free ELDER SCROLLS ONLINE BETA KEYS

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 11 Φεβ 2014, 11:39

Είσαι πολύ χαζός,τώρα περηφανεύεσαι αλλά όταν έρθει το χαράτσι θα την φας καλά!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 11 Φεβ 2014, 11:57

έκανε κανείς το quest στο Doshia's Lair? Όποτε μπαίνω μέσα με πάρτυ δεν μπορώ να δ'ω τους άλλους και εννοείτε πεθένω από την Doshia.
Καλά πώς κατάφερες και το αγόρασες?
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 11 Φεβ 2014, 11:58

gianni sthn epomenh beta 8a sou pw na me kaneis add....14 lvl thn eftasa thn wood-elfou
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 11 Φεβ 2014, 12:52

alexthrylos έγραψε:έκανε κανείς το quest στο Doshia's Lair? Όποτε μπαίνω μέσα με πάρτυ δεν μπορώ να δ'ω τους άλλους και εννοείτε πεθένω από την Doshia.
Καλά πώς κατάφερες και το αγόρασες?
Δεν τα αγοράζεις, τα κατακτάς στον PvP χάρτη του Cyrodiil. Είναι περίπου σαν την Abyss του ΑΙΟΝ και θυμίζει κάτι και από Lineage II, απλά στο πιο carebear-ίστικο. Ήμασταν καμιά 10ριά άτομα και το συγκεκριμένο το πήραμε τις πρωινές ώρες, που δεν είχε πολύ κόσμο (κάπου 4-5 το πρωί).

El Grekoz έγραψε:gianni sthn epomenh beta 8a sou pw na me kaneis add....14 lvl thn eftasa thn wood-elfou
Τελικά δεν παίζουμε στον ίδιο server και δεν μπορώ να σας κάνω add. Παίζω στον PTS που είναι διαφορετικός από τον Beta server.

Πάντως σε 2 σαββατοκύριακα έχω πάει 22lv, που σημαίνει ότι έφτασα σχεδόν στην μέση. Μικρό ΜΜΟ τελικά. Δεν πρέπει να θέλει πάνω από 2 εβδομάδες για να δεις το lv cap. Το αστείο είναι ότι ακόμα ΔΕΝ μπορώ να αγοράσω άλογο. Έχω κάπου 12Κ gold και το πιο φτηνό άλογο κάνει κάπου 17Κ. Μάλλον όχι τυχαίο που τα δίνουν μέσα από τη συλλεκτική (αν το σκεφτείτε, αυτό δεν διαφέρει πολύ από τα in-game microtransactions).

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Είσαι πολύ χαζός,τώρα περηφανεύεσαι αλλά όταν έρθει το χαράτσι θα την φας καλά!!!
Ο emperor είναι στο δικό μας Alliance QQ
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 11 Φεβ 2014, 12:56

Οι χαρακτήρες θα σβηστούν τώρα που τελείωσε η beta?
alexthrylos

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Φεβ 2014, 15:58

Τι; Μπορείτε να φτιάξετε και κάστρο; Δεν το ήξερα. Ξέρει κάνεις αν και πότε θα βγει το επόμενο beta; Και αν είναι, να κάνετε add το χαρακτήρα μου στο παιχνίδι, για να καθαρίσουμε κανένα dungeon. Με λένε Lucky Shamrock, 14 level Nord και έχω τελειώσει όλα τα quests που ήταν δυνατό να τελειώσουν σε αυτό το beta. ^__^
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 11 Φεβ 2014, 20:40

TheLuckyShamrock έγραψε:Τι; Μπορείτε να φτιάξετε και κάστρο; Δεν το ήξερα. Ξέρει κάνεις αν και πότε θα βγει το επόμενο beta; Και αν είναι, να κάνετε add το χαρακτήρα μου στο παιχνίδι, για να καθαρίσουμε κανένα dungeon. Με λένε Lucky Shamrock, 14 level Nord και έχω τελειώσει όλα τα quests που ήταν δυνατό να τελειώσουν σε αυτό το beta. ^__^

Κάτι για 4/4 διάβασα όταν ξανάνοιξα το παιχνίδι σήμερα, το Doshia's lair το έκανες? Εγώ όποτε έμπαινα με πάρτυ ή δεν έβλεπα καθόλου τους συμπαίκτες μου ή έβλεπα ένα απλό βελάκι να κουνιέται και ο άλλος δεν με έβλεπε καθόλου. Μόνος μου που δοκίμασα έφαγα την μισή ενέργεια και λίγο παραπάνω και πέθανα. Είμουν 8 lvl Norde, Nightstalker νομίζω
alexthrylos

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 12 Φεβ 2014, 00:46

Δεν μπορώ να θυμηθώ αυτήν την quest. Όλα όμως τα quests τα έκανα. Στο μόνο που χρειάστηκα βοήθεια, ήταν το Grotto. Κατάφερα και το τελείωσα χωρίς να πεθάνω στη μάχη με το Dreugh King. Ήμουν περήφανος. :P Το Doshia's Lair είναι dungeon για groups;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 12 Φεβ 2014, 00:56

4/4 kykloforei to game :P
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 12 Φεβ 2014, 01:01

Ναι, τότε κυκλοφορεί. Αλλά είχαν πει και για άλλο beta.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB