- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 08:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με οθόνη
Ξεχασα να γραψω την λεξη drivers πριν . Αφου σβησεις drivers ,βγαλεις καρτα και ξαναβαλεις , μην γραψεις τα drivers για την καρτα γραφικων , δοκιμασε τα παιχνιδια χωρις drivers . Αν παλι σου λεει πως ειναι απαραιτητο γραψε παλιοτερη εκδοση οπως NVIDIA GeForce v314.22 (25-03-2013) WHQL .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Εννοείς ότι έχω ελαττωματικούς drivers; Άρα, άμα βγει νέα ενημέρωση, δε θα διορθωθεί κιόλας το πρόβλημα;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μα έχω Windows 8 Pro. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Gigabyte Z77M-D3H. Το να είμαι χωρίς drivers μού ακούγεται λίγο περίεργο.

-
Τελικά, κατά 99%, φταίνε οι drivers τής Nvidia. Υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τους συγκεκριμένους drivers. Οπότε απλά θα περιμένω κάποια νέα ενημέρωση από μεριάς Nvidia.

-
TheLuckyShamrock έγραψε:Τελικά, κατά 99%, φταίνε οι drivers τής Nvidia. Υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τους συγκεκριμένους drivers. Οπότε απλά θα περιμένω κάποια νέα ενημέρωση από μεριάς Nvidia.
Μακάρι να βγει update γρήγορα να ησυχάσεις...ελπίζω να σε βοηθήσαμε λίγο.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης