δράπτοντας της ευκαιρίας για το hearthstone beta... είπα να πρωτοτυπίσω....:-p και να γράψουμε,όποιος θέλει, τα nicknames ώστε να έχουμε μια λίστα φίλων ο καθένας και να παίζουμε κάποιες φορές και μεταξύ μας....
το δικό μου nickname είναι apollonas86
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 21:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ηearthstone beta names
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πείτε εντυπώσεις σας ρε παίδες! Εγώ δεν είχα καταφέρει να πάρω key για την closed beta οπότε μπήκα τώρα με το τσούρμο της open. So far γουστάρω που το όλο σκηνικό είναι γρήγορο, έχεις λίγο χρόνο μόνο; Μπαίνεις κάνεις δύο τρία ματσάκια βγαίνεις. Και το "μόνο ένα q την μέρα" στην ίδια φιλοσοφία.
Από decks με κερδίζει μέρα με την μέρα ο shaman και η όλη totem τακτική. Runner up, ο λοκάκος.
Από decks με κερδίζει μέρα με την μέρα ο shaman και η όλη totem τακτική. Runner up, ο λοκάκος.
-
Red XIII - Δημοσιευσεις : 2
TheCh0senOne #2839 είμαι στο game. Θα σας κάνω add το απόγευμα που θα μπω.
Αν και ήμουν μέσα από την Closed Beta, αποφάσισα να ασχοληθώ χθες που είδα ότι με τη ζέστη το laptop σερνόταν σε οποιοδήποτε άλλο game
Προς το παρών έχω παίξει μόνο 3 match με άλλους παίκτες, αλλά έχει πολύ πλάκα και είναι αρκετά απλό (τουλάχιστον στο επίπεδο που παίζω τώρα).
Edit: Επειδή μπορώ να κάνω add μόνο με e-mail ή Battletag, βάζω το δικό μου εδώ, και όσοι θέλετε, βάλτε το επίσης γιατί μόνο με username δεν γίνεται add.
Αν και ήμουν μέσα από την Closed Beta, αποφάσισα να ασχοληθώ χθες που είδα ότι με τη ζέστη το laptop σερνόταν σε οποιοδήποτε άλλο game

Προς το παρών έχω παίξει μόνο 3 match με άλλους παίκτες, αλλά έχει πολύ πλάκα και είναι αρκετά απλό (τουλάχιστον στο επίπεδο που παίζω τώρα).
Edit: Επειδή μπορώ να κάνω add μόνο με e-mail ή Battletag, βάζω το δικό μου εδώ, και όσοι θέλετε, βάλτε το επίσης γιατί μόνο με username δεν γίνεται add.

-
DaDiRa - Δημοσιευσεις : 90
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες