Παιδες εψαξα το φορουμ και νομιζω δεν υπηρχε ποστ για αυτο το παιχνιδακι..
Και μου κανει πραγματικα εντυπωση!
Δειχνει διαμαντι.. Open World Mordor με mechanics που θυμιζουν πολυ σε Assasins Creed
Εχειει γινει και ενας ψιλοντορος απο τον βασικο dev του Assasins Creed 2, αλλα μου φαινεται αστειο μια και δεν ανακαλυψε την αμερικη ο κυριος, ειναι κατι που συμβαινει παντου και παντα -οχι μονο στα games- και ειναι απολυτος φυσικο, αλλιως θα παιζαμε ενα fps ενα rpg ενα mmo ενα rts και παει λεγοντας!
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 00:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Middle Earth: Shadow of Mordor
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΤΡΟΜΕΡΟ φαινεται... Νταξει και γω αν ημουν dev του Assassins θα εκανα σιγουρα σχολιο για το ποσο μοιαζουν...
Ενω ας πουμε αυτοι (του Assassins Creed) δεν κλεψανε ας πουμε το συστημα του Archam...Ολοι πρεπει να περνουνε ιδεες απο καπου και να τις κανουνε ακομα καλυτερες...
Προσωπικα αυτο αν δεν βγει κοντα στο Witcher 3 τοτε θα παει για Day 1.. Αλλα αν βγει διπλα στο επος δυσκολα... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ με λιγα λογια ομως
Ενω ας πουμε αυτοι (του Assassins Creed) δεν κλεψανε ας πουμε το συστημα του Archam...Ολοι πρεπει να περνουνε ιδεες απο καπου και να τις κανουνε ακομα καλυτερες...
Προσωπικα αυτο αν δεν βγει κοντα στο Witcher 3 τοτε θα παει για Day 1.. Αλλα αν βγει διπλα στο επος δυσκολα... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ με λιγα λογια ομως
-
assassin - Δημοσιευσεις : 52
Πολύ ωραίο φαίνεται. Ελπίζω να έχει διάφορες επιλογές κάθε φορά για να σκοτώνεις τον καθένα, να μπορείς να κάνεις upgrade τα abilities του και πολλά άλλα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μάγκες. παρτε το game με κλειστα ματιά!!! Είναι τρομάρα διασκεδαστικό! Τιγκα στο lore για τους fans του lotr και τελικά θυμίζει πιο πολύ batman series!!
Το έχω από τεταρτη μιας και το μαγαζι που το παρειγγειλα το έστειλε 2 μέρες πιο νωρίς!! Και η ελληνική τιμη είναι πολύ τίμια σε σχέση με τις υπάρχουσες τιμές για ps4 games! 56 αντί 69€
Το έχω από τεταρτη μιας και το μαγαζι που το παρειγγειλα το έστειλε 2 μέρες πιο νωρίς!! Και η ελληνική τιμη είναι πολύ τίμια σε σχέση με τις υπάρχουσες τιμές για ps4 games! 56 αντί 69€
live: eQua77
psn: eQuation77
- equation
- Δημοσιευσεις : 30
Re: Middle Earth: Shadow of Mordor
Δεν το έχω παίξει ακόμη αλλά με βάσει αυτά που βλέπω .Μπορεί να είναι και στης εκπληξης της χρονιάς.
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Και εγώ παίζω αυτό το παιχνίδι. Στην αρχή μού φάνηκε λίγο δύσκολο, αλλά μετά από όταν αγοράσεις τα πρώτα abilities, γίνεται ευκολάκι. Και ναι, είναι παιχνιδάρα, αν και έχουν δώσει περισσότερη έμφαση στις μάχες, παρά στο story.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Δεν φταίει το στόρι νομίζω... απλά είναι το στάνταρ πρόβλημα του free roam! Απλά χάνεσαι με το σκοτώνεις ορκακια και να τα βάζεις να παίζουν φάπες μεταξύ τους που το ξεχνάς....
Μόνο που σκέφτομαι το nemesis system όταν το δουλέψουν λίγο ακόμη σε μελλοντικά games..... WAWAAWEEEEWAAAAA
Μόνο που σκέφτομαι το nemesis system όταν το δουλέψουν λίγο ακόμη σε μελλοντικά games..... WAWAAWEEEEWAAAAA
live: eQua77
- equation
- Δημοσιευσεις : 30
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες