News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gamelover » 18 Μάιος 2014, 18:17

μπραβο ναι...
στην εικόνα που δείχνει το place mii street φαίνεται ότι είναι πιο εμφανή τα pixels...ενω στο κανονικό όλη η εικόνα δείχνει να είναι "λεία"-"απαλή"... αυτό εμένα μου χτυπάει άσχημα στο μάτι απλά τι γίνεται επειδή είναι πάλι πιο μεγάλη η εικόνα δείχνει πιο ξεκούραστη..."χορταίνει" το μάτι :-P
Πάντως στο review του παύλου για το xl αν το δεις αναφέρει ότι λόγω της ίδιας ανάλυσης pixelιάζει... και πραγματικά λαμβάνω σοβαρά την άποψη σου όταν μου λες ότι όντως τα περισσότερα άτομα που έχεις μιλήσει λένε το xl.Μέσα απο προσωπική τους εμπειρία έτσι δεν είναι;
Απλά έτσι όπως τα έχει κάνει η νιντεντο με το καθένα να έχει τα θετικά και τα αρνητικά δεν ξέρω τι να διαλέξω.... :-/
θα δώ μήπως πάω στα public συντάγματος..λογικά θα τα έχει να πάω να τα δώ μιας και χθες που πήγα στου πειραιά τα είχαν κλειστά.....
απλά με ψήνει πολύ το xl zelda limited edition...στα 206,00 είναι σχετικά καλή τιμή....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 19 Μάιος 2014, 15:35

@gamelover
Τα ατομα που το εχω συζητησει το θεμα εχουν παιξει αρκετες ωρες και τοσο το xl οσο και το απλο :)

Oτι και να διαλεξεις, τα μηχανηματα ειναι παραπλησια. Δεν υπαρχει ξεκαθαρα καλυτερη επιλογη. Αν το xl ειχε και βελτιωμενη αναλυση, τοτε θα μιλαγαμε για αναβαθμισμενο μηχανημα, αλλα δεν ειναι.

Να ξερεις παντως οτι το πιξελιασμα του xl, οπως και η μικρη οθονη του 3ds συνηθιζονται στα πρωτα 5 λεπτα gameplay.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό gamelover » 19 Μάιος 2014, 17:32

alex4444 επειδή το έχω ψάξει (υπερ)αρκετά μάλλον θα παω στο xl.Περα απο την καλη πρσφορα του zelda limited edition στα 206,00(το οποιο μου αρεσει παρπιπτοντως σαν σχεδιο) αν εχω καταλαβει καλα το 3D λειτουργει λιγο καλυτερα σε σχεση με το μικρο 3ds,και παρολο το μικρο πιχελιασμα που κανει το χl δεν ειναι πολυ σοβαρο και οπως λες και συ συνηθιζεται(ετσι ανεφεραν και καποιοι reviewers).Απλα ουσιαστικα οι περισσοτεροι παλι ελεγαν οτι δεν αξιζει να το παρει καποιος που ηδη εχει ενα 3ds.
Δεν πιστευω του χρονου να μου βγαλει καμια καινουργια κονσολα.. :-p
ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα το ποσο κραταει τις κονσολες της στην αγορα(αν και το 3ds το πρωτο χρονο ηταν λες και δεν υπηρχε).
Πραγματικα αν δν ειχε την πατεντα του 3d δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθω....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Μάιος 2014, 20:02

@gamelover πήρα πρόσφατα το 3ds xl zelda edition με 3 παιχνίδια στα 150 ευρώ, και είναι γαμάτο.Έπαιξα 5 λεπτά και το πήρε η αδερφή μου και από τότε δεν μου το έχει αφήσει καθόλου να παίξω,αλλά όσο είδα είναι τέλειο.Ψάξε για καμιά αγγελία μπορεί να βρεις καμιά καλή ευκαιρία και να το πάρεις όπως το πήρα και εγώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό gamelover » 19 Μάιος 2014, 21:03

ναι μου το πρότεινε και GooDShiveR αυτό αλλά γενικά είμαι λίγο διστακτικός με το θέμα του μεταχειρισμένου.... και στην αγορά αλλά ακόμα και στην πώληση...
Εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το zelda..εσύ T_K_L_L_LUIGI έχεις να μας προτείνεις ανάμεσα στο απλό και στο xl,ποιο θα πρότεινες;αν έχεις εμπειρική σχέση και με τα 2...
κυρίως ως προς το 3D...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Μάιος 2014, 21:36

Εμπειρία δεν έχω απο το απλό αλλά και μονο για την μεγαλύτερη διαρκεια στην μπαταρία αξίζει.Επίσης είναι πανέμορφο σαν συσκευή. Αγγελίες μπορείς να βρεις και σε καλη κατασταση.Αυτό που βρήκα ηταν σε άψογη κατάσταση και λογο του οτι το παιδί το ήθελε μονο για το pokemon και το Zelda και αφού τα τερμάτισε του ηταν άχρηστο. Προσωπικά λογο χρημάτων δεν θα μπορούσα ποτε να αποκτησω την κονσόλα στα 200+.Όσο αφορα το pixelisma δεν μπορω να σε βοηθήσω μιας και σε 2 μηνες θα αρχισω να παίζω με την Κόνσολα αλλά όσο την δοκιμασα ηταν πολυ ωραία.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό gamelover » 19 Μάιος 2014, 22:04

Ε,μια χαρά σου έκατσε...ήταν καλή ευκαιρία!
Κοιταξε και γω στα όρια είμαι..δλδ 200 είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ που θα έδινα(αν και με κόβω να δινω +10 για το φορτιστή :-()απλά εννοώ 200 ΜΟΝΟ για την κονσόλα χωρίς τα έξτρα τα οποία προφανώς και δεν θα αποφύγω.Απλά αυτό που είδα γενικά στην αγορά είναι ότι όλα πάνω κάτω είναι σε αυτές τις τιμές..δλδ το αμέσως πιο συμφέρον bundle είναι mario 3d με το απλό 3ds στα 185,00 το οποίο όμως με μεταφορικά μπορεί να πάει 190-195. Ε, εντάξει 20 ευρώ για να πάρω το xl και την limited edition του zelda δεν είναι κάτι τρομερό... μετά σκέφτηκα το xl στα 167,00 με το mario kart αλλά πάλι παέι στα 200.00 ωπότε μια-αλλη είναι.λίγες αγγελιές που βρήκα δεν ήταν καμιά τρομερή προσφορά!
2 μήνες;;;τότε σου είπε η αδερφή σου ότι μπορείς να το έχεις..... :-P
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 19 Μάιος 2014, 23:49

@gamerlover Ψαξου σε κανα Insomnia.gr για αγγελιες, εχω κανει πολλες αγορες απο εκει κι αν ο πωλητης εχει καλες κριτικες, εμπιστευεσαι. Εννοειται παντως οτι το τσεκαρεις πριν τα σκασεις, οποτε δεν παιρνεις και γουρουνι στο σακι... Παντως να την πω την αληθεια σε τετοιες αγορες προτιμω κανονικη αγορα και μονο για την καινουργιλα!

Τωρα για καποιον που εχει ηδη 3ds εννοειται δεν αξιζει τον κοπο η μεταβαση σε xl. Και γενικα μη το φοβασαι τοσο! Και καποιο αλλο μοντελο να βγαλει, αποκλειεται να ειναι ανωτερο τεχνολογικα. Ισως καμια μπαταριουλα να κραταει πιο πολυ...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Μάιος 2014, 11:40

gamelover έγραψε:Ε,μια χαρά σου έκατσε...ήταν καλή ευκαιρία!
Κοιταξε και γω στα όρια είμαι..δλδ 200 είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ που θα έδινα(αν και με κόβω να δινω +10 για το φορτιστή :-()απλά εννοώ 200 ΜΟΝΟ για την κονσόλα χωρίς τα έξτρα τα οποία προφανώς και δεν θα αποφύγω.Απλά αυτό που είδα γενικά στην αγορά είναι ότι όλα πάνω κάτω είναι σε αυτές τις τιμές..δλδ το αμέσως πιο συμφέρον bundle είναι mario 3d με το απλό 3ds στα 185,00 το οποίο όμως με μεταφορικά μπορεί να πάει 190-195. Ε, εντάξει 20 ευρώ για να πάρω το xl και την limited edition του zelda δεν είναι κάτι τρομερό... μετά σκέφτηκα το xl στα 167,00 με το mario kart αλλά πάλι παέι στα 200.00 ωπότε μια-αλλη είναι.λίγες αγγελιές που βρήκα δεν ήταν καμιά τρομερή προσφορά!
2 μήνες;;;τότε σου είπε η αδερφή σου ότι μπορείς να το έχεις..... :-P

Το 3ds xl το βρήκα στο aggeliopolis οπότε ψάξε και εκεί.Πιστεύω αν πάρεις τηλέφωνο και είναι σοβαρό άτομο θα το καταλάβεις επίσης και μέσω skype μπορείς να δεις το προϊόν καθώς και να ζητήσεις φωτογραφίες.Μου πήρε 2 μήνες να βρω καλή προσφορά αλλιώς δεν θα το αγόραζα.Όπως λέει και ο alex444 ψάξε και στο insomnia μην φοβάσαι της αγγελίες,και όπως και εσύ έτσι και εγώ πολλά λεφτά δεν μπορώ να δώσω,θα σε έχω στα υπόψιν μου αν βρω κάτι καλό θα στο στείλω!Φοιτήτρια είναι οπότε θα μου το φέρει σε κάνα 2μήνο...μέχρι τότε θα παίξω κάνα άλλο παιχνίδι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό gamelover » 20 Μάιος 2014, 19:14

T_K_L_L_LUIGI μπα όχι γενικά δεν είμαι υπέρ των ανταλλαγών...όπως προείπα δεν είμαι άνθρωπος του μεταχειρισμένου παρά μόνο αν είναι απο κάποιο πωλητή,τύπου public, που "εγγυάται" ότι το προιον είναι οκ(που ούτε και εκεί... :-P) και σαν 2η περίπτωση να πάρω μεταχειρισμένο μόνο αν είναι απο κάποιο κοντινο-φιλικό πρόσωπο... Είμαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά ασχέτως αν κάποιος μπορεί όντως να λέει την αλήθεια για την ποιότητα και σωστή λειτουργία του προιόντος...
και θα συμφωνήσω με τον alex4444 στο θέμα της καινουργίλας ειδικά όταν πρόκειται για κονσόλα.... :-P
Α!οκ νόμιζα ότι ήταν μικρό κοριτσάκι ρε συ...και γι'αυτο το "τρολάρισμα"(ξέρεις η μικρή-κακομαθημένη αδερφή που δεν μπορείς να της χαλάσεις χατίρι :-P)
έμενα ο brother μου τα έχει παρατήσει απο καιρό....μόνο εγώ έχω μείνει να κρατάω ζωντανό αυτό το συναίσθημα...(δεν ξέρω τώρα αν θα αλλάξει κάτι)
Άβαταρ μέλους
gamelover

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB