- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 15:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με οθόνη
Μα γενικά το The Secret World δεν έχει bugs. Όσο για το Infestation, ναι, το ξέρω, είναι full με bugs. Αλλά γιατί αυτό συμβαίνει μόνο σε μένα; Κάτι λογικά δεν πρέπει να φταίει; Πάντως το The Secret World το παθαίνει πολύ σπάνια, ενώ το Infestation το παθαίνει κάθε τρεις και λίγο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Επισης αν μπορεις να δοκιμασεις να με καποιο αλλο τροφοδοτικο . Εγω ειχα αγορασει καινουριο τροφοδοτικο , ενα corsair cx 750 και μετα απο λιγο καιρο μου εκανε κατι περιεργα σαν και σενα . Δοκιμασα με ενα αλλο τροφοδοτικο απο εναν φιλο μου και τελικα αυτο ηταν το προβλημα . Το αλλαξα και ολα κομπλε . Τα παιχνιδια που παθαινα το συγκεκριμενο προβλημα ηταν Battlefield 4 και hitman absolution ισως και καποια αλλα που δεν θυμαμαι ακριβως . Παιχνιδια οπως call of duty 2 , call of duty 4 και modern warfare 2 δεν ειχα τετοιο θεμα ισως γιατι ειναι πιο ελαφρια . Αν δεν σου ειναι κοπος και μπορεις , δοκιμασε το μιας και εχεις δοκιμασει αρκετα και μεχρις στιγμη τιποτα δεν εγινε
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα το ανεμιστηράκι ή η κάρτα γραφικών. Λες όμως να φταίει το τροφοδοτικό; Και γιατί δεν πάθαινε τίποτα τόσους μήνες και του ήρθε τώρα να το πάθει;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Μπορει να το αγορασες καινουριο αλλα η αποδοση του να μην ηταν 100% οπως αυτο που επαθα εγω .Υπαρχουν παντα τετοιες περιπτωσεις , ελαχιστες βεβαια αλλα υπαρχουν . Το δικο μου τροφοδοτικο ειναι 80plus και μετα απο καιρο οταν ηρθε η στιγμη να παιξω battlefield 4 που ειναι βαρυ game παθαινα ακριβως τα ιδια πραγματα και σε καρτα και σε επεξεργαστη . Το εστειλα για ελεγχο και ειχε αποδοση 64% . Αλλαξα τροφοδοτικο και απο τοτε ειμαι μια χαρα . Δεν λεω οτι μπορει να εχεις το ιδιο προβλημα αλλα αν μπορεις δοκιμασε και αυτο , δηλαδη να δοκιμασεις ενα αλλο τροφοδοτικο χωρις βεβαια να το πληρωσεις .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Δεν έχω άλλο τροφοδοτικό. :/ Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να δω την απόδοσή του;

-
Intel Core i5-3470 CPU @ 3.20 GHz με max 3.60 GHz. Των 650 Watts είναι το τροφοδοτικό. Πώς να κάνω έλεγχο στις ram; 

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες