- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 10:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Nintendo 3DS
μόλις το κοίταξα και έχει βάλει ο κωτσόβολος 169 το xl σε γκρι χρώμα και μετά βρήκα πάλι κωτσόβολο την limited edition link στα 206,00....πιστεύω είναι καλή τιμή,ειδικά το zelda, απλά το μόνο που με προβληματίζει είναι μην βάλουν σύντομα καμιά προσφορά το wii u γιατί θα θέλω να χτυπήσω και αυτό... δλδ για την ώρα θα πρέπει να αρκεστώ σε 1....(έτσι και το πάρω και μου βάλουν κάνα zombie u pack σε εξευτελιστική τιμή θα γίνει χαμός....!)
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
xaxaxa.Κοίτα. Εφόσον μιλάς για αγορά καινούριου προϊόντος, δλδ όχι μεταχειρισμένου, δε νομίζω να πέσει η τιμή του WiiU . Τουλάχιστον όχι πριν τον Σεπτέμβρη. Εγώ όταν πήρα το 3DS, μία βδομάδα μετά έπεσε η τιμή του 70 ευρώ. Πάλι καλά το είχα πάρει μεταχειρισμένο στα 165 ευρώ, κι έτσι πήρα και τα 10 games δώρο και πλήρωσα και λιγότερο από τη νέα τιμή (τυχερός). Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μεταχειρισμένα κοίτα στο xe.gr (χρυσή ευκαιρία). Έχει πάρα πολύ καλές τιμές και με συναντήσεις για δοκιμή.
Ενδεικτικά:
WiiU με εγγύηση 300ευρω: http://www.xe.gr/%7Cad-64084924.html
WiiU με 4 games 300ευρω: http://www.xe.gr/%7Cad-62244801.html
3DS XL με 5 games 180ευρω: http://www.xe.gr/%7Cad-62355462.html
Ενδεικτικά:
WiiU με εγγύηση 300ευρω: http://www.xe.gr/%7Cad-64084924.html
WiiU με 4 games 300ευρω: http://www.xe.gr/%7Cad-62244801.html
3DS XL με 5 games 180ευρω: http://www.xe.gr/%7Cad-62355462.html
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
@gamerlover
Ωραια βοηθησε αρκετα και ο GooDShiver που τα εχει και τα 2 συστηματα! Γενικα εχω ακουσει τοσες γνωμες που θεωρω πως η επιλογη ειναι καθαρα προσωπικη, οποτε η δοκιμη επιβαλλεται. Και τα 2 συστηματα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους, με το xl να εχει παντως το προβαδισμα στις προτιμησεις.
Οταν διαλεξεις πες μας παντως τι και γιατι
Ωραια βοηθησε αρκετα και ο GooDShiver που τα εχει και τα 2 συστηματα! Γενικα εχω ακουσει τοσες γνωμες που θεωρω πως η επιλογη ειναι καθαρα προσωπικη, οποτε η δοκιμη επιβαλλεται. Και τα 2 συστηματα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους, με το xl να εχει παντως το προβαδισμα στις προτιμησεις.
Οταν διαλεξεις πες μας παντως τι και γιατι

-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
@alex4444 σίγουρα παίζει ρόλο η προσωπική άποψη του καθενός απλά μου είχε κάτσει στο μυαλό το πρώτο 3ds...και λόγω του χρώματος...γενικά το "dislike" το είχα και όταν έβλεπα το ds με το ds xl.. Νομίζω ότι το είναι λίγο βλακώδες να προσπαθεί να σου πλασάρει μια εταιρεία μια κονσόλα ως κάτι καινούργιο επειδή απλά είναι μεγαλύτερη....δλδ αν είχε καλύτερη ανάλυση ναι..αλλά όταν είναι μόνο μεγαλύτερη εμένα δεν μου λέει κάτι...
αλλά βλέπω ότι και οι 2 προτιμάτε το xl ωπότε μάλλον προς τα εκεί θα το δώ...
@GooDShiveR γενικά δεν είμαι λάτρης του μεταχειρισμένου....κυρίως λόγω αμφιβολίας αν η συσκευή είναι όντως εντάξει ή ελλατωματική...προτιμώ να δώσω παραπάνω χρήματα και να είμαι ήσυχος παρά σε κάτι το οποίο σίγουρα θα με έχει σε άγχος.Εκτός και αν βρεθεί κάτι σε παρα πολύ καλή ευκαιρία!Εχει το wii u monster hunter 3 bundle στα 306 ευρώ ένα μαγαζί.αρκετά καλή τιμή απλά δεν είμαι φαν του Monster hunter.... :-p δεν το ξέρω καθόλου... (το bundle μου αρέσει επειδή δίνει και 2 χειριστήριο) δεν είναι mario ή donkey....
αλλά βλέπω ότι και οι 2 προτιμάτε το xl ωπότε μάλλον προς τα εκεί θα το δώ...
@GooDShiveR γενικά δεν είμαι λάτρης του μεταχειρισμένου....κυρίως λόγω αμφιβολίας αν η συσκευή είναι όντως εντάξει ή ελλατωματική...προτιμώ να δώσω παραπάνω χρήματα και να είμαι ήσυχος παρά σε κάτι το οποίο σίγουρα θα με έχει σε άγχος.Εκτός και αν βρεθεί κάτι σε παρα πολύ καλή ευκαιρία!Εχει το wii u monster hunter 3 bundle στα 306 ευρώ ένα μαγαζί.αρκετά καλή τιμή απλά δεν είμαι φαν του Monster hunter.... :-p δεν το ξέρω καθόλου... (το bundle μου αρέσει επειδή δίνει και 2 χειριστήριο) δεν είναι mario ή donkey....
-
@gamelover Εγω προτιμω το "παλιο" επειδη λογω του μεγεθους του ειναι πιο φορητο και επισης με τρελαινει σε εμφανιση
Απλα στους πιο πολλους που ξερω προτιμουν το xl
Τo xl μη το βλεπεις σαν νεα κοσνολα, δεν ειναι ουτε προσποιηθηκε οτι ηταν ποτε! Ισα ισα, επειδη πολυς κοσμος ζητουσε κατι πιο βολικο για ενηλικα χερια και μια μεγαλυτερη οθονη, η Νιντεντο εριξε και αυτη την εναλλακτικη προταση στην αγορα οταν το κερδος της το επετρεψε. Τεχνικα ειναι το ιδιο πραγμα, αλλαζει μονο το στυλ!

Τo xl μη το βλεπεις σαν νεα κοσνολα, δεν ειναι ουτε προσποιηθηκε οτι ηταν ποτε! Ισα ισα, επειδη πολυς κοσμος ζητουσε κατι πιο βολικο για ενηλικα χερια και μια μεγαλυτερη οθονη, η Νιντεντο εριξε και αυτη την εναλλακτικη προταση στην αγορα οταν το κερδος της το επετρεψε. Τεχνικα ειναι το ιδιο πραγμα, αλλαζει μονο το στυλ!
-
@αλεχ4444και γω το προτιμώ το παλιό,είναι όπως λες και πιο μικρό αλλά μου κάνουν και λίγο πιο ποιοτικά τα υλικά του,ίσως λόγω του φινιρίσματος που έχει...αλλά αφού λέτε ότι απεικονεται καλύτερα η εικόνα στο xl(γιατί εμένα ουσιαστικά αυτό με νοιάζει,σε ποιο απεικονίζεται καλύτερα η εικόνα και το 3D ή όπως είπες το art direction...το οποίο δεν καταλαβαίνω και πολλά απο αυτό....
λέτε να γίνει στην Ε3 καμιά ανακοίνωση μείωσης τιμής στο wii u;;αλλά νομίζω έχει ήδη κάνει μείωση έτσι δεν είναι;
Επίσης μου ήρθε μια απορία σχετικά με την επόμενη φορητή κονσόλα της νιντεντο...λέτε λόγω της συνήθειας που έχει για το backward compatibility να κρατήσει στη νέα κονσόλα το 3D ώστε να έχεις την ίδια εμπειρία με το 3ds ή απλά μόνο να είναι το παιχνίδι και λογικά να το παρατήσει το 3d;
(Αν και το 2ds μάλλον δείχνει ότι τείνει στο να το εγκαταλείψει,απλά έλεγα αν το έδωσε μόνο καθαρά σαν εναλλακτική-οικονομικότερη επιλογή)

λέτε να γίνει στην Ε3 καμιά ανακοίνωση μείωσης τιμής στο wii u;;αλλά νομίζω έχει ήδη κάνει μείωση έτσι δεν είναι;
Επίσης μου ήρθε μια απορία σχετικά με την επόμενη φορητή κονσόλα της νιντεντο...λέτε λόγω της συνήθειας που έχει για το backward compatibility να κρατήσει στη νέα κονσόλα το 3D ώστε να έχεις την ίδια εμπειρία με το 3ds ή απλά μόνο να είναι το παιχνίδι και λογικά να το παρατήσει το 3d;
(Αν και το 2ds μάλλον δείχνει ότι τείνει στο να το εγκαταλείψει,απλά έλεγα αν το έδωσε μόνο καθαρά σαν εναλλακτική-οικονομικότερη επιλογή)
-
Η υλοποίηση του 3D χωρίς γυαλιά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Για παράδειγμα στο Street Fighter 4 3D, που σπαμάρεις ανελέητα τα κουμπιά, λογικό είναι και η οθόνη να μην μένει σταθερή. Άρα πρέπει να το έχεις απενεργοποιημένο για να βλέπεις καθαρά. Σε γενικές γραμμές να τα δοκιμάσεις και τα 2. Αλλά σκέψου ότι αν παίζεις σε 40' monitor και μετά σε 19' θα σου φανεί κάπως. Κάτι παρόμοιο νιώθω εγώ με το XL και το απλό 
Επίσης το art direction σε ένα game είναι η καλλιτεχνική προσέγγιση που ακολουθεί. Για παράδειγμα, στο Splinter Cell το art direction επιδιώκει την αληθοφάνεια, ενώ στο Wind Waker το art direction ακολουθεί την λογική των comics. Κι όχι μόνο λόγω γραφικών αλλά και γενικής σχεδίασης. Αν δεν το καταλαβαίνεις έτσι, θα σου δώσω ένα παράδειγμα. "Το art direction του παιχνιδιού είναι εκπληκτικό. Χρησιμοποιώντας μουντά χρώματα και έντονο contrast, καταφέρνει να ενώσει την ομορφιά ενός τοπίου με την αίσθηση της απομόνωσης. Η σχεδίαση των χαρακτήρων με σαφώς μεγαλύτερα του κανονικού κεφάλια και άκρα, καταφέρνει να δώσει την αίσθηση του μεταφυσικού, ενώ η προφορά των χαρακτήρων παραπέμπει σε Αγγλία του 15ου αιώνα..." Αυτό είναι παράδειγμα περιγραφής του art direction ενός game. Καμία σχέση δηλαδή με την ποιότητα της οθόνης

Επίσης το art direction σε ένα game είναι η καλλιτεχνική προσέγγιση που ακολουθεί. Για παράδειγμα, στο Splinter Cell το art direction επιδιώκει την αληθοφάνεια, ενώ στο Wind Waker το art direction ακολουθεί την λογική των comics. Κι όχι μόνο λόγω γραφικών αλλά και γενικής σχεδίασης. Αν δεν το καταλαβαίνεις έτσι, θα σου δώσω ένα παράδειγμα. "Το art direction του παιχνιδιού είναι εκπληκτικό. Χρησιμοποιώντας μουντά χρώματα και έντονο contrast, καταφέρνει να ενώσει την ομορφιά ενός τοπίου με την αίσθηση της απομόνωσης. Η σχεδίαση των χαρακτήρων με σαφώς μεγαλύτερα του κανονικού κεφάλια και άκρα, καταφέρνει να δώσει την αίσθηση του μεταφυσικού, ενώ η προφορά των χαρακτήρων παραπέμπει σε Αγγλία του 15ου αιώνα..." Αυτό είναι παράδειγμα περιγραφής του art direction ενός game. Καμία σχέση δηλαδή με την ποιότητα της οθόνης

-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
@gamelover Πολυ καλα τα εξηγησε ο GooDShiveR!
Για να μην μπερδευεσαι με τα περι του art direction, σκεψου το σχολιο μου ως εξης: Ενας πινακας ζωγραφικης αναδεικνυεται καλυτερα σε μεγεθυνση, καθως οι ομορφες λεπτομερειες του καταλαμβανουν πιο μεγαλο οπτικο πεδιο.
Οχι οτι ειναι απολυτο, αλλα επειδη επαιξα πχ mario kart και στις 2 κονσολες, που ειναι ενα παιχνιδι που δεν παρατηρεις λεπτομερεις αλλα επικεντρωνεσαι στην οδηγηση, στο xl αποκομισα ελαφρα καλυτερη εμπειρια. Κι αυτο γιατι ειδα πολλες ομορφιες στο περιβαλλον που δεν ειχα παρατηρησει καθαρα λογω μεγεθους. Απο τη στιγμη παντως που η αναλυση ειναι η ιδια, δεν ειναι σημαντικη διαφορα.
Οσο για την επομενη κονσολα της Νιντεντο, πιστευω πως το 3d θα το αφησουν στην ακρη, εκτος κι αν αλλαξει κατι τραγικα στην 3d τεχνολογια ως τοτε.
Για να μην μπερδευεσαι με τα περι του art direction, σκεψου το σχολιο μου ως εξης: Ενας πινακας ζωγραφικης αναδεικνυεται καλυτερα σε μεγεθυνση, καθως οι ομορφες λεπτομερειες του καταλαμβανουν πιο μεγαλο οπτικο πεδιο.
Οχι οτι ειναι απολυτο, αλλα επειδη επαιξα πχ mario kart και στις 2 κονσολες, που ειναι ενα παιχνιδι που δεν παρατηρεις λεπτομερεις αλλα επικεντρωνεσαι στην οδηγηση, στο xl αποκομισα ελαφρα καλυτερη εμπειρια. Κι αυτο γιατι ειδα πολλες ομορφιες στο περιβαλλον που δεν ειχα παρατηρησει καθαρα λογω μεγεθους. Απο τη στιγμη παντως που η αναλυση ειναι η ιδια, δεν ειναι σημαντικη διαφορα.
Οσο για την επομενη κονσολα της Νιντεντο, πιστευω πως το 3d θα το αφησουν στην ακρη, εκτος κι αν αλλαξει κατι τραγικα στην 3d τεχνολογια ως τοτε.
-
@αλεχ4444 Η εντύπωση που είχα εγώ πάλι ήταν η ακριβώς αντίθετη..πιστεύα ότι εφόσον δεν αλλάζει η ανάλυση της οθόνης όταν κάτι το μεγενθύνεις χάνει σε ποιότητα..όπως οι φωτογραφίες που πολλές φορες χάνουν σε ποιότητα όταν θες να τις μεγενθύνεις...προφανώς όμως εδώ δεν ισχύει...
πάντως χθες πήγα public πειραια για να τα δω απο κοντά αλλά δυστυχώς τα είχαν κλεισμένα...Το xl όντως είναι πιο βολικό στα χέρια σε σχέση με το μικρό...Οχι ότι και το μικρό δεν βόλευε αλλά σίγουρα μετά απο ώρα μια αγκύλωση θα την έχεις...
Και γω πιστεύω ότι θα το κάνουν στην άκρη το 3d...η νιντεντο κακά τα ψέμματα έχει μια τάση gimmick ή μια τάση να δημιουργεί συνεχώς κάτι νέο ωπότε πιστεύω ότι το 3d κεφάλαιο για την ώρα έκλεισε...μέχρι όντως να έρθει κάτι πραγματικά πιο επαναστατικό...
πάντως χθες πήγα public πειραια για να τα δω απο κοντά αλλά δυστυχώς τα είχαν κλεισμένα...Το xl όντως είναι πιο βολικό στα χέρια σε σχέση με το μικρό...Οχι ότι και το μικρό δεν βόλευε αλλά σίγουρα μετά απο ώρα μια αγκύλωση θα την έχεις...
Και γω πιστεύω ότι θα το κάνουν στην άκρη το 3d...η νιντεντο κακά τα ψέμματα έχει μια τάση gimmick ή μια τάση να δημιουργεί συνεχώς κάτι νέο ωπότε πιστεύω ότι το 3d κεφάλαιο για την ώρα έκλεισε...μέχρι όντως να έρθει κάτι πραγματικά πιο επαναστατικό...
-
@gamelover H ποιοτητα ειναι ακριβως ιδια, δε θα δεις χειροτερα "τετραγωνισματα" σε σχεση με το 3ds. Aυτο που αλλαζει ειναι η πυκνοτητα των pixel ανα ιντσα. Ειναι δηλαδη πιο εμφανη τα pixels, δεν ειναι τοσο ενωμενα μεταξυ τους. επειδη δυσκολευομαι να το εξηγησω, δες μερικες εικονες
http://img1.lesnumeriques.com/test/70/7037/Nintendo_3DS-XL_3DS_Screens.jpg
http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2012/07/3dsxlwm84.jpg
Στην 1η εικονα που εχει πιο λεπτομερη απεικονιση φαινεται ακριβως αυτο το φαινομενο,
ισως και λιγο παραπανω απο οτι ειναι αισθητο.
Δεν ειναι κατι που κανει μπαμ παντως...
http://img1.lesnumeriques.com/test/70/7037/Nintendo_3DS-XL_3DS_Screens.jpg
http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2012/07/3dsxlwm84.jpg
Στην 1η εικονα που εχει πιο λεπτομερη απεικονιση φαινεται ακριβως αυτο το φαινομενο,
ισως και λιγο παραπανω απο οτι ειναι αισθητο.
Δεν ειναι κατι που κανει μπαμ παντως...
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης