STEAM

“I AM socializing, artard!”

STEAM

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Ιουν 2013, 12:03

Εψαξα το forum αλλα δεν βρηκα καποιο θεμα με το steam....αφορμη βασικα ηταν ενα προβληματακι που εχω σχετικα με την υπηρεσια αυτη αλλα θεωρω και για οτιδηποτε νεο υπαρχει σχετικα με αυτο θα μπορουμε να το αναφερουμε εδω.
Το προβλημα που εχω ειναι οτι εδω και περιπου 2-3 βδομαδες καθε φορα που ανοιγω το laptop αμεσως το steam κανει update και κατεβαζει ενημερωσεις το οποιο θεωρω ακυρο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! που ανοιγω το λαπτοπ να κανει κατι τετοιο και υπεθεσα μηπως εχει "κολλησει"¨το προγραμμα ή μηπως υπαρχει καποιο αλλο θεμα.... Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Thanospetr » 12 Σεπ 2013, 11:57

Το steam γενικά κάνει πολλές ενημερώσεις. Νομίζω μπορείς να απενεργοποιήσεις να updates άμα θες..
Thanospetr

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό AlexanderLowPro » 26 Σεπ 2013, 17:42

Νομίζω είναι ο τρόπος που ανοίγει, κάνοντας update. Μη σκοτίζεσαι, απλά άσ'το να κάνει τη δουλειά του κι έπειτα κάνεις κι εσυ τη δική σου μέσω του steam. ;)
Άβαταρ μέλους
AlexanderLowPro

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Saikw » 03 Νοέμ 2013, 13:55

pisteuw pos to steam exi e3elixthi para polu ke exi gini kai pio xrisimo apo th eitan
Άβαταρ μέλους
Saikw

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό paul25487 » 09 Δεκ 2013, 16:01

pantos exei ginei ligo soupa to 8ema tou stream. o ka8e pikramenos streamarei.....
Άβαταρ μέλους
paul25487

Δημοσιευσεις : 24

...

Δημοσίευσηαπό romeo18 » 28 Ιαν 2014, 22:02

sigoura exei polles enimerwseis alla ama kleiseis ta updates meta tha meineis pisw :P
romeo18

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 28 Ιαν 2014, 22:07

paul25487 έγραψε:pantos exei ginei ligo soupa to 8ema tou stream. o ka8e pikramenos streamarei.....

Ναι αυτό είναι λίγο σπαστικό όντως... Κάτι πρέπει να γίνει κάποια στιγμή...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Ιαν 2014, 22:28

Φιλικα τωρα αλλα ρε παιδια το θεμα λεει πανω και με κεφαλαια γραμματα STEAM και λεμε για το stream.....ελεος! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Εκτος και ανα ειμαι στραβος και βλεπω λαθος. :roll:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό gfytrakis » 11 Μάιος 2014, 23:42

Μπορείς να βάλεις το steam σε offline mode. Έτσι, όταν θα ξεκινάει ο υπολογιστής δεν θα δοκιμάζει να συνδεθεί στο internet. Βέβαια, με τον τρόπο αυτό μπορεί να χάσεις χρήσιμα updates για το steam, αλλά και για τα παιχνίδια που παίζεις μέσα από αυτό.
gfytrakis

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό CaptainPanic » 02 Ιουν 2014, 15:59

prepei na ruthmiseis na min anoigei to steam ka8e fora pou anoigh to pc sou
Άβαταρ μέλους
CaptainPanic

Δημοσιευσεις : 15

Επόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB