The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 13 Μάιος 2014, 13:59

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος από εσάς να μου κάνει μια δευρκίνηση (χωρίς spoil ελπίζω)
Στο 4ο επεισόδιο της 3ης σεζόν βλέπουμε να σκάβουν τρεις λάκους και μετά δείχνει ότι έχουν βάλει 3 σταυρούς, όταν ο Ντάριλ αφήνει ένα λουλούδι σε έναν από αυτούς. Ποιοι είναι, όμως, αυτοί στους τάφους; Πέθανε η Λόρι, η οποία φαίνεται να την έφαγε ένα zombie, στη σκηνή πριν ο Ρικ σηκώσει το τηλέφωνο και πάει να ανοίξει την κοιλιά ενός zombie. Επίσης, τον Τ-Ντογκ τον καταβρόχθησαν τα zombies, αλλά έστω ότι ο ένας είναι αυτός. Για την Κάρολ δεν βρήκαν πτώμα, μόνο την μαντίλα της (κάνω λάθος; ) και ο άλλος νεκρός είναι ο φυλακισμένος που προκάλεσε όλο τον πανικό. Επομένως ποιοι είναι οι θαμμένοι στους τρεις τάφους, και σε ποιον άφησε το λουλούδι ο Ντάριλ (αν δεν κάνω λάθος το λουλούδι ήταν ένα από αυτά για τα οποία έλεγε στην Κάρολ όταν έψαχναν την Σόφι, οπότε είναι λογικό να είναι δικός της ο τάφος, αλλά από την άλλη δεν νομίζω πως έδειξαν την Κάρολ να πεθαίνει);
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 16 Μάιος 2014, 21:56

Μεγάλη ξενέρα το finale της 3ης σεζόν. Πως μαζεύει έτσι όποιον έμεινε από την πόλη, και με ποια λογική; Όλη η 2η και η μισή 3η σεζόν πέρασαν χωρίς δράση και κυρίως χωρίς zombies. Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσίευσηαπό Chased » 01 Ιουν 2014, 15:09

DaDiRa έγραψε:Μεγάλη ξενέρα το finale της 3ης σεζόν. Πως μαζεύει έτσι όποιον έμεινε από την πόλη, και με ποια λογική; Όλη η 2η και η μισή 3η σεζόν πέρασαν χωρίς δράση και κυρίως χωρίς zombies. Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι.

Χαχαχαχα! Αυτό λέω κ εγώ! Με εξαίρεση τους θανάτους που έγιναν στα τέλη αυτών των σεζόν, ήταν απαράδεκτες! Αγωνία μηδέν, ζόμπι μηδέν, μόνο δράμα για σερβιέτες!
Μην ανησυχείς, όμως! Η τέταρτη είναι καλύτερη από αυτές τις δύο. Κάνει κοιλιά κάπως, ειδικά στην αρχή, αλλά στρώνει πολύ, στη συνέχεια! Νομίζω, παρέα με την πρώτη, είναι οι καλύτερες σεζόν της σειράς! Με κορυφαία την πρώτη, εννοείται!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 02 Ιουν 2014, 16:19

Την είδα και την τέταρτη, εκτός από το τελευταιο επεισόδιο ακόμα. Δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε, αλλά ήταν σίγουρα καλύτερη από την 3η. Την σειρά την ξεκίνησα για το survival της υπόθεσης, και αντ' αυτού έχω φάει στη μάπα 2,5 σεζόν με οικογενειακά/ψυχολογικά προβλήματα και διαμάχες με άλλους ανθρώπους, αντί για ξυλικι στα zombies.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσίευσηαπό tak96 » 16 Ιουν 2014, 17:55

τελειωσα και γω την 4η σεζον, βρωμουσε απ'την αρχη ο τερματικος οτι ηταν μουφα...εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα τους κανουν...ελπιζω το φορτιο ,που τους εβαλαν, να το στειλουν καπου μακρια ωστε να δουμε νεα σκηνικα και περισσοτερη δραση γιατι το ψιλοκουρασαν παλι στα τελευταια επεισοδεια
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό jimakoszs97 » 24 Ιουν 2014, 10:38

Πολύ καλή και καλογυρισμένη σειρά! Περιμένω την season 5!
tak96 έγραψε:
τελειωσα και γω την 4η σεζον, βρωμουσε απ'την αρχη ο τερματικος οτι ηταν μουφα...εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα τους κανουν...ελπιζω το φορτιο ,που τους εβαλαν, να το στειλουν καπου μακρια ωστε να δουμε νεα σκηνικα και περισσοτερη δραση γιατι το ψιλοκουρασαν παλι στα τελευταια επεισοδεια
Ναι, όντως. Ήταν προβλέψιμο.
Άβαταρ μέλους
jimakoszs97

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 25 Ιουν 2014, 20:36

Στην 5η θα γινει μακελειο.Το τελος της 4ης προμηνυει κατι τετοιο.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό litanies » 16 Ιούλ 2014, 13:41

Teaser Season 5

Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 16 Ιούλ 2014, 17:53

Ποτε ξεκιναει ρε παιδες αυτο?
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 16 Ιούλ 2014, 18:12

Για μένα από τις πιο fun σειρές. Ναι, έχει βαρετά επεισόδια, αλλά το όλο σκηνικό είναι απλώς φοβερό.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB