Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Φεβ 2014, 15:35

Deathracer2009 έγραψε:Πως το βλεπετε το ματσακι σημερα μεταξυ Arsenal και Man. Utd; Παμε για αλλλη μια κατηφορα για τον Moyes; Φαβορι λογω κινητρου η Αρσεναλ και λογικα θα περνει πολυ πονταρισμα διοτι απο 2.10 που εκανε ο ασσος τωρα ειναι στο 2.05 και θα κατεβει στανταρ και αλλο.

Ελπιζω ο Ολυμπιακος να μην παει παραταση με τον Ατρομητο για να δω κανονικα το ντερμπυ. :lol:

Εγώ θέλω ήττα της Γιουνάιτεντ σήμερα και με βαρύ σκορ αν γίνεται μπας και ξεκουμπιστεί ο Μόγες. Τέτοια χάλια από το 1986 έχω να δώ όταν προ Sir Alex, προπονητής της ομάδας ήταν ο ανεκδιήγητος Άτκινσον. Ούτε Ευρώπη δεν μας αξίζει να βγούμε με τέτοιες εμφανίσεις.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Φεβ 2014, 15:57

nkav64 έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Πως το βλεπετε το ματσακι σημερα μεταξυ Arsenal και Man. Utd; Παμε για αλλλη μια κατηφορα για τον Moyes; Φαβορι λογω κινητρου η Αρσεναλ και λογικα θα περνει πολυ πονταρισμα διοτι απο 2.10 που εκανε ο ασσος τωρα ειναι στο 2.05 και θα κατεβει στανταρ και αλλο.

Ελπιζω ο Ολυμπιακος να μην παει παραταση με τον Ατρομητο για να δω κανονικα το ντερμπυ. :lol:

Εγώ θέλω ήττα της Γιουνάιτεντ σήμερα και με βαρύ σκορ αν γίνεται μπας και ξεκουμπιστεί ο Μόγες. Τέτοια χάλια από το 1986 έχω να δώ όταν προ Sir Alex, προπονητής της ομάδας ήταν ο ανεκδιήγητος Άτκινσον. Ούτε Ευρώπη δεν μας αξίζει να βγούμε με τέτοιες εμφανίσεις.

Λογικα η Αρσεναλ θα ψαξει μια απαντηση μετα απο την βαρια ηττα απο την Λιβερπουλ οποτε ελπιζω να ριξει κανα 3μπαλο μπας και τον διωξουν διοτι ειναι κριμα να παιζει τετοια μπαλα. Εγινε η Utd σαν εμας (liverpool) τις προηγουμενες χρονιες. Αν χασει και σημερα τοτε παιζει να μην τερματισει στο τελος σε θεση που οδηγει στο Τσου Λου.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Φεβ 2014, 16:19

Deathracer2009 έγραψε:
nkav64 έγραψε:

Λογικα η Αρσεναλ θα ψαξει μια απαντηση μετα απο την βαρια ηττα απο την Λιβερπουλ οποτε ελπιζω να ριξει κανα 3μπαλο μπας και τον διωξουν διοτι ειναι κριμα να παιζει τετοια μπαλα. Εγινε η Utd σαν εμας (liverpool) τις προηγουμενες χρονιες. Αν χασει και σημερα τοτε παιζει να μην τερματισει στο τελος σε θεση που οδηγει στο Τσου Λου.

Πιστεύω τις θέσεις για το CL θα τις πάρουν (σιγά την πρόβλεψη τώρα) Chelsea, Arsenal, Liverpool, City. Το αξίζουν άλλωστε με την ως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η Γιουνάιτεντ φέτος δεν δικαιούται να κάνει όνειρα για CL. Σίγουρα θα βρίσκεται στους 8 αλλά μέχρι εκεί; Που να πάει με δεξί μπακ το Ράφαελ; (Παράδειγμα τώρα, όχι ότι δεν διαθέτει και άλλους στην ίδια μοίρα) Ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν πόσες φορές γυρίζει πίσω ο Ρούνεϊ για να τον καλύψει.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 12 Φεβ 2014, 16:20

Ευκαιρία για την Άρσεναλ γιατί στραβοπάτησε χθες η Τσέλσι αλλά έχει κόμπλεξ με τη Μάντσεστερ γενικά. Σαν Αρσεναλίστας θυμάμαι ουκ ολίγες φορές που μας κέρδιζε η Γιουνάιτεντ. Και φέτος στο Όλντ Τράφορντ το αρπάξαμε το μπαλάκι.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Φεβ 2014, 17:00

Αν και η Man Utd δεν πάει καλά κάτι μου λέει πως δεν θα νικήσει η Άρσεναλ.Μου φαίνεται πως η 5άρα από την Λίβερπουλ θα την επηρεάσει πολύ.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 12 Φεβ 2014, 17:45

Και εγω νομιζω πως η καλη αποδοση του ασσου 2,05 για την Αρσεναλ,παλι δε με πειθει 100% για το αν θα επανελθει δρυμητερη.Νομιζω πως ολα ειναι ανοιχτα σε αυτο το παιχνιδι.
Οσο για την Liverpool,επιβαλλεται θα ελεγα να παρει το 2πλο σημερα κοντρα στη Φουλαμ,δε μας παιρνει βαθμολογικα να χασουμε αλλους βαθμους σε τετοια ματς,ισως κανει ντεμπουτο και ο Μητρογλου,να δουμε
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 12 Φεβ 2014, 17:55

Έκανε ντεμπούτο με την Κ-21, μέχρι εκεί ήταν,χαχαχα.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Φεβ 2014, 18:20

Όντως πάλι δεν θα παίξει ο Μήτρογλου.Μα καλά πότε θα παίξει,όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα;λένε δεν είναι έτοιμος.Δεν ξέρω αν είναι λόγω του πρόσφατου τραυματισμού ή της χαοτικής διαφοράς απαιτήσεων ανάμεσα στα 2 πρωταθλήματα.Άντε να δούμε πότε θα παίξει.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 12 Φεβ 2014, 18:43

Θα είναι βασικός στην Championship του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Φεβ 2014, 18:49

για τον μήτρογλου διάβασα ότι είχε μείνει πίσω λόγο του τραυματισμού του σε φυσική κατάσταση και ότι ήταν 4-5 κιλά παραπάνω από το κανονικό του.τώρα θα τον δουλέψουν για λίγο και μετά θα πάρει φανέλα βασικού...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB