PlayStation Plus+

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 09 Φεβ 2014, 07:40

michaelotr thanks και σε σένα.Δεν ήξερα ότι η αλλαγή δίσκου ήταν τόσο εύκολη! :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Sensei » 09 Φεβ 2014, 15:08

Παιδιά, τα free games του PS Plus ανακοινώνονται κάθε μήνα έτσι ? Γιατί παράγγειλα μια κάρτα ενός έτους αλλά θα την έχω 20 του μηνός λόγω εξάντλησής τους ! Οπότε, υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω τα free games του μήνα αυτού ? Π.χ να τα αποσύρουν νωρίτερα ?
Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό gamelover » 09 Φεβ 2014, 16:17

Sensei έγραψε:Παιδιά, τα free games του PS Plus ανακοινώνονται κάθε μήνα έτσι ? Γιατί παράγγειλα μια κάρτα ενός έτους αλλά θα την έχω 20 του μηνός λόγω εξάντλησής τους ! Οπότε, υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω τα free games του μήνα αυτού ? Π.χ να τα αποσύρουν νωρίτερα ?
Ευχαριστώ πολύ

νομίζω τα παιχνίδια αυτού του μήνα πρέπει να είναι μέχρι και 29 φεβρουαρίου στο plus.... ωπότε λογικά προλαβαίνεις.... πάντως αν είναι κάποιο παιχνίδι που θες πολύ και θες να είσαι σίγουρος ότι θα το έχεις και δεν θες να το ρισκάρεις,αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά το plus μπορείς να επωφεληθείς απο την free trial 14 ημερών που έχει.... αλλά προυπόθεση είναι να μην έχεις κάνει ποτέ ξανα συνδρομή Plus ή να μην έχεις ξαναχρησιμοποιήσει κάποια trial δοκιμή που βγάζει ανα καιρούς η sony...
γενικά πάντως πολύ στην αργούν εμένα μου είπαν ότι την άλλη τετάρτη ή πέμπτη θα την έχουν στο κατάστημα και να πάω να την παραλάβω....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Sensei » 09 Φεβ 2014, 16:43

gamelover έγραψε:
Sensei έγραψε:Παιδιά, τα free games του PS Plus ανακοινώνονται κάθε μήνα έτσι ? Γιατί παράγγειλα μια κάρτα ενός έτους αλλά θα την έχω 20 του μηνός λόγω εξάντλησής τους ! Οπότε, υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω τα free games του μήνα αυτού ? Π.χ να τα αποσύρουν νωρίτερα ?
Ευχαριστώ πολύ

νομίζω τα παιχνίδια αυτού του μήνα πρέπει να είναι μέχρι και 29 φεβρουαρίου στο plus.... ωπότε λογικά προλαβαίνεις.... πάντως αν είναι κάποιο παιχνίδι που θες πολύ και θες να είσαι σίγουρος ότι θα το έχεις και δεν θες να το ρισκάρεις,αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά το plus μπορείς να επωφεληθείς απο την free trial 14 ημερών που έχει.... αλλά προυπόθεση είναι να μην έχεις κάνει ποτέ ξανα συνδρομή Plus ή να μην έχεις ξαναχρησιμοποιήσει κάποια trial δοκιμή που βγάζει ανα καιρούς η sony...
γενικά πάντως πολύ στην αργούν εμένα μου είπαν ότι την άλλη τετάρτη ή πέμπτη θα την έχουν στο κατάστημα και να πάω να την παραλάβω....

Από που την παράγγειλες εσύ ? Εγω Πλαίσιο και μου παν ότι θα τους έρθει νέα παραλαβή στις 19 !
Αυτό με το free trial πήγα να το κάνω αλλά θέλει κάρτα και δεν θέλω να βάλω..
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσίευσηαπό gamelover » 09 Φεβ 2014, 17:17

και γω απο το πλαίσιο.... εμένα δεν μου ανέφεραν ημερομηνία απλά ότι την άλλη βδομάδα θα την έχουν και σε 1-2 μέρες θα είναι στο κατάστημα....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Sensei » 09 Φεβ 2014, 17:56

gamelover έγραψε:και γω απο το πλαίσιο.... εμένα δεν μου ανέφεραν ημερομηνία απλά ότι την άλλη βδομάδα θα την έχουν και σε 1-2 μέρες θα είναι στο κατάστημα....

Τι να πω.. Μπορεί να την παράγγειλες νωρίτερα και να πρόλαβες τα τελευταία κομμάτια..
Τυχερέ ! :D
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Φεβ 2014, 00:24

και εγώ σήμερα έκανα την παραγγελία...η προσφορά μισοτιμής δεν χανότανε...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 10 Φεβ 2014, 00:57

korko έγραψε:και εγώ σήμερα έκανα την παραγγελία...η προσφορά μισοτιμής δεν χανότανε...

Εγω θα αργησω να αγορασω την συνδρομη για ενα χρονο μιας και το ταμειο ειναι μειον αυτη τη στιγμη αλλα πιστευω να υπαρχουν καρτες μεχρι τελος του μηνος που ισχυει η προσφορα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Φεβ 2014, 01:23

Deathracer2009 έγραψε:
korko έγραψε:και εγώ σήμερα έκανα την παραγγελία...η προσφορά μισοτιμής δεν χανότανε...

Εγω θα αργησω να αγορασω την συνδρομη για ενα χρονο μιας και το ταμειο ειναι μειον αυτη τη στιγμη αλλα πιστευω να υπαρχουν καρτες μεχρι τελος του μηνος που ισχυει η προσφορα. :lol:

εγώ είπα αντί να τα δώσω για 1 παιχνίδι να τα επενδύσω στην κάρτα που θα μου παρέχει πολλά παιχνίδια μέσα στο χρόνο...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 10 Φεβ 2014, 13:59

Τι καντεμιά είναι αυτή..;Σε όλα τα μαγαζιά έγινε sold out η κάρτα ενός χρόνου...πωωωωω :cry:
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB