Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 19 Μαρ 2014, 21:25

Τέλος με Stealth Inc:a clone in the dark.Εκπληκτικό!Τρομερής σύλληψης puzzle καταστάσεις.Πανέξυπνο αλλά συγχρόνως και σαδιστικά σπαστικό μερικές φορές. :lol:

Υ.Γ Το φινάλε του είναι το απόλυτο τρολάρισμα! ;)

Αρχή με Guacamelee.Αν δεν το είχα σημειώσει στο κινητό δεν θα μπορούσα να το γράψω. :P Πολύ παράξενο παιχνίδι αλλά δείχνει ευχάριστο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Μαρ 2014, 23:04

Τέλος με το batman arkham origins,γενικά καλό παιχνίδι αλλά με έσπασε τα νεύρα με τα τόσα bugs και την κάποιες φορές,σπαστική μάχη μιας και το counter δεν γινόταν κάποιες φορές,όπως επίσης και κάποιες άλλες φορές που δεν μπορούσα να αποστάσω πληροφορίες μιας και δεν μου έδινε επιλογή για δεξί κλικ.Τέλος ξενέρωσα απίστευτα με το φινάλε του Enigma,πραγματικά τζάμπα κόπος.Ελπίζω το επόμενο να είναι εξαιρετικό γιατί το συγκεκριμένο ήταν απλά καλό αλλά και μισοτελειωμένο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Μαρ 2014, 00:08

Τι το ήθελα να τσεκάρω το πρώτο Witcher; Δε βλέπεται με τίποτα. Ξανάπιασα όμως το Saints Row 2 τώρα, όπως και το Family Guy: Back to the Multiverse. Επίσης έκατσα λίγο να παίξω Infestation: Survivor Stories, αλλά συνέχεια με πετάει έξω από το server, τουλάχιστον ανά μισάωρο, και κάποιοι παίχτες μάλλον βρίσκουν έξυπνο το να με σκοτώνουν συνέχεια, ενώ δεν έχω σχεδόν τίποτα στο inventory μου - ελεεινά πράγματα δηλαδή.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 21 Μαρ 2014, 12:41

TheLuckyShamrock έγραψε:Τι το ήθελα να τσεκάρω το πρώτο Witcher; Δε βλέπεται με τίποτα.

Θυμάσαι τι λέγαμε όταν είχε βγει και τι PC ήθελε; :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 21 Μαρ 2014, 13:22

Τόσο χάλια είναι; Έχω και τα δυο στο pc και λέω να τα ξεκινήσω το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Μαρ 2014, 13:45

Mojo-Jojo, αν αναφέρεσαι στο Witcher, ναι, ΜΟΝΟ το πρώτο είναι ελεεινό. Το δεύτερο όμως είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Connie, ναι - και μου αρέσει που ήθελα να τσεκάρω ένα παιχνίδι που είναι point and click adventure. Δεν κοιτούσα κανένα gameplay καλύτερα;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 21 Μαρ 2014, 23:45

Τέλος με το Metal Gear Revengeance.Εξαιρετική spin off παιχνιδάρα!Η αίσθηση του να πετσοκόβεις τους αντιπάλους δεν υπήρχε.Απολαυστικό μέχρι το τέλος και αν και hack'n'slash είχε και πάλι πολλά αντιπολεμικά μηνύματα όπως και μπηχτές για την Αμερική.Το μόνο αρνητικό ήταν η κάμερα που πραγματικά αν τους έβαζες να την κάνουν όσο μπορούν χειρότερη και πάλι δεν θα τα κατάφερναν έτσι.Αλλού γι'αλλού ήταν.Επίσης το τελευταίο boss σου έδινε την αίσθηση ότι θα τον πολεμούσες για χρόνια. :P

Και κάτι τελευταίο.Εξαιρετικές οι συνομιλίες από το codec αλλά υπερβολικά πολλές...αν ήθελες να τις παρακολουθήσεις ΟΛΕΣ η αναλογία θα ήταν κάπως έτσι...30 λεπτά codec,10 λεπτά video και 5 παιχνίδι!!!!!!!!!!!

Αρχή με Battlefield 3.Για κονσόλα έχει γραφικάρες.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 22 Μαρ 2014, 00:27

Lego Star Wars The Complete Saga απλά αγαπώ LEGO
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 22 Μαρ 2014, 04:35

malkataz έγραψε:
Naked Snake έγραψε:METAL GEAR SOLID V : GROUND ZEROES

Θέλω κι εγωωωωωωωω!!!! :(

Σιγα βρε το ''demo''... Σε τρεις ωρες εφυγε... Α ρε Kojima τι σου εκανε η Konami. 30 ευρω για ενα demo....Μην το παρει κανεις σε 2 μηνες το ''παιχνιδι'' θα παει στα 10 ευρω οπου ειναι και η κανονικη τιμη του.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 22 Μαρ 2014, 04:38

Mojo-Jojo έγραψε:Τόσο χάλια είναι; Έχω και τα δυο στο pc και λέω να τα ξεκινήσω το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο.

Μην πτωεισαι και το 1ο ειναι παιχνιδαρα αλλα το 2ο υπερπαιχνιδο. Ασχολήσου και με το πρωτο και μην ακους κανενα.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB