εχω αγορασει ps plus card αλλα θελω να γραφτω για 14 μερες trial...μετα το περας αθτων των δεκατεσσαρων ημερων θα υπαρξει καποια χρεωση ? και επισης οταν πηγα σημερα απο περιεργεια να γραφτω στο trial μου ζητησε πιστωτικη καρτα !! γινεται κατι χωρις πιστωτικη καρτα για το δοκιμαστικο ? ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν κουρασα !
- panos027
- Δημοσιευσεις : 25
ps plus
Ευχαριστω για τον χρονο σου και την ααντηση σου...Ξεχασα να αναφερω πως εχω ps4 αλλα το κακο ειναι πως δεν εχ καθολου πιστωτικη καρτα...μπορουμε να κανουμε κατι αλλο ? Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω αν αγορασω καρτα ps plus μπορω να κατεβασω οσα παιχνιδια θελω απο το ps plus ? ευχαριστω !
- panos027
- Δημοσιευσεις : 25
panos027 έγραψε:καλησπερα παιδια...θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το ps plus !!! καταρχην δεν εχω αγορασει ps plus card αλλα θελω να γραφτω για 14 μερες trial...μετα το περας αθτων των δεκατεσσαρων ημερων θα υπαρξει καποια χρεωση ? και επισης οταν πηγα σημερα απο περιεργεια να γραφτω στο trial μου ζητησε πιστωτικη καρτα !! γινεται κατι χωρις πιστωτικη καρτα για το δοκιμαστικο ? ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν κουρασα !
Χρεωση;Δεν πιστευω να χρεωνουν το Trial!Τωρα αυτο με την πιστωτικη καρτα δεν το εχω ξανα ακουσει.Απο φιλους μου ξερω οτι πηραν ενα κωδικο και "μπηκαν".Οριστε και κατι που μπορει να σε βοηθησει.(Διαβασε εκει που γραφει Free trial στο τελος)Αναφερει κατι στο κειμενο για credit card. http://faq.en.playstation.com/app/answe ... /related/1
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Παιδια εμενα δεν μου ζητηθηκε ποτε να δωσω στοιχεια πιστωτικης για εγγραφη στο ps plus . Τωρα προσφατα εκανα στο ps plus του ps4 και παλι δεν μου ζητηθηκε . Ουτε ps3 ουτε ps4 ... Οποτε ηθελα να αγορασω παιχνιδι απο ps plus αγοραζα προ πληρωμενη καρτουλα και εκανα redeem code ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες