- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 15:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
free ELDER SCROLLS ONLINE BETA KEYS
Εν τω μεταξύ, πρέπει να πάω για καφέ τώρα, αλλά έχω κολλήσει στο Elder Scrolls. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Το πιο συνηθισμένο είναι το κόλλημα στον διάλογο ή ενώ πάς να πουλήσεις κάτι να σου πετάξει το error και να χρειαστεί /reloadui. Ά και μια φορά πάτησα σε κάτι κενά textures και έπεφτα συνεχόμενα, χρειάστικα το /stuck για να πεθάνω γιατί η άλλη εντολή δεν έπιανε.
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Ρε παιδιά, εγώ έχω πολύ χειρότερο πρόβλημα. Δεν μπορώ καν να δω τους εχθρούς. Είναι όλοι αόρατοι. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
alexthrylos έγραψε:Το πιο συνηθισμένο είναι το κόλλημα στον διάλογο ή ενώ πάς να πουλήσεις κάτι να σου πετάξει το error και να χρειαστεί /reloadui. Ά και μια φορά πάτησα σε κάτι κενά textures και έπεφτα συνεχόμενα, χρειάστικα το /stuck για να πεθάνω γιατί η άλλη εντολή δεν έπιανε.
xaxa koryfaio.....
-
El Grekoz - Δημοσιευσεις : 55
δεν ξέρω αλλά καλύτερα να μην το δοκιμάσεις γιατί είναι γεμάτο bugιές και πρέπει να τελειώνει και η beta σήμερα
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες