- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 08:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Τα μυθικά πλάσματα του Νότου.Πολύ καλή ταινία αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας με αυτά που άκουγα.Η μικρούλα πάντως ήταν τρομερή στην ερμηνεία της.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Είδα το 12 Years a Slave και με έκανε να μισήσω ακόμα περισσότερο τους ρατσιστές. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Είδα το 12 Years a Slave και με έκανε να μισήσω ακόμα περισσότερο τους ρατσιστές.
Δε χρειάζεται να μισείς, ναι, βγαίνουν τα εκδικητικά ένστικτα στην επιφάνεια με τέτοιες ταινίες αλλά αυτό που διδάσκουν είναι αυτό ακριβώς. Η χαλιναγώγηση τους.
(ξέρω πως το λες αστειευόμενος περισσότερο, απλά αρκετός κόσμος overreactάρει - έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μου έρχεται η ελληνική λέξη που θέλω 3@%@%!%!Θ)
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Darkthronen έγραψε:TheLuckyShamrock έγραψε:Είδα το 12 Years a Slave και με έκανε να μισήσω ακόμα περισσότερο τους ρατσιστές.
Δε χρειάζεται να μισείς, ναι, βγαίνουν τα εκδικητικά ένστικτα στην επιφάνεια με τέτοιες ταινίες αλλά αυτό που διδάσκουν είναι αυτό ακριβώς. Η χαλιναγώγηση τους.
(ξέρω πως το λες αστειευόμενος περισσότερο, απλά αρκετός κόσμος overreactάρει - έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μου έρχεται η ελληνική λέξη που θέλω 3@%@%!%!Θ)
Εννοείται προφανώς ότι δε γουστάρω κανένα είδος ρατσισμού, βέβαια δεν τους μισώ και μέχρι το κόκκαλο.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες