Ταξίδι με αεροπλάνο

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Ταξίδι με αεροπλάνο

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Δεκ 2011, 15:40

Επειδή μου ήρθε προχθες σε μία συζήτηση που έκανα με φίλους, αλήθεια φοβόσαστε τα ταξίδια με το αεροπλάνο;

Προσωπικά επειδή πετάω αρκετά συχνά δεν έχει τύχει να φοβηθώ αρκετές φορές, πέραν κάποιων πολύ ισχυρών αναταράξεων που έζησα δύο φορές (μία σε ταξίδι για Κοπεγχάγη και μία για Λονδίνο). Η μοναδική φορά που αισθανόμουν φόβο ήταν στο πρώτο ταξίδι για Αμερική. Το μόνο άγχος μου είναι πως αν γίνει κάτι θα πρέπει να ακουμπήσει το αεροπλάνο στη θάλασσα και πρέπει να προλάβουν να βγουν όλοι πριν αρχίσει να βυθίζεται.

Αλήθεια, αντιμετωπίζετε με φόβο τα ταξίδια στον αέρα; Αν ναι, για ποιο λόγο;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 10 Δεκ 2011, 16:33

Οχι ; Οχι καθολου ;
Μονο εγω γουσταρω τις αναταραξεις ? :mrgreen:
Ασε που μια φορα ειχα πεταξει το επικο , απο Θεσ/νικη για Μοναχο , οταν μας εδειχναν πως λειτουργουν τα σωσιβια . " Αφου δεν περναμε ουτε απο θαλασσα ουτε απο λιμνη τι να τα κανουμε τα σωσιβια ; Αμα κανει πως πεφτει την καναμε απο κουπες ! " :lol:
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Δεκ 2011, 16:50

Μπα όχι και τόσο. Ίσως γιατί τα ταξίδια μου με το συγκεκριμενο μέσο δεν είναι τόσο συχνά (1-2 την 10ετία..., είμαι του καραβιού). Οπότε βάση πιθανοτήτων το να πέσει το αεροπλάνο μου, δίνει 1,05 μονό αποδεκτό :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 10 Δεκ 2011, 18:46

Δεν τα φοβάμαι αλλά τα βαριέμαι αφόρητα. Είμαι ικανός να γυρίσω όλο τον πλανήτη με τρένο ή με τα πόδια, αλλά ένα ταξίδι 2 ωρών με το αεροπλάνο με εκνευρίζει πάρα πολύ. Θόρυβος από τους κινητήρες, άβολα καθίσματα, αν έχει σύννεφα ή είναι νύχτα δε βλέπεις τίποτα, ανία και συνήθως κάθεται δίπλα μου καμιά θείτσα.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό majorfox » 10 Δεκ 2011, 19:48

εγω τα φοβαμαι δεν θα μπω ποτε ! μπορει να μπω οταν βαλουν αλεξιπτωτα .
Αληθεια γιατι δεν βαζουν αλεξιπτωτα αντι για σωσιβια ??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Δεκ 2011, 19:51

Δεν έχεις άδικο.... Και άντε απο κάτω έχεις βουνά, φοράς σωσίβιο? :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Δεκ 2011, 22:23

Κι αν είσαι πάνω από τον Ατλαντικό... Σε περιμένει ο φίλος από κάτω να σε φτιάξει...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 11 Δεκ 2011, 02:08

Tobajaras έγραψε:Δεν τα φοβάμαι αλλά τα βαριέμαι αφόρητα. Είμαι ικανός να γυρίσω όλο τον πλανήτη με τρένο ή με τα πόδια, αλλά ένα ταξίδι 2 ωρών με το αεροπλάνο με εκνευρίζει πάρα πολύ. Θόρυβος από τους κινητήρες, άβολα καθίσματα, αν έχει σύννεφα ή είναι νύχτα δε βλέπεις τίποτα, ανία και συνήθως κάθεται δίπλα μου καμιά θείτσα.

OMG Τι λες τωρα . Μονο αεροπλανο . Τι αβολα καθισματα ; Στα 75 θεσεων της Ολυμπιακης ; Μην πας μακρια σε fly emirates . Easy jet , απιστευτα ανετα αεροπλανακια . Με παρεα εχω περασει απιστευτες στιγμες σε πτησεις . Μονος αν δεν εχει λιγο κουνημα ειναι βαρετα εκτος αν εχεις φορητη κονσολα . Αν και πιο καλο ειναι αναταραξεις , εξω σαπιλα , και ροκ .

Σε αλλα πραγματα ειμαι φοβιτσιαρης αλλα στα αεροπλανα δεν ξερω απλα γουσταρω :D
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 11 Δεκ 2011, 04:28

Μπα,ανεβαινω στο αεροπλανο και λεω στον εαυτο μου: οτι γινει ας γινει.

Εχω πεταξει πανω απο 20 φορες :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό majorfox » 11 Δεκ 2011, 04:39

Sephiroth έγραψε:Κι αν είσαι πάνω από τον Ατλαντικό... Σε περιμένει ο φίλος από κάτω να σε φτιάξει...

Εικόνα

κλαιω.. :lol: αλλα αληθεια τωρα με σωσιβιο την βγαζεις καθαρη απο αυτο το παλικαρι ?
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Επόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB