Scott_Pilgrim έγραψε:Ότι πιο αναμενόμενο για 3DS. Απλά με πειράζει το ότι είναι FPS στα dungeons.
Κι αυτο fps? Δε το ξερα... Κι εμενα με χαλαει αυτο. Τι τους πειραζει η κλασικη καμερα και την πειραζουν?
gamelover έγραψε:και γώ το σκέφτομαι για το 3ds,αν και δεν μπορώ να βρώ κατ'εμε πολλύς καλούς τίτλους,πέραν των δικών της,αλλά πάλι λέω να πάω αν είναι κατευθείαν στο wii u.... έχει ότι θέλω που το έχει και το 3ds αλλά με πιο καλά γραφικά... απλά μου αρέσει πολύ το 3d και γι'αυτο το σκεφτόμουν αλλά και πάλι έχω καταλάβει ότι κουράζει...άσε που τις προάλλες ήμουν στα public και είχε να δοκιμάσεις και το 3ds και το 3dsxl και προσπάθησα να παίξω mario 3d world με το 3d ενεργοποιημένο και δεν ήξερα που πατούσα και που βρισκόμουν.... με αποσυντόνιζε...δεν μπορούσα να καθορίσω το βάθος....
kokouman έγραψε:Καλησπερα μαγκες,το χα ψησει με κατι φιλοους να παρουμε ενα XL αλλα λογω χρηματων και κυριως του οτι βιαζομαστε να το λιωσουμε λεμε να παρουμε 2ds..εσεις τι λετε αξιζει ή οχι ? Προσωπικα οσο το εχω ψαξει εχω δει οτι αξιζει γιατι λενε οτι νιωθει καλυτερα στο χερι ( κατι τι οποιο με ενδιαφερει πολυ επειδη το 3ds οποτε το εχω πιασει στα Public δεν με βολευει καθολου...),επειδη εχω προσεξει οτι τρεχει με το ιδιο συστημα του 3ds αρα δεν παιζει να μας κανει καμια γυφτια η nintendo και να μας πει ξαφνικα '' οπ τελος μαγκες δεν γινεται να παιζετε τα παιχνιδια του 3ds στο 2ds ,αντε παρτε ενα 3ds και ξανασκαστε λεφτα '' Τελος,να αναφερω οτι οι τιτλοι που μας ενδιαφερουν και ειναι ο λογος που αγοραζουμε το συγκεκριμενο συστημα ειναι οι εξης : Pokemon X,Y ( και τα επομενα που θα βγουν στο μελλον ),Mario kart,Mario party...και για τα αλλα βλεπουμε..Ευχαριστω για την προσοχη σας,παρακαλω πολυ φωτιστε με..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης