Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό master » 24 Ιαν 2014, 17:06

Εικόνα το god of war 2 φοβερο βιβλιο παρολο δεν το εχω παιξει το game και εχω διαβασει και το πρωτο μερος πολυ καλος ο συγραφεας, συντομα θα ξεκινησω να διαβαζω το total war rome το αντιστιχο pc game
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό romeo18 » 02 Φεβ 2014, 21:05

Στα ιχνη του κοπερνικου
romeo18

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 03 Φεβ 2014, 00:50

Νεκροταφίο ζώων Στέφεν Κίνγκ.Δεν με ενθουσίασε και τόσο αλλά δέν μπορώ να πώ ότι ήταν και κακό βιβλίο...
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό georgedem » 07 Φεβ 2014, 04:19

master έγραψε:Εικόνα το god of war 2 φοβερο βιβλιο παρολο δεν το εχω παιξει το game και εχω διαβασει και το πρωτο μερος πολυ καλος ο συγραφεας, συντομα θα ξεκινησω να διαβαζω το total war rome το αντιστιχο pc game

Δεν ήξερα οτι τα παιχνίδια πρωτα βγαίνουν σε βιβλίο!!
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 07 Φεβ 2014, 15:47

Στην προκειμενη περιπτωση το παιχνιδι βγηκε πρωτα και μετα ακολουθησε το βιβλιο :P
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό master » 07 Φεβ 2014, 18:28

Arikos2010 σωστα ετσι ειναι.
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό gavros10 » 10 Φεβ 2014, 16:30

Την προηγουμενη εβδομαδα τελειωσα το metro 2034. Κατωτερο απο το πρωτο φυσικα αλλα το ιδιο συγκλονιστικο
Άβαταρ μέλους
gavros10

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 14 Φεβ 2014, 00:38

Είμαι εντελώς κατά στο να διαβάζονται βιβλία μεταφορές από παιχνίδια, από άτομα που έχουν παίξει τα παιχνίδια.

Το βιβλίο είναι το καλύτερο μέσο για να "φουντώσει" κάποιος τη φαντασία του, να φτιάξει τα εντελώς δικά του περιβάλλοντα-χαρακτήρες όπου η αλληλεπίδραση θα είναι μοναδική, δηλαδή διαφορετική για κάθε άτομο.

Έχοντας παίξει το παιχνίδι, έχεις ήδη σχηματοποιημένη και τη μορφή των πρωταγωνιστών αλλά και των περιβαλλόντων, κοινώς, το βιβλίο είναι κενό και δεν προσφέρει απολύτως μα απολύτως τίποτα.

Είναι σαν να παίζεις πρώτη φορά ένα adventure και να ακολουθείς από το πρώτο λεπτό οδηγό στρατηγικής. Σούπα δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό georgedem » 14 Φεβ 2014, 01:56

ισχυει!
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 14 Φεβ 2014, 02:43

Αν και δεν τρελαίνομαι να διαβάζω βιβλία (ναι, το ξέρω, βλακεία μου), είχα διαβάσει πριν καιρό το βιβλίο της ταινίας Hugo (λέγεται The Invention of Hugo Cabret). Ο συγγραφέας δούλεψε πολύ και έβαλε αρκετό μεράκι για να φτιάξει αυτό το βιβλίο. Και σα να μην έφτανε το εξαιρετικό σενάριο, κάθισε και ζωγράφισε στο χέρι πάρα πολλές εικόνες, για να μας βάλει στην πλοκή του βιβλίου και να μας κάνει να νιώσουμε ότι είμαστε μαζί με τον πρωταγωνιστή. Πραγματικά αξίζει να το αποκτήσετε!
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB