Ε3 2014 και προγνώσεις !

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Ε3 2014 και προγνώσεις !

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 30 Απρ 2014, 13:30

Μιας και πλησιάζει ο καιρός οι μέρες περνάνε και σε λίγο θα μετράμε αντίστροφα ας κάνουμε τις προβλέψεις μας για τη φετινή Ε3 και να δούμε αν θα πέσουμε μέσα η έξω :P !

GTA V :Το θεωρώ ως στανταράκι για κυκλοφορία τόσο σε next gen όσο και PC .Εικάζω ότι μια εκ των Sony/MS να το έχει κλίση ως Time exclusive 2-6 μήνες .

Resident Evil 7 : Σιγουράκι και αυτό από την Capcom , θέλω να πιστεύω ότι θα βγει μόνο για next gen και θα μείνουμε με τα στόματα ανοικτά!

Sony :

Uncharted 4 : teaser trailer με 10-15 δευτερόλεπτα το πολύ in game ώστε να αρχίσει να χτίζει hype με κυκλοφορία καλό 2015 μετά το καλοκαίρι .

GT 6 remastered PS4 edition : Το θεωρώ δεδομένο και με κυκλοφορία ίσως και μέχρι τις γιορτές.

Τουλάχιστον 1 νέο IP .

Microsoft :

Πτώση τιμής του XBOX ONE 399 μαζί με kinect και δώρο game στις χώρες που θα λανσάρει από Σεπτέμβριο .Θα προτιμήσει να χάσει λεφτά από κάθε κονσόλα και να στηρίξει το Kinect μιας και τα σχέδια από εταιρείες τέτοιου μεγέθους βλέπουν σε βάθος 5έτιας + και όχι το γίνεται σε 1-2 μήνες.

Επίσημη ανακοίνωση κυκλοφορίας Halo 2 remastered edition για XBOX ONE με όλα τα πακέτα χαρτών και μερικούς καινούργιους . 1080p και 60 fps ώστε να κερδίσει έδαφος στο παιχνίδι των εντυπώσεων , είναι first party τίτλος και θα το ζορίσει όσο δεν πάει .

Halo 5 : Teaser trailler και κυκλοφορία καλό 2015 ίσως και 2016 .

Next Gears : Σίγουρα teaser καλό 15-16 , δεν πρόκειται να βγάλει στην ίδια χρόνια Gears και Halo αν βγει το ένα 2015 το άλλο θα πάει για 2016 .

Fable : Πιστεύω ότι το έχουν σχεδόν έτοιμο και το βλέπω για κυκλοφορία τέλη 2014 , χρειάζεται τίτλους η MS για να κοντράρει το PS4 που έχει ξεφύγει και δεν νομίζω να ρισκάρει τίτλο Gears τόσο κοντά και με τόσο λίγες κονσόλες στην αγορά .

Nintendo :Παρόλο που δεν θα έχει press conf σίγουρα περιμένουμε πολλές ανακοινώσεις και κινήσεις ώστε να αναστραφεί η κατάσταση με το WiiU.

Πτώση τιμής του WiiU , μπορεί να το δούμε στα 250 ευρώ premium μαζί με παιχνίδι .

Νέο Zelda Game :Θυμάστε το real time footage όταν παρουσιάστηκε το WiiU , τώρα θα το δούμε το ολοκληρωμένο game και οι περισσότερη θα παρακαλάμε να βγει μέσα στο 2014 .

Νέο Mario Galaxy o κόσμος το ζητάει και πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα του .

Δεν πιστεύω ότι θα δείξη κάτι σχετικό με Metroid όπως και ανακοίνωση κάποιας νέας κονσόλας θα συνεχίσει να υποστηρίζει το WiiU με δικά της games και θα βασιστεί σε μια γενεά μείωση τιμής ώστε να αποκτήσει άνοδο στις πωλήσεις .

Video Games Trilogies and remastered edition : Πιστεύω ότι η Ε3 θα είναι γεμάτη από τέτοιες ανακοινώσεις .Ασχέτως το πόσο καλά πουλάει το PS4 και το ΧΒΟΧ ΟΝΕ παρόλο που είναι πίσω η βάση των χρηστών είναι ακόμα αρκετά μικρή για να υποστηρίξη πωλήσεις σε ΑΑ games οπότε βλέπω τις εταιρείες να βασίζονται σε remastered-remakes τα οποία έχουν πολύ μικρότερο κόστος και ρίσκο από το να βγάζανε κάποιο νέο τίτλο .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό majorfox » 30 Απρ 2014, 15:01

Εκτός απο το επικό trailer που ετοιμάζει ο Kojima για το MGS5 , αυτο που θα ηταν έκπληξη πιστευω θα ηταν να ανακοινώσει νεο τίτλο Silent Hill με Fox Engine.
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 30 Απρ 2014, 17:12

Απορώ πως ξέχασα ένα από κορυφαία παιχνίδια της τελευταίας γενιάς!

Mass effect 4 :Σίγουρα gameplay video και αρκετές πληροφορίες .Αφού το Origins βγαίνει 2014 το ME4 το βλέπω για 15-16.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Απρ 2014, 17:14

και εγώ για το resident evil 7 ήθελα να γράψω.το περιμένω σαν τρελός με ελπίδα την επιστροφή στα 3 πρώτα τις σειράς σε στυλ και όχι τα επόμενα...βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 30 Απρ 2014, 20:52

Ελπίζω η PC έκδοση του GTA V να μην είναι απλώς ένα κακό port από τις κονσόλες, όπως το προηγούμενο, μήπως και πέσουν λίγο οι απαιτήσεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 25 Μάιος 2014, 09:08

raysod έγραψε:Γράφω την ποιο τρελή επιθυμία μου που θέλω από κάθε εταιρεία για τι θα με κάνει να χοροπηδάω από χαρά! Η σειρά των εταιρειών είναι με την σειρά που θα κάνουν την παρουσίασή τους στην Ε3…

Πάμε λοιπόν…

Microsoft – Να ανακοινώσει ένα Halo 5 prequel – σε στιλ - Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes – το οποίο θα είναι playable αυτό τον χειμώνα…

EA – Τρέλανέ μας με την Bioware να ανακοινώνει το επόμενο Knight of the Old Republic (άντε βολεύομαι και το Star Wars game της Visceral)

Ubisoft – εκεί στο τέλος της παρουσίασής σου – ναι εκεί που πάντα παρουσιάζεις όλα τα ωραία - στείλε μας με ένα καινούργιο Rainbow Six

Sony – Infamous για το PSVita μου!!!!

Nintendo – next gen Zelda gameplay – είναι ώρα νομίζω

Activision – Ανακοινώνει ότι χαρίζει τα δικαιώματα του Crash Bandicoot στην Naughty Dog :p

Υπέρτατη επιθυμία που θα τρελαθώ – Gameplay και launch date για το Half Life 3

ειπαμε λιγο τρολλαρισμα κανει καλο,εσυ το τερματισες :D :D :D
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB