- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 23:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Ρεαλ και Τσελσι περασανε, σημερα λογικα και η Μπαγερν και ελπιζω σε προκριση της Ατλετικο...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Η Μάντσεστερ νομίζω επιβεβαίωσε το πόσο άσχετος ποδοσφαιρικά λαός είμαστε.
Γαύροι την υποτίμησαν, βάζελοι-αεκτζήδες την υποτίμησαν το ίδιο μόνο και μόνο επειδή κάθονταν στον καναπέ, μάλιστα έφτασαν στο σημείο όλοι οι παραπάνω να θεωρούν μέχρι και λίγο πριν το 3-0 στο Ολντ Τράφορντ πως "ο γαύρος θα προκριθεί και με την κωλοφαρδία του θα πετύχει καμιά Ντόρτμουντ". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μόνο στην Ελλάδα αυτή η υποτίμηση.
Όσα δεν τα φτάνουμε, ας τα κάνουμε κρεμαστάρια, αντί απλά να βελτιωθούμε.
Εξάλλου τι ήξεραν κι αυτοί οι κουτόφραγκοι της ομαδούλας που κόντευε να αποκλείσει ο Ολυμπιακός...
Γαύροι την υποτίμησαν, βάζελοι-αεκτζήδες την υποτίμησαν το ίδιο μόνο και μόνο επειδή κάθονταν στον καναπέ, μάλιστα έφτασαν στο σημείο όλοι οι παραπάνω να θεωρούν μέχρι και λίγο πριν το 3-0 στο Ολντ Τράφορντ πως "ο γαύρος θα προκριθεί και με την κωλοφαρδία του θα πετύχει καμιά Ντόρτμουντ". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μόνο στην Ελλάδα αυτή η υποτίμηση.
Όσα δεν τα φτάνουμε, ας τα κάνουμε κρεμαστάρια, αντί απλά να βελτιωθούμε.
Εξάλλου τι ήξεραν κι αυτοί οι κουτόφραγκοι της ομαδούλας που κόντευε να αποκλείσει ο Ολυμπιακός...
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Και φτάνει η ώρα που η Μπαρτσελόνα θα αποκαθηλωθεί, από τον ίδιο έλληνα φίλαθλο που ανέφερα πριν, επειδή αποκλείστηκε.
Κοντοζυγώνει η ώρα που θα διαβάσουμε απόψεις που βγάζουν μάτια. Ποιος ξέρει τι θα ακούσει ο Μέσι από τον έλληνα φανατικό που δεν ξέρει τι του γίνεται

Κοντοζυγώνει η ώρα που θα διαβάσουμε απόψεις που βγάζουν μάτια. Ποιος ξέρει τι θα ακούσει ο Μέσι από τον έλληνα φανατικό που δεν ξέρει τι του γίνεται

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Τεράστιο αυτό που κατάφερε η Ατλέτικο η οποία φαίνεται πως έχει πάρει φόρα και δείχνει ικανή ακόμα και να σηκώσει το τρόπαιο.
Περίμενα πως και πως να δω τον αγώνα δίχως να έχω ακούσει ή διαβάσει το αποτέλεσμα και η τελευταία φράση του παρουσιαστή ήταν ότι η Ατλετικο νίκησε 1-0. Α ρε Νικολάου...
Περίμενα πως και πως να δω τον αγώνα δίχως να έχω ακούσει ή διαβάσει το αποτέλεσμα και η τελευταία φράση του παρουσιαστή ήταν ότι η Ατλετικο νίκησε 1-0. Α ρε Νικολάου...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Χαχαχα κι εγώ έτσι την έπαθα φίλε μου!Είπα ματσάρα είναι το Ατλέτικο-Μπάρτσα οπότε ας απολαύσω το Μπάγερν-Μάντσεστερ και μετά βλέπω τα εκτεταμένα στιγμιότυπα χωρίς να ξέρω τίποτα από πριν.Κι εκεί που λέω άντε να γουστάρουμε μας πετάει το αποτέλεσμα.Χαχαχαχα μας τρόλαρε.
Απίστευτη Ατλέτικο Μαδρίτης πάντως και μακάρι να μην πέσει με την Τσέλσι γιατί θα είναι άδικο να στερηθεί τον τερματοφύλακά της λόγω δανεισμού από αυτή.

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μεγαλη προκριση της Ατλετικο,εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο,προσωπικα το χαρηκα που αποκλειστηκε η Μπαρτσελονα γιατι δεν με εντυπωσιαζει καθολου το τικι τακα της
Τωρα ελπιζω η μεγαλη Ρεαλ να τυχει με Τσελσι,την προτιμω σε σχεση με τις αλλες 2,ή εστω με Ατλετικο,αν τυχουμε με Μπαγιερν δυσκολα τα πραγματα,θελω να δω την Ρεαλ επιτελους να σηκωνει το 10ο
Τωρα ελπιζω η μεγαλη Ρεαλ να τυχει με Τσελσι,την προτιμω σε σχεση με τις αλλες 2,ή εστω με Ατλετικο,αν τυχουμε με Μπαγιερν δυσκολα τα πραγματα,θελω να δω την Ρεαλ επιτελους να σηκωνει το 10ο

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Θα πονταρω ενα 50ρικο στην κατακτηση του τροπαιου απο την Ατλετικο...
Βρηκα σε γνωστη εταιρεια αποδοση 6.00
Βρηκα σε γνωστη εταιρεια αποδοση 6.00
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Έχει ομαδάρα και ρεαλιστή προπονητή που παίζει για το αποτέλεσμα.Το κακό είναι πως στο πρωτάθλημα είναι στην κόψη του ξυραφιού και θα είναι σχεδόν αδύνατον να μην επηρεαστεί όπως και οι Τσέλσι,Ρεάλ.Η Μπάγερν αντίθετα θα παίζει πλέον φιλικά και στο Champions League θα τα δίνει όλα ξεκούραστη.Χθες πήγαινε για το 0-0 και μόλις έφαγε το γκολ φόρτσαρε κι έβαλε 3 γκολ για πλάκα.Απίστευτη ομάδα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
διαφωνώ φίλε mysterious.η bayern είναι τελείως ντεφορμέ.η χειρότερη united της δεκαετίας χθες μπορούσε να αποκλείσει τους γερμανούς απλά είχε τον rooney σε κάκιστη μέρα.η bayern με αυτό το σπαστικό(και αντιγραφή της barca) tiki taka παίζει χάλια.πέρυσι χαιρόμουν να την βλέπω.φέτος δεν αντέχεται.εγώ δεν βλέπω bayern με την καμία φέτος.πιο πολύ πιστεύω τον τρελοπορτογάλο που έχει εμπειρία και μια πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα.αν και προσωπικά θέλω να το σηκώσει η atletico...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες