- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 16:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Με την ψυχη στο στομα νικησε η Liverpool 2-3 στο 90,καλα που μας λυτρωσε ο Gerrard.Αλλο ενα τραγικο λαθος απο τον Τουρε,στο επομενο ματς πρεπει οπωσδηποτε να εχει στα στοπερ Αγκερ-Σκρτελ,δεν ειναι καθολου φορμαρισμενος ο Τουρε.0-0 η Αρσεναλ,περιμενα ασσο μιας και ειχε πολλες ευκαιριες,αλλα οσο σε κακη κατασταση και αν ειναι η United παραμενει ποιοτικη ομαδα
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Παιδιά όποιος δει το σημερινό λάθος του Τουρέ και αυτό που έκανε στην ισοπαλία πριν το ματς με την Άρσεναλ θα πει δε μπορεί αυτός είναι πιανόλα!Έλα μου ντε όμως και που ο Σκρτελ είναι κι αυτός απίστευτος γκαφατζής..είναι κρίμα για την Λίβερπουλ να έχει επίθεση φωτιά και να την προδίδουν μονίμως τα λάθη των αμυντικών της.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Δε φταίω εγώ mysterious αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι χάλι ακι ως εκ τούτου για να παίξουν στην Αγγλία οι παίχτες του δικού μας τραγέλαφου θέλουν προετοιμασία σχεδόν εκ νέου. Αυτή η Φούλαμ πάει τρένο για championship. Ο Τουρέ τραγικός όπως και η ομάδα μου η Άρσεναλ που την ε΄δια σε καφετέρια και δε νομίζω να την ξαναδώ άμεσα. Ούτε αυτό το κακέκτυπο της Μάντσεστερ δε μπόρεσε να κερδίσει. Στα ντέρμπι είναι losers με L κεφαλαίο. Πάρτε ρε κανά αριστερό μπακ, ένα φορ και έναν κεντρικό. Ο Rosicky για κανά League cup καλός είναι, όχι παραπάνω πια.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Καλά το πρωτάθλημά μας είναι εντελώς της πλάκας...σε αργό replay παίζουμε.Η Άρσεναλ κακά τα ψέμματα και που είναι στις θέσεις της κορυφής είναι υπέρβαση.Δεν έχει το υλικό να χτυπήσει πρωτάθλημα και παίκτες σαν τον Ροζίτσκι είναι πρώην ποδοσφαιριστές!Και σκεφτείτε την Λίβερπουλ του χρόνου με 2 σεντερμπακάρες πίσω...πω πω πω...
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ευκολα πηρε η Σιτυ την Τσελσι σημερα 2-0 και την πεταξε εκτος κυπελου,χασαμε και το στοιχημα,Goal Goal το ειχα
Παντως τωρα η Τσελσι ειναι το μεγαλυτερο φαβορι για την κατακτηση του κυπελου,ελπιζω αυριο να περασει να νικησει η Λιβερποολ την Αρσεναλ ωστε να προχωρησουμε και αλλο στον θεσμο,ενα τροπαιο πρεπει να το σηκωσουμε φετος νομιζω

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Φοβού τη City ρε Άγγλοι! Πάλι νίκησε και προχωράει ακάθεκτη! ^_^
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Το πουλάκι η Liverpool στο FA Cup. Σας το χρωστούσαμε. Πως βουτάει ο καραγκιόζης ο Suarez, μακάρι να μην ξαναπάρει πάναλτι την τρέχουσα χρονιά. Τι καραγκιόζης, ήμαρτον.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες