News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Δεκ 2013, 13:59

Scott_Pilgrim έγραψε:Ότι πιο αναμενόμενο για 3DS. Απλά με πειράζει το ότι είναι FPS στα dungeons.

Κι αυτο fps? Δε το ξερα... Κι εμενα με χαλαει αυτο. Τι τους πειραζει η κλασικη καμερα και την πειραζουν?
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

45% αύξηση πωλήσεων του 3DS το 2013

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Ιαν 2014, 12:09

Με ανακοίνωσή της η Nintendo ενημέρωσε ότι οι πωλήσεις του 3DS σε παιχνίδια το 2013 σημείωσαν αύξηση κατά 45% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Επίσης στις ΗΠΑ έχουν πωληθεί έως σήμερα 11,5 εκατομμύρια κονσόλες. Σύμφωνα με άλλα στοιχεία το κοινό αγόρασε 16 εκατομμύρια αντίτυπα τίτλων, είτε σε retail, είτε σε ψηφιακή μορφή, ενώ επτά από αυτούς που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη χρονία συγκέντρωσαν σκορ πάνω από 85 στο Metacritic.

Εικόνα

Μάλιστα δύο εξ’ αυτών, τα The Legend of Zelda: A Link Between Worlds και Fire Emblem Awakening, είχαν σκορ πάνω από 90.

http://www.enternity.gr/Article/Games/News/45percent-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-3DS-%CF%84%CE%BF-2013/21116.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό warmup » 16 Ιαν 2014, 02:10

Το έχω στα υπόψιν να πάρω ένα 3ds. Πραγματικά έχει πολύ δυνατούς τίτλους...
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 13:42

Εχει γινει η καλυτερη φορητη κονσολα με σουπερ τιτλους που βγηκαν προσφατα αλλα κ με αυτους που αναμενονται
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 30 Ιαν 2014, 22:53

Πότε θα έχουμε το επόμενο direct;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό gamelover » 31 Ιαν 2014, 19:01

και γώ το σκέφτομαι για το 3ds,αν και δεν μπορώ να βρώ κατ'εμε πολλύς καλούς τίτλους,πέραν των δικών της,αλλά πάλι λέω να πάω αν είναι κατευθείαν στο wii u.... έχει ότι θέλω που το έχει και το 3ds αλλά με πιο καλά γραφικά... απλά μου αρέσει πολύ το 3d και γι'αυτο το σκεφτόμουν αλλά και πάλι έχω καταλάβει ότι κουράζει...άσε που τις προάλλες ήμουν στα public και είχε να δοκιμάσεις και το 3ds και το 3dsxl και προσπάθησα να παίξω mario 3d world με το 3d ενεργοποιημένο και δεν ήξερα που πατούσα και που βρισκόμουν.... με αποσυντόνιζε...δεν μπορούσα να καθορίσω το βάθος.... :-(
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 01 Φεβ 2014, 00:13

gamelover έγραψε:και γώ το σκέφτομαι για το 3ds,αν και δεν μπορώ να βρώ κατ'εμε πολλύς καλούς τίτλους,πέραν των δικών της,αλλά πάλι λέω να πάω αν είναι κατευθείαν στο wii u.... έχει ότι θέλω που το έχει και το 3ds αλλά με πιο καλά γραφικά... απλά μου αρέσει πολύ το 3d και γι'αυτο το σκεφτόμουν αλλά και πάλι έχω καταλάβει ότι κουράζει...άσε που τις προάλλες ήμουν στα public και είχε να δοκιμάσεις και το 3ds και το 3dsxl και προσπάθησα να παίξω mario 3d world με το 3d ενεργοποιημένο και δεν ήξερα που πατούσα και που βρισκόμουν.... με αποσυντόνιζε...δεν μπορούσα να καθορίσω το βάθος.... :-(

Εχει παρα πολλους καλους τιτλους, αναλογα τα γουστα παντα. Και κατα την προσφιλη τακτικη της Νιντεντο με τα φορητα, πολλοι απο αυτους δεν προκειται να βρουν δρομο στο wiiu(και το αντιθετο) προκειμενου να διαφοροποιειται σαν κονσολα.

Αν δε σε ψηνουν παντως τα rpg και γενικοτερα δε σου κανει κλικ καποιος αποκλειστικος τιτλος του 3ds ιδιαιτερα, πηγαινε για home κονσολα κατευθειαν. Το 3d δεν ειναι λογος αγορας οσο οι τιτλοι που θελεις να παιξεις.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό gamelover » 01 Φεβ 2014, 00:39

βασικά αυτά που καίγομαι πραγματικά!! είναι το donkey kong και το mario kart τα οποία θα βγούν στο wii u... μετά θέλω ένα yoshi,το οπίο θα βγεί σε wii u,όχι βέβαια σαν αυτό του snes που τόσο θέλω και το έχει το 3ds... ένα super mario και κάνα δυο άλλα για αρχή.... εννοείται ότι κανονικά πρέπει να έρθει δεύτερο ως προτεραιότητα η δυνατότητα παιχνιδιού σε 3D, απλά είναι κάτι καινοτόμο και κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις και εύκολα...βέβαια ίσως να είναι το hype και τίποτα άλλο...η αλήθεια είναι ότι γέρνει σε wii u η ζυγαριά γιατί πολύ απλά σχεδόν με τα λεφτά του 3ds μπορείς να πάρεις wii u και επειδή τα οικονομικά εννοείται ότι είναι στενά θα πρέπει να περιοριστω στο wii u για αρχή τουλάχιστον.... γενικά είναι ότι μου αρέσουν πάντως και οι 2 κονσόλες τις νιντεντο αυτή τη φορά ισχύει και με έχει μπερδέψει.... είχα απο εποχή κύβου να νιώσω μια τέτοια έλξη για την νιντεντο.... :-p αν και βασικά η τελευταια κονσόλα ήταν advance sp....(νομίζω πιο μετά και απο κύβο ήταν)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό kokouman » 22 Απρ 2014, 23:58

Καλησπερα μαγκες,το χα ψησει με κατι φιλοους να παρουμε ενα XL αλλα λογω χρηματων και κυριως του οτι βιαζομαστε να το λιωσουμε λεμε να παρουμε 2ds..εσεις τι λετε αξιζει ή οχι ? Προσωπικα οσο το εχω ψαξει εχω δει οτι αξιζει γιατι λενε οτι νιωθει καλυτερα στο χερι ( κατι τι οποιο με ενδιαφερει πολυ επειδη το 3ds οποτε το εχω πιασει στα Public δεν με βολευει καθολου...),επειδη εχω προσεξει οτι τρεχει με το ιδιο συστημα του 3ds αρα δεν παιζει να μας κανει καμια γυφτια η nintendo και να μας πει ξαφνικα '' οπ τελος μαγκες δεν γινεται να παιζετε τα παιχνιδια του 3ds στο 2ds ,αντε παρτε ενα 3ds και ξανασκαστε λεφτα '' Τελος,να αναφερω οτι οι τιτλοι που μας ενδιαφερουν και ειναι ο λογος που αγοραζουμε το συγκεκριμενο συστημα ειναι οι εξης : Pokemon X,Y ( και τα επομενα που θα βγουν στο μελλον ),Mario kart,Mario party...και για τα αλλα βλεπουμε..Ευχαριστω για την προσοχη σας,παρακαλω πολυ φωτιστε με..:D
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Απρ 2014, 15:56

kokouman έγραψε:Καλησπερα μαγκες,το χα ψησει με κατι φιλοους να παρουμε ενα XL αλλα λογω χρηματων και κυριως του οτι βιαζομαστε να το λιωσουμε λεμε να παρουμε 2ds..εσεις τι λετε αξιζει ή οχι ? Προσωπικα οσο το εχω ψαξει εχω δει οτι αξιζει γιατι λενε οτι νιωθει καλυτερα στο χερι ( κατι τι οποιο με ενδιαφερει πολυ επειδη το 3ds οποτε το εχω πιασει στα Public δεν με βολευει καθολου...),επειδη εχω προσεξει οτι τρεχει με το ιδιο συστημα του 3ds αρα δεν παιζει να μας κανει καμια γυφτια η nintendo και να μας πει ξαφνικα '' οπ τελος μαγκες δεν γινεται να παιζετε τα παιχνιδια του 3ds στο 2ds ,αντε παρτε ενα 3ds και ξανασκαστε λεφτα '' Τελος,να αναφερω οτι οι τιτλοι που μας ενδιαφερουν και ειναι ο λογος που αγοραζουμε το συγκεκριμενο συστημα ειναι οι εξης : Pokemon X,Y ( και τα επομενα που θα βγουν στο μελλον ),Mario kart,Mario party...και για τα αλλα βλεπουμε..Ευχαριστω για την προσοχη σας,παρακαλω πολυ φωτιστε με..:D

Γεια σου φιλε kokouman! Το 3d ειναι ενα χαρακτηριστικο που κατα τη γνωμη μου ζεις και χωρις αυτο. Ειδικα στο Pokemon, δεν εχει λογο υπαρξης. Λειτουργει μονο στις μαχες, ριχνοντας μαλιστα αισθητα το Frame rate που το βρισκω πολυ πιο σημαντικο.

Αν για σενα γενικοτερα το 3d σε ταινιες κι αλλα παιχνιδια που ισως εχεις δει δεν ειναι κατι παραπανω απο ενα gimmick, τοτε μη σκας. Δε θα δεις κατι το διαφορετικο εδω περα. Μαλιστα, το οτι η Νιντεντο προχωρησε στην παραγωγη του 2ds σημαινει οτι κι αυτη τελικα δε το θεωρει απαραιτητο. Εχουν περασει 3 χρονια απο την κυκλοφορια του και με εξαιρεση 1-2 τιτλους και τα πρωτα 10 λεπτα του εντυπωσιασμου, δεν εχει προσφερει το κατι παραπανω που περιμεναμε.

Οσον αφορα το grip το 2ds δε το εχω δοκιμασει, φαινεται ομως πιο βολικο, καθως το μικρο μεγεθος του 3ds δεν ειναι το ιδανικο για gaming. Παρ'ολα αυτα σε φορητοτητα (και στυλ) το κλασικο η το XL που διπλωνουν κερδιζουν. Οποτε ζυγιζεις την κατασταση κι αποφασιζεις!
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB