Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Φεβ 2014, 15:50

Τελείωσε το beta του Elder Scrolls Online. Δυστυχώς δεν έχω τα λεφτά για να το αγοράσω, αλλά και να πληρώνω κάθε μήνα συνδρομή, οπότε τελείωσε για μένα το game αυτό. :/ Τώρα σκέφτομαι μπας και ξαναρχίσω να παίζω το Football Manager 2014, που το είχα παρατήσει όταν πήρα την πρώτη χρονιά το πρωτάθλημα με τον Πλατανιά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό game over » 12 Φεβ 2014, 04:02

BioShock Infinite που να είναι καλά το αγαπημένο μου PSN(καλά τα έλεγα εγώ από παλιά τι εστί plus ;) ) , αν και έχω ψιλοπαρτησει το gaming τώρα τελευταία και έχω κουραστεί είπα να παίξω κάτι καλό και να το πάω χαλαρά, το παιχνίδι πάντως είναι διαμανταρος ! πολύ καλό ! και τα παλιά ήταν αλλά το Infinite είναι πολύ μπόμπα ! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό malkataz » 12 Φεβ 2014, 17:36

the testament of sherlock holmes! Από τις αγαπημένες μου κατηγορίες παιχνιδιών και πολύ μα πολύ σκέψη και ψάξιμο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό georgedem » 12 Φεβ 2014, 21:47

malkataz έγραψε:the testament of sherlock holmes! Από τις αγαπημένες μου κατηγορίες παιχνιδιών και πολύ μα πολύ σκέψη και ψάξιμο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Σωστοοοοος!
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό equation » 13 Φεβ 2014, 20:40

lego marvel sto ps4

kai the curse of monkey island για αααααλλη μια φορα στο pc
live: eQua77
psn: eQuation77
equation

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Looneyking » 13 Φεβ 2014, 21:00

Pro 14, τραγικό παιχνίδι δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
Looneyking

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 13 Φεβ 2014, 21:34

Ώχ αντε να περάσει αυτή η εβδομάδα,να τελειώσει η εξεταστική,για να λιώσω σε adventures που εχω στο λαπτοπ...Με πρώτο πρώτο το the book of unwritten tales!
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 13 Φεβ 2014, 22:33

Ξεκίνησα το Trine 2. Οι χαρακτήρες που χειρίζομαι έχουν ωραίες ατάκες. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Φεβ 2014, 23:50

Civilzation V μιας και το PS3 κατεβαζει 3 παιχνιδια (Borderlands 2, Metro LL και Bioshock Infinite) λογω οτι εβαλα PS Plus σημερα. Και κατεβαζω με 250-300 kbps. Θεε μου..... :x
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 14 Φεβ 2014, 01:15

Batman arkham origins,gothic 2,tales of symphonia θα μου πάρουν καιρό λογικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB