- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 15:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Αν η Ninty πέρα από μια γενέα πτώση τιμής κάνει την εξείς μαγκιά σίγουρα η πωλήσεις του WiiU θα εκτοξευτούν .
1) Να δώσει τη δυνατότητα στο WiiU να μπορείς να αγοράσεις όλα τα 3DS-DS games και να μπορείς να τα παίξεις σπίτι σου στη ταμπλέτα .
2)Πτώση τιμής 250 μαζί με Mario η Zelda για το Premium μοντέλο .
1) Να δώσει τη δυνατότητα στο WiiU να μπορείς να αγοράσεις όλα τα 3DS-DS games και να μπορείς να τα παίξεις σπίτι σου στη ταμπλέτα .
2)Πτώση τιμής 250 μαζί με Mario η Zelda για το Premium μοντέλο .
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
θα συμφωνήσω με τον diver και στα 2...
αν και εμένα προσωπικά θα με έκαιγε το 2....χρείαζεται όντως μια πτώση τιμής.... εγώ προσωπικά έλεγα ότι η αγορά του wii u άξιζε μόνο με την προσφορά που υπήρχε με το zombie bundle στα 260 ευρώ... που είχε μέσα και το 2ο χειριστήριο... απο κει και πέρα,βλέπω πλέον κάτι 300 και δεν θεωρώ ότι αξίζει.... ακόμα και η προσφορά του γερμανού στα 220 ευρώ το premium με το nintendoland δεν το θεωρώ και πολύ καλή προσφορά...γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι το nintendo land,κατα τη γνώμη μου, δεν είναι παιχνίδι, ούτε θα δώσω 300 ευρώ για να πάρω το zelda του κύβου απλά σε hd μορφή,μου κάνει ξαναζεσταμένο φαγητό....
αν και εμένα προσωπικά θα με έκαιγε το 2....χρείαζεται όντως μια πτώση τιμής.... εγώ προσωπικά έλεγα ότι η αγορά του wii u άξιζε μόνο με την προσφορά που υπήρχε με το zombie bundle στα 260 ευρώ... που είχε μέσα και το 2ο χειριστήριο... απο κει και πέρα,βλέπω πλέον κάτι 300 και δεν θεωρώ ότι αξίζει.... ακόμα και η προσφορά του γερμανού στα 220 ευρώ το premium με το nintendoland δεν το θεωρώ και πολύ καλή προσφορά...γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι το nintendo land,κατα τη γνώμη μου, δεν είναι παιχνίδι, ούτε θα δώσω 300 ευρώ για να πάρω το zelda του κύβου απλά σε hd μορφή,μου κάνει ξαναζεσταμένο φαγητό....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
εγώ έχω ένα θέμα με τιμή,1ον γιατί είμαστε σε μια περίοδο που τα χρήματα είναι όντως λίγα,αλλά πέρα απο αυτό,κανείς στην τελική δεν σε αναγκάζει να το αγοράσεις... και 2ον νιώθω ότι τα χρήματα δεν αξίζουν για το προιόν που παίρνω...δλδ κάτα ένα περίεργο τρόπο μου είναι πιο εύκολο να δώσω 400 ευρώ για να πάρω ένα ps4,γιατί νιώθω ότι όντως αξίζει να δώσω αυτά τα χρήματα για ένα τέτοιο μηχάνημα με τέτοιες δυνατότητες,παρά 300 ευρώ για ένα μηχάνημα,που κακά τα ψέμματα,είναι υποδυέστερο απο τα άλλα...δλδ σορυ που θα το πώ αλλά νιώθω λίγο ότι η νιντυ με "κοροιδεύει",μου πουλάει φύκια για μεταξωτές κόρδελες... γι'αυτο και στηρίζομαι πολύ σε μια καλή προσφορά...
-
Αν κατέβει η τιμή δεν είναι κακό ίσα ίσα που θα πουλήσει και σε άτομα τα οποία δεν είχαν σκεφτεί να πάρουν wii u είτε λόγο των οικονομικών τους είτε λόγο μεγάλης διαφοράς στην τιμή.Αλλιώς είναι να δίνεις 220 και 2 παιχνίδια σύνολο 300 ευρώ και αλλιώς 400+ με ένα παιχνίδι.Όπως λέει και ο gamelover η Νιντέντο κάπως "κλέβει" με αυτό το hardware,δεν εννοώ ότι δεν μπορεί να δείξει πανέμορφα γραφικά,αλλά όπως και να το κάνουμε θα μπορούσε να είναι ισχυρότερο,χωρίς πάλι να εννοώ ότι δεν μπορεί να κάνει παπάδες.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
μα ξέρεις τι γίνεται είναι ότι όπως ανέφερα και πιο πάνω δεν μπορώ να παίρνω μια κονσόλα στα 300 ευρώ και να μου δίνει τον mario bros u,το οποίο το δέχομαι,είναι ένα ωραίο παιχνίδι και το θέλω,αλλά μου πλασάρει το luigi bros u.....για ποιο λόγο;; για να ξαναπεράσω το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή ο luigi πηδάει πιο ψηλά;; ή το zelda,Που δεν το είχα παίξει στο κύβο,να μου το δίνει σαν ένα καινούργιο παιχνίδι;; μα δεν είναι!!, μπορεί να είναι φανταστικό,παιχνιδάρα...ναι αλλά ΔΕΝ είναι καινούργιο και κυρίως ΔΕΝ θέλω,ΔΕΝ δέχομαι να μου το δίνει-πλασάρει ως καινούργιο!εκεί είναι που με ξενερώνει.... οφείλω να πω ότι το mario bros u το δέχομαι να το πάρω,που λέει ο λόγος, για 300 ευρώ αλλά μην μου τσαμπουνάς τον luigi δίπλα κάνοντας μου ότι είναι και λίγο ευκαιρία... παει να με Hypαρει με πραγματικά "παιδιαρίστικα" κόλπα.... δεν ξέρω μήπως πιάνουν στους ιάπωνες και νομίζει ότι θα πιάσουν και στον ελληνάρα....
μπορεί,δεν ξέρω... προφανώς δεν έχει αίσθηση πως ήρθε η χώρα μας σε αυτλη τη κατάσταση.... 

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες