Πρόβλημα με οθόνη

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Μάιος 2014, 13:15

Θα το τσεκάρω. Αλλά ήδη είχε πρόβλημα με τα άλλα παιχνίδια πριν. Δηλαδή η ρύθμιση μπορεί να έφτιαξε αυτά τα παιχνίδια, αλλά όχι το Infestation; :P Τέλος πάντων, δεν είναι και κανένα παιχνίδι της προκοπής το Infestation, ώστε να μου λείψει.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Μάιος 2014, 13:08

Το ξανάπαθε το πρόβλημα στο The Secret World. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Μάιος 2014, 13:24

Unistall και το βλέπεις,αλλιώς format και ξαναδοκιμάζεις,αλλιώς άλλαξε παιχνίδι.Κάνε και κάνα memtest να είμαστε καλυμμένοι.Αλλιώς κατεβάζεις Prime95 και βλέπεις αν σου βγάζει κάνα error.Πιστεύω δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο,κάνε αυτά και βλέπουμε.Θα ήθελα να δοκιμάσεις πάντως και κάνα crysis 3 να δούμε αν όντως σου δημιουργεί προβλήματα και στα "βαριά" παιχνίδια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Μάιος 2014, 14:42

Unistall ποιο πράγμα; Όλα τα παιχνίδια που παρουσιάζουν πρόβλημα; Και ποιο memtest να κατεβάσω, επειδή δείχνει διάφορα πράγματα για download μέσα στο site. Έχω βαριά παιχνίδια. Το Bioshock Infinite δε θεωρείται βαρύ παιχνίδι; :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Μάιος 2014, 17:44

Memtest86+ Οκ είναι το bioshock,δηλαδή και στο bioshock έχεις πρόβλημα;Αν μπορείς κάνει ένα unistall και ξανά install σε κάποιο παιχνίδι που έχεις πρόβλημα.Δοκίμασε βασικά τα δυο διαγνωστικά και βλέπουμε πως πάει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 09 Μάιος 2014, 19:15

Guys! Έχω LG Flatron W2453SQ monitor. Όχι ότι έχει να κάνει. Το πρόβλημα είναι το εξής μου τυχαίνει κ εμένα.
Κάπου και χωρίς να ξέρω τον λόγο, το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης(o driver της κάρτας δλδ) crasharei και κάνει reset. Τις πιο πολλές φορές δεν προλαβαίνω να δω το μήνυμα στα notifications των windows, αλλά κάποιες φορές το προλαβαίνω. Έκανα uninstall τα drivers, και πέρασα τον πιο καινούριο και το πρόβλημα λύθηκε (Σημείωση: ΔΕΝ πέρασα τον driver από πάνω). Επίσης, όταν είχα στο off το AA και medium textures, νομίζω, ότι δεν είχα πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Μάιος 2014, 19:54

Νομίζω τα έχει κάνει αυτά ο φίλος ήδη,δηλαδή απεγκατάσταση drivers και ξανά εγκατάσταση,καλά κάνεις πάντως και τα γράφεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 09 Μάιος 2014, 20:42

Sorry εάν είπα κάτι που έχει ξαναειπωθεί. Επίσης bro, εάν έχεις καιρό να ξεσκωνήσεις το PC, κάντο. Πάρε πινέλο, σκούπα και πιστολάκι και λύσε το όλο και ξεσκώνισε το όσο καλύτερα μπορείς. No joke! Είχα 3 μήνες να το ξεσκωνίσω και μου έδινε 20 fps στην καλύτερη στα 960χ540 στη DOTA 2. Τώρα όλα στο full τα έχω και δν πέφτει κάτω από τα 30.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μάιος 2014, 11:42

Δε μου δημιουργεί πρόβλημα στο Bioshock. Μόνο στα online παιχνίδια που σου είπα. Και πώς ακριβώς το εγκαθιστώ και το κάνω run το memtest; Δεν κατάλαβα την τύφλα μου από τις οδηγίες χρήσεως. Και το έχω ήδη ξεσκονίσει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 10 Μάιος 2014, 13:33

Φίλε από τη στιγμή που στο Bioshock δεν σου δημιουργεί πρόβλημα και το έχεις μόνος σε 2 κατά 99,9%φταίνε αυτά τα 2 παιχνίδια . Τόσο το Secret World όσο και το Infestation είναι γεμάτα από bugs .Κάτι κάνει conflict και σου μαυρίζει η οθόνη αλλά αφού στα υπόλοιπα δουλεύει κανονικά δεν χρειάζεται να ανησυχείς . Άμα η κάρτα σου και η οθόνη σου είχαν πρόβλημα θα το έβλεπες παντού είτε σερφάριζες , είτε στην επιφάνεια εργασίας είτε έβλεπες video στο youtube πχ .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB