Καλα της εκανε η UEFA και της εριξε καμπανα οπως θα πρεπει να κανει και στην Παρι...
Και επισης λογω αυτων των ανεξελεγκτων χρηματων ειχαν φτασει οι ποδοσφαιριστες και οι μαναντζαρεοι να ζητανε τα δανεια της Αγγλιας για μια μεταγραφη και ενα συμβολαιο...
Ας στηριχτουν στις ακαδημιες τους και επισης ποσους Αγγλους εχει η Σιτι? Κατι πρεπει να γινει και με τα διαβατηρια εντος ΕΕ...
π.χ. ερχεται ο αλλος απο Αργεντινη και επειδη ο προ-προ-προπαππους του ειχε ζησει στην Ιταλια του βγαζουν ιταλικο διαβατηριο...
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 10:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Οι Άγγλοι είναι φιλόξενοι και στηρίζουν τους ξένους παίχτες. Ποιο το πρόβλημα; Χαχαχα.
Απλά λέω ότι είναι υπερβολικά μεγάλη η καμπάνα.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Με μια μεγάλη καμπάνα μειώνεται η πιθανότητα κάποιος άλλος να διαπράξει το ίδιο "λάθος". Αυτό τώρα με τους Άγγλους και τις αγγλικές ομάδες είναι πολύ παλιά ιστορία. Αν δει κάποιος πχ τη Λίβερπουλ η οποία μεσουρανούσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80, στην ενδεκάδα της είχε μόνο έναν Άγγλο, το Φιλ Νιλ με το νούμερο 2. Όλοι οι άλλοι Ιρλανδοί, Βορειο Ιρλανδοί, Σκωτσέζοι, Ουαλοί, Νοτιο Αφρικάνοι...γενικώς από όλη την πάλαι ποτέ βρετανική αυτοκρατορία.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Πραγματικά, εμένα δε με πειράζει αν μια ομάδα έχει παίχτες από τη χώρα της ή όχι. Βέβαια, οι ελληνικές ομάδες ήταν πολύ καλύτερες παλιότερα, όταν είχαν περισσότερους Έλληνες στην ενδεκάδα τους, αλλά μάλλον αυτό συνέβαινε επειδή τότε παιζόταν ποδόσφαιρο και δεν έπαιζαν μόνο για τα λεφτά. Και όλα τα Βαλκάνια γενικά βγάζανε παλιότερα καλούς παίχτες. Αχ, ωραίες εποχές.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Ναι οντως ισχυει αυτο για τη Λιβερπουλ και οταν πηρε το πρωταθλημα του 1989-90...
Ακομα και ο Γκρομπελαρ ειχε παιξει στην Εθνικη της Ζιμπαμπουε και δεν ειχε θεωρουταν Αγγλος...
Εγω παντως θελω η ομαδα μου να εχει 7 τουλαχιστον Ελληνες μεσα και οι υπολοιποι 4 να ειναι ποδοσφαιριστες που να κανουν τη διαφορα (π.χ. Ζιλμπερτο Σιλβα, Σισε) και να μαθουν στος υπολοιπους μπαλα...
Ακομα και ο Γκρομπελαρ ειχε παιξει στην Εθνικη της Ζιμπαμπουε και δεν ειχε θεωρουταν Αγγλος...
Εγω παντως θελω η ομαδα μου να εχει 7 τουλαχιστον Ελληνες μεσα και οι υπολοιποι 4 να ειναι ποδοσφαιριστες που να κανουν τη διαφορα (π.χ. Ζιλμπερτο Σιλβα, Σισε) και να μαθουν στος υπολοιπους μπαλα...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Πάει και το "εμπόδιο" της Aston Villa. 

-
60 εκατομμύρια ευρώ και να μπορούν να δηλώσουν μόνο 21 παίκτες για την Ευρώπη είναι μικρή καμπάνα; -_-

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες