- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 09:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Εγω παντως δεν τρελαθηκα με το Direct. Το παιχνιδι της Monolith μου ειναι αδιαφορο οπως και το Bayonetta. Στο 3DS εδειξε μερικα που με ενδιεφεραν. Μου αρεσε και το βιντεο της παρουσιασιης του νεου χαρακτηρα στο Smash Bros. Ωραια μουσικη!!!
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
επειδη δεν ηξερα καν τι ειναι το bayoneta πριν γινει αποκλειστικοτητα στο wii U εψαξα και βρηκα με 12 ευρω πριν κανα μηνα το πρωτο bayoneta στο 360. Γιαπωνεζιλα , σεξι πρωταγωνιστρια , οι Ιαπωνες ειναι εντελως τρελοι. Πολυ ωραιο παιχνιδι δε μπορω να καταλαβω γιατι το απεριψαν οι σονυ και μαικροσοφτ. Τρελο παιχνιδακι κατι διαφορετικο. ταιριαζει στο WiiU. Σε καμια περιπτωση ομως system seller. Mενει να δουμε αν θα πουλησει και εκτος Ιαπωνιας
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
vonzuchter έγραψε:επειδη δεν ηξερα καν τι ειναι το bayoneta πριν γινει αποκλειστικοτητα στο wii U εψαξα και βρηκα με 12 ευρω πριν κανα μηνα το πρωτο bayoneta στο 360. Γιαπωνεζιλα , σεξι πρωταγωνιστρια , οι Ιαπωνες ειναι εντελως τρελοι. Πολυ ωραιο παιχνιδι δε μπορω να καταλαβω γιατι το απεριψαν οι σονυ και μαικροσοφτ. Τρελο παιχνιδακι κατι διαφορετικο. ταιριαζει στο WiiU. Σε καμια περιπτωση ομως system seller. Mενει να δουμε αν θα πουλησει και εκτος Ιαπωνιας
Δεν το απερριψαν οι Sony και MS αλλα η ιδια η SEGA (ηταν ο plublisher τοτε) βλεποντας τις χαμηλες πωλησεις αποφασισε να μην συνεχισει την σειρα οσπου εμφανιστηκε η Nintendo και πηρε αποκλειστικα το sequel. Νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να ισχυει οτι πηγε η Platinum στην Nintendo και εκεινη το δεχτηκε. Πιο πολυ φταιει η SEGA ομως...
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Παιδια κανενας δεν απερριψε τιποτα. Το παιχνιδι πουλησε πανω απο δυο εκατομμυρια αντιτυπα, αριθμος που μαλλον ξεπερασε τις προσδοκιες της ομαδας αναπτυξης. Απλα δεν ειναι δεδομενο οτι καθε αξιοπρεπες παιχνιδι με αξιοπρεπεις πωλησεις θα κανει και sequel. Ο ιδιος ο δημιουργος του δεν ηταν σιγουρος για το αν θα επρεπε να βγει και δευτερο μερος.
Εκει βρεθηκε η Νιντεντο και χρηματοδοτησε το 2ο, αναλαμβανοντας παραλληλα την αποκλειστικη διανομη του τιτλου. Λεπτομερεις για το deal και για το ποιος παρακινησε ποιον για τη συνεργασια δεν ξερουμε, παρα μονο μια δηλωση οτι αν δεν ηταν η Νιντεντο, το 2ο μερος δε θα υπηρχε.
Εκει βρεθηκε η Νιντεντο και χρηματοδοτησε το 2ο, αναλαμβανοντας παραλληλα την αποκλειστικη διανομη του τιτλου. Λεπτομερεις για το deal και για το ποιος παρακινησε ποιον για τη συνεργασια δεν ξερουμε, παρα μονο μια δηλωση οτι αν δεν ηταν η Νιντεντο, το 2ο μερος δε θα υπηρχε.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Donkey Kong Tropical Freeze
Πηρε καποιος το Donkey Kong? Λεει τιποτα? Μπηκε ο μικρος στο νιντεντο στορ μονος και κατεβασε το trailer το βλεπει καθε μερα και με εχει ζαλισει θελει το γοριλλα λεει. Αλλαζω θεμα το ξεχναει καναδυο μερες και μετα ξανα... Αξιζει τα 60 ευρω? δε μου αρεσει με πιανουν κοτσο σπανια αγοραζω νεα παιχνιδια και για να δωσω 60 ευρω πρεπει να τα αξιζει
-
Δεν το έχω αγοράσει ακόμα, περιμένω να έρθει νέο στοκ από 31/3.
Αν κρίνω από το review του enternity και το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστες μέρες εξαφανίστηκε από όλα τα μαγαζιά τότε πιθανότατα αξίζει.
Και εγώ για το μικρό το θέλω, κάθε μέρα με ρωτάει πότε θα έρθει και να σου πω το μόνο που με αποθαρρύνει και ίσως το παρατήσει (αν δε σπάσει και το gamepad παράλληλα) είναι ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας του.
Αν κρίνω από το review του enternity και το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστες μέρες εξαφανίστηκε από όλα τα μαγαζιά τότε πιθανότατα αξίζει.
Και εγώ για το μικρό το θέλω, κάθε μέρα με ρωτάει πότε θα έρθει και να σου πω το μόνο που με αποθαρρύνει και ίσως το παρατήσει (αν δε σπάσει και το gamepad παράλληλα) είναι ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας του.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
V.for.Veteran έγραψε:Ρε σεις... αφήστε τα ψέματα... για τους μικρούς θα τα αγοράσετε αλλά εσείς θα λιώσετε! xaxaxaxa
Εχω τοσα παιχνιδια ανεγγιχτα ειδικα στο 360 που αυτη τη φορα αληθεια λεω το θελω για το μικρο. Αλλωστε χορτασα πλατφορμ παιχνιδια αηδιασα . επι 3 μηνες λιωναμε Rayman , New Super Mario Bros Wii U , Super Mario 3d World με την οικογενεια και τωρα η γυναικα και το παιδι εχουν πορωθει με το Super Mario Galaxy. Koυραστηκα. Παντως ελιχθηκα αριστοτεχνικα για να πεισω τη γυναικα να παρουμε το Wii U και ειπα οτι το παιρνω για το παιδι και το χαψε. χαχαχχααχαχχαχαχααχχααχ
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης