- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 15:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με οθόνη
Πρόβλημα με οθόνη
Κάποιες φορές, όταν παίζω παιχνίδια στο pc, η οθόνη μαυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά, είτε το παιχνίδι ξανασυνεχίζει, είτε crashάρει. Αυτό συμβαίνει (νομίζω) μόνο σε online παιχνίδια που παίζω (νόμιμα μέσω steam, εννοείται), αλλά δεν έχω παρατηρήσει να χάνεται το internet σε αυτήν τη διάρκεια της μαύρης οθόνης, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω το internet για αυτό. Δεν πιστεύω να φταίει το ότι έχω την οθόνη στο Super Energy Saving, έτσι δεν είναι;
Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει η NVIDIA, αλλά είναι ενημερωμένη. Τι μπορεί να φταίει;

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Εχω Lg 24αρη monitor στο pc και ειχα αν δεω κανω λαθος το ιδιο προβλημα. Δηλαδη οταν επαιζα και πηγαινα σε πιο σκοτινα μερη ή σε σημεια που υπηρχε εντονη διαφορα χρωματος , σε παιχνιδια οπως το Amnesia ή και γενοκοτερα , μου μαυριζε η οθονη ... Πηγα στις ρυθμισεις του monitor και απενεργοποιησα το energy saving και εβαλα mode παιχνιδι . Μετα απο αυτο μου λυθηκε το προβλημα . Δεν ξερω γιατι αλλα οποτε το γυριζω στις εργοστασιακες ρυθμισεις μου κανει ξανα το ιδιο . Τι να πεις . Αν συνεχισει το προβλημα και ειναι σε εγγυηση το monitor αλλαξε το καλου κακου αν γινεται .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Αν έφταιγε το monitor,τα παιχνίδια δεν θα είχαν πρόβλημα.Αυτό που λες ότι τα παιχνίδια crashάρουν δείχνει ότι το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό ή ότι έχεις κάποιο πρόβλημα με το steam.Δοκίμασε να κρατήσεις τα saves από τα παιχνίδια,καλού κακού,και δοκίμασε να σβήσεις το steam και να το ξαναβάλεις. Επίσης σε άλλα παιχνίδια εκτός steam δεν σου δημιουργείτε κανένα πρόβλημα;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
mariodm22, θα το τσεκάρω αυτό που λες. Ειδικά σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι πολύ συχνό αυτό το πρόβλημα. T_K_L_L_LUIGI, έχω και origin, αλλά έχω καιρό να παίξω παιχνίδια από αυτό. Αν έφταιγε στο steam, δε θα πάθαιναν πρόβλημα και τα offline παιχνίδια; Αλλά παθαίνουν πρόβλημα μόνο τα online, όμως δεν παρατηρώ να χάνεται το internet εκείνες τις στιγμές που το παθαίνει. Ούτε η επαλήθευση των αρχείων των παιχνιδιών έφτιαξε το πρόβλημα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Απενεργοποίησα το super energy saving, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Επίσης, όταν είχα την προηγούμενη οθόνη, δε μου συνέβαινε ποτέ αυτό το πρόβλημα.

-
Μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις πάλι την παλιά οθόνη;Αλλά δεν έχει λογική η αλλαγή οθόνης να σου crasharei τα παιχνίδια!Δοκίμασε επίσης να παίξεις και κάνα offline που δεν είναι steam.Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως τα έχεις συνδεδεμένα σε ups;

-
Σου είπα ότι τα offline δε μου παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα. Όχι, δεν τα έχω συνδεδεμένα σε ups. Μήπως φταίνε τα συγκεκριμένα παιχνίδια; Για παράδειγμα, μου παρουσιάζεται συχνά αυτό το πρόβλημα στο παιχνίδι Infestation: Survivor Stories, που είναι ένα παιχνίδι γεμάτο με bugs. Άρα μήπως φταίνε τα εν λόγω παιχνίδια;

-
Το λογικό είναι να φταίνε τα συγκεκριμένα γιατί δεν μπορεί επειδή παίζεις στο ίντερνετ να σου κανει νούμερα.Δοκίμασε και κάνα άλλο online και πες μας τι παίζει.

-
Στο Chivalry: Medieval Warfare για παράδειγμα, δεν το παθαίνω. Αλλά και πες ότι φταίνε τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Τι προκαλούν δηλαδή στην οθόνη; Της προκαλούνε κοκομπλόκα;

-
Δεν κάνουν κάτι συγκεκριμένο στην οθόνη,αλλά στην κάρτα γραφικών.Κάποιο πρόβλημα μάλλον υπάρχει στο οποίο αδυνατεί η κάρτα σου να προβάλει εικόνες στην οθόνη σου.Θα σε παρακαλούσα να κάνεις μερικά test και να δεις της θερμοκρασίες στην κάρτα σου.Επίσης γράψε μου μια λίστα με κάποια παιχνίδια που έχεις προβλήματα.Δοκίμασε επίσης να κάνεις update directx,net framework επίσης γράψε στο run sfc.exe τρέξε το,μετά πάνε ξανά στο run γράψε cmd.exe δεξί κλίκ run as administrator και τρέξε το και γράψε στο command sfc/scannow και άστο να κάνει verification.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες