Που βρήκες Premium με 220;;;;;;;
Ερώτηση επειδή δεν έχω καταλάβει. Παίζει σε κανένα nintendo shop να μπορώ να αγοράσω παλιά snes παιχνίδια και να τα παίζω στο Wii;
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 00:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
ΧΑΧΑΧΑ ενας ενας ρε παιδες.Δωρο απτο νουνο μου ειναι το U.Απο Γερμανια το πηρε,δε ξερω ποιο μαγαζι ακριβως,και στη αποδειξη εγραφε 220 Ε.Με μια γρηγορη ματια στα online μαγαζια,εμεις οι Ελληνες παλι ακριβοτερα τ αγοραζουμε ολα.Οι δε Αμερικανοι ειναι ΜΙΛΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.Πετυχα μια προσφορα καινουριο ετοιμοπαραδατο WII U PREMIUM PACK+NINTENDOLAND 99 δολαρια.Αν εχετε το θεο σας,ουτε να το χαριζαν...
-
rabbit - Δημοσιευσεις : 7
Να μας τον γνωρίσεις τον νονό. Είμαι πολύ ευγενικό και καλό παιδί
(το πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι τέλη Μάη για να βγει το νέο bundle δεν ξέρω. Θέλω να το αγοράσω ΤΩΡΑ)

(το πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι τέλη Μάη για να βγει το νέο bundle δεν ξέρω. Θέλω να το αγοράσω ΤΩΡΑ)
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Darkthronen έγραψε:Να μας τον γνωρίσεις τον νονό. Είμαι πολύ ευγενικό και καλό παιδί![]()
![]()
![]()
αν καιγεσαι τοσο παρτο. καλυτερα να αγορασεις κατι 50 ευρω πιο ακριβα παρα να περιμενεις και να χανεις ωρες και μερες gaming. Δε ξερεις πως αλλαζουν οι περιστασεις. Μετα απο ενα μηνα μπορει να μη εχεις χρονο να παιξεις.
Ειναι σαν ενα πιτσιρικα θυμαμαι παλια εποχη pixel (το περιοδικο) που ηταν ενας πιτσιρικας που εστελνε καθε 3-4 μηνες το ιδιο γραμμα και ρωταγε για αγορα pc και αν ειναι καλυτερα να περιμενει λιγο να βγουν οι νεοι επεξεργαστες κτλπ. και τελικα μετα το πεμπτο εκτο γραμμα του απανταει το περιοδικο και του λεει ο τυπος που απαντουσε στα γραμματα (θυμαστε στις τελευταιες πισω σελιδες ειχε την αλληλογραφια) "εχεις στειλε 10 γραμματα εδω και 2.5 χρονια και ρωτας τα ιδια πραματα. δε πηρες τελικα ακομα PC . Tι γλυτωσες? τα λεφτα σου... τι εχασες? 2.5 χρονια gaming... μη περιμενεις. Αγορασε τωρα και αν βγει κατι νεο βγηκε.."
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Συμφωνώ 100% με τον vonzuchter. To ποσό που θα "γλιτώσεις" δεν είναι και τόσο σοβαρό εν σχέση με τη διασκέδαση που θα χάσεις. Αμα κοιτάμε τέτοια δεν αγοράζουμε ποτέ. Βεβαίως τα χρήματα δικά σου είναι, δική σου και η τελική απόφαση. Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να σου χαρίσει τη διασκέδαση που επιθυμείς.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Μωρέ, δίκιο έχετε, θα το πάρω πιο νωρίς, εξάλλου μια διαφορά 50 ευρώ και 70 ακόμα, προσωπικά πάντα την έβρισκα μηδαμινή, από την άποψη πως τα ευχαριστιέμαι αυτά τα λεφτά εγγυημένα.
Με κουρδίσατε εντελώς, θα το πάρω νωρίτερα.
Με κουρδίσατε εντελώς, θα το πάρω νωρίτερα.
-
Ξαφνικά, οι 24 ώρες μέχρι αύριο μου φαίνονται μαραθώνιος μπροστά στην αναμονή που είχα θέσει εξ'αρχής για την 1η Ιουνίου.
Τα έλεγε ο θείος ο Άινσταϊν, ο χρόνος είναι σχετικός, εγώ ποτέ δεν το ασπάστηκα.
Συγνώμη για τα offtopic, αλλά νιώθω σαν φαντάρος που αύριο έχει 3ωρη έξοδο μετά από υπηρεσίες 14ημερών και σήμερα μου έχουν κάτσει διπλοϋπηρεσίες.
Μετά σκέφτομαι "αν δεν έχει και το bundle με mario bros και μου πουν "θα φέρουμε από Τετάρτη";;;;;
Εφιάλτες στη 13:20 το μεσημέρι

Τα έλεγε ο θείος ο Άινσταϊν, ο χρόνος είναι σχετικός, εγώ ποτέ δεν το ασπάστηκα.
Συγνώμη για τα offtopic, αλλά νιώθω σαν φαντάρος που αύριο έχει 3ωρη έξοδο μετά από υπηρεσίες 14ημερών και σήμερα μου έχουν κάτσει διπλοϋπηρεσίες.
Μετά σκέφτομαι "αν δεν έχει και το bundle με mario bros και μου πουν "θα φέρουμε από Τετάρτη";;;;;
Εφιάλτες στη 13:20 το μεσημέρι

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες