- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 00:09 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
NinteNikos έγραψε:Μπαμπούλες Πανεπιστημίου! Βλέπω όλες τις ταινίες της Disney στα ελληνικά και έκλαψα από τα γέλια!
Χμμμ τώρα που είπες για τους μπαμπούλες, δεν έχω δει τίποτα από όλα τα συναφή...
Και σκέφτομαι να δω το The Croods -πως λέγεται- σήμερα
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Grudge Match.Η ταινία έχει τρομερές ατάκες σχετικά με την ηλικία και την φυσική κατάσταση των πρωταγωνιστών και ειδικά ο Ντε Νίρο έχει κέφια!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Εκατσα και ειδα το back to the future, την ταινια την ειχα δει οταν ημουν πολυ μικρος αλλα σκεφτικα να κατσω να την ξαναδω γιατι ετσι και αλλιως δεν την θυμομουν σχεδον καθολου και ευκαιρια μιας και την βρηκα σε HD, και καλα εκανα.
Μα τι ταινιαρα!
Μα τι ταινιαρα!

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Είδα τα αεροπλάνα της Ντίσνευ αλλά δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα είχε μόνο μια ωραία ατάκα για το γεγονός ότι βγαίνει νέο iPAD κάθε χρόνο!
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Είδα και εγώ με την σειρά μου το The Amazing Spider-Man 2. Πολύ καλύτερο από την προηγούμενη κατά την γνώμη μου ταινία και σε αρκετά στοιχεία βρήκα (για τους παλαιότερους, όσους γνωρίζουν) πλήρη αποτύπωση του comic. Μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο στοιχείο. Fans του Spider-Man μπορούν να καταλάβουν το τι μελι γενεσθαι με τους επόμενους ''κακούς'' στην τρίτη ταινία 

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Και εγώ το είδα το νέο Spiderman, αλλά μου φάνηκε ψιλοπατάτα. Έβαλαν περισσότερους κακούς και τους δείχνουνε για απειροελάχιστο χρόνο στην ταινία. Ο Sam Raimi χρειάστηκε να βγάλει τρεις ταινίες για να μας κάνει να τον βαρεθούμε. Ο Marc Webb τα κατάφερε από τη δεύτερη. Καθώς έβλεπα την ταινία, σκεφτόμουνα ότι μακάρι να έρθει ο Batman και να τους διαλύσει όλους, έτσι για την πλάκα του. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης