- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 23:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τελείωσε το beta του Elder Scrolls Online. Δυστυχώς δεν έχω τα λεφτά για να το αγοράσω, αλλά και να πληρώνω κάθε μήνα συνδρομή, οπότε τελείωσε για μένα το game αυτό. :/ Τώρα σκέφτομαι μπας και ξαναρχίσω να παίζω το Football Manager 2014, που το είχα παρατήσει όταν πήρα την πρώτη χρονιά το πρωτάθλημα με τον Πλατανιά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
BioShock Infinite που να είναι καλά το αγαπημένο μου PSN(καλά τα έλεγα εγώ από παλιά τι εστί plus
) , αν και έχω ψιλοπαρτησει το gaming τώρα τελευταία και έχω κουραστεί είπα να παίξω κάτι καλό και να το πάω χαλαρά, το παιχνίδι πάντως είναι διαμανταρος ! πολύ καλό ! και τα παλιά ήταν αλλά το Infinite είναι πολύ μπόμπα ! 

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Ώχ αντε να περάσει αυτή η εβδομάδα,να τελειώσει η εξεταστική,για να λιώσω σε adventures που εχω στο λαπτοπ...Με πρώτο πρώτο το the book of unwritten tales!
-
Arikos2010 - Δημοσιευσεις : 66
Ξεκίνησα το Trine 2. Οι χαρακτήρες που χειρίζομαι έχουν ωραίες ατάκες. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Civilzation V μιας και το PS3 κατεβαζει 3 παιχνιδια (Borderlands 2, Metro LL και Bioshock Infinite) λογω οτι εβαλα PS Plus σημερα. Και κατεβαζω με 250-300 kbps. Θεε μου..... 

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες