- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 00:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PlayStation Plus+
Ακουσα απο φιλο που εχει το ps4 και συνδρομη στο ps plus οτι το Outlast ειναι πολυ καλο horror παιχνιδι και δεν το περιμενα,οσοι εχετε το ps4 αξιζει να το κατεβασετε
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Παιδιά άλλη μια ερώτηση(Havok-Alex φοβάμαι πως πάλι σε σένα απευθύνεται,Χαχα
).
Τον λογαριασμό που έχω στο plus μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και στο ps3 του αδερφού μου;δηλαδή θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που έχω αποθηκευμένα ή αν όχι τουλάχιστον θα μπορεί να κάνει updates στην κονσόλα και τα παιχνίδια και να κατεβάζει demos;ή θα πρέπει να δημιουργήσει καινούριο;
Έκανα μια προσπάθεια στο ps3 του και μου έβγαλε επιλογή για update της κονσόλας αλλά το θέμα είναι πως μου έβγαζε μετά error.Και εδώ είναι το θέμα:όταν γίνεται αυτό στις κονσόλες μας απλά κλείνεις και ανοίγεις το router και όλα καλά.Επειδή όμως παίρνει ίντερνετ μέσω WIFI από τον γείτονα(
)δεν υπάρχει προφανώς αυτή η επιλογή.Οπότε τι συμβαίνει;φταίει ο λογαριασμός μου ή είναι το θέμα με το router;

Τον λογαριασμό που έχω στο plus μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και στο ps3 του αδερφού μου;δηλαδή θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που έχω αποθηκευμένα ή αν όχι τουλάχιστον θα μπορεί να κάνει updates στην κονσόλα και τα παιχνίδια και να κατεβάζει demos;ή θα πρέπει να δημιουργήσει καινούριο;
Έκανα μια προσπάθεια στο ps3 του και μου έβγαλε επιλογή για update της κονσόλας αλλά το θέμα είναι πως μου έβγαζε μετά error.Και εδώ είναι το θέμα:όταν γίνεται αυτό στις κονσόλες μας απλά κλείνεις και ανοίγεις το router και όλα καλά.Επειδή όμως παίρνει ίντερνετ μέσω WIFI από τον γείτονα(

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Παιδιά άλλη μια ερώτηση(Havok-Alex φοβάμαι πως πάλι σε σένα απευθύνεται,Χαχα).
Έκανα μια προσπάθεια στο ps3 του και μου έβγαλε επιλογή για update της κονσόλας αλλά το θέμα είναι πως μου έβγαζε μετά error.Και εδώ είναι το θέμα:όταν γίνεται αυτό στις κονσόλες μας απλά κλείνεις και ανοίγεις το router και όλα καλά.Επειδή όμως παίρνει ίντερνετ μέσω WIFI από τον γείτονα()δεν υπάρχει προφανώς αυτή η επιλογή.Οπότε τι συμβαίνει;φταίει ο λογαριασμός μου ή είναι το θέμα με το router;
Playstation Network System Activate
Φτιάξε του ένα δικό του λογαριασμό γιατί παράλληλα με το ίδιο Account δεν μπορείτε να είστε Online αλλά μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση τουλάχιστον σε 2 Home Consoles (2 PS3, 2 PS4 ή 1PS3 & 1PS4) στον δικό σου λογαριασμό, αυτό σημαίνει ότι εσύ καθώς και ο αδερφός σου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Plus και όλα τα οφέλη του (εκτός απ τα αυτόματα Update).
Αυτό έχω κάνει εγώ με τον κολλητό μου και με έχει βολέψει πολύ, ειδικά στις αγορές που μοιραζόμαστε τα έξοδα, μπορούμε να παίζουμε παράλληλα το παιχνίδι και Online (ο καθένας απ το δικό του Account). Είναι ένα τρομερό κίνητρο για το Playstation Ecosystem, αν ο τίτλος έχει και Co-op είναι SuperB(Το Saint Row III το είχαμε καταευχαριστηθεί). Για να κατεβάσει τους τίτλους, μπαίνει απ το δικό σου Account το οποίο θα πρέπει να είναι και στο δικό του PS3 απλά για να δώσει την εντολή, κατά την διάρκεια του κατεβάσματος μπορεί να αλλάξει στο δικό του Account και όλα μια χαρά.
Σου στέλνω και το Link της διαδικασίας για να ξέρεις πως γίνεται: Λειτουργία Activate-Deactivate(Eνεργοποίηση-απενεργοποίηση) του PS3.
Για το Update μπορείς να το κατεβάσεις σε στικάκι από το PC και να του το περάσεις.
PSN

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Φίλε Havok-Alex 1000 ευχαριστώ!!!Δεν υπήρχε περίπτωση όλα αυτά να τα κάνω μόνος μου.Μια τελευταία ερώτηση,από την στιγμή που τα παιχνίδια του plus θα είναι από μένα θα υποχρεούται και ο αδερφός μου να έχει μεγάλο σκληρό δίσκο;επειδή έχει μόλις την έκδοση των 12 gb ενώ εγώ έχω την 500άρα.
-
mysterious έγραψε:Φίλε Havok-Alex 1000 ευχαριστώ!!!Δεν υπήρχε περίπτωση όλα αυτά να τα κάνω μόνος μου.Μια τελευταία ερώτηση,από την στιγμή που τα παιχνίδια του plus θα είναι από μένα θα υποχρεούται και ο αδερφός μου να έχει μεγάλο σκληρό δίσκο;επειδή έχει μόλις την έκδοση των 12 gb ενώ εγώ έχω την 500άρα.
Δεν κάνουν Streaming τα παιχνίδια (αυτό θα γίνεται μέσω του PS Now κάποια στιγμή στο μέλλον), οπότε θα πρέπει να κατεβάζει ότι του αρέσει και μετά να το σβήνει πριν κατεβάσει κάτι άλλο γιατί τα 12GB για τους Plus συνδρομητές δεν φτάνουν ούτε για τα Indie Games αν θέλει να έχει κάποια να παίζει παράλληλα, το ξέρεις

Απ την άλλη μπορεί να αγοράσει έναν πολύ φτηνό HDD ανάλογα τις ανάγκες του, αλλά σου δίνω και έναν πολύ καλό για την τιμή του 500άρι να τον έχεις υπόψιν και την διαδικασία αλλαγής του σκληρού που είναι πανεύκολη.
Το μόνο διαφορετικό που έχουν κάνει με το Super Slim 12GB μοντέλο PS3, που δεν το ήξερα, είναι ότι η μνήμη του είναι Flash και δεν έχει καθόλου σκληρό ή βάση, κάτι που σημαίνει ότι αν πάρει κάποιον άλλο σκληρό δίσκο, πέρα από τον επίσημο του Playstation, θα πρέπει να προμηθευτεί και την βάση.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Αδερφέ ευχαριστώ και πάλι.Ναι η ενσωμάτωση σκληρού δίσκου είναι μονόδρομος αλλά με 60-70 ευρώ θα είναι άρχοντας!Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου.Και τι plus,τα 12 gb δεν φτάνουν ούτε για retail παιχνίδια! 

-
Χρειάστηκε να κάνω την ίδια διαδικασία με το νέο δίσκο πριν 2 εβδομάδες, είχα το 12άρι ps3 κ εγώ.
Δεν είναι τπτ ιδιαίτερο, 2' για να βάλεις το νέο δίσκο. Απλά μετά θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να εγκαταστήσεις στο νέο δίσκο το software (γίνετε αυτόματα, απλά παίρνει λίγη ώρα).
Όντως θα χρειαστεί να αγοράσεις τη βάση. Για δίσκο εγώ χρησιμοποίησα αυτόν http://www.bestprice.gr/item/2153585506 ... tem-prices
αλλά οποιοσδήποτε 2,5άρης δίσκος σου κάνει.
Δεν είναι τπτ ιδιαίτερο, 2' για να βάλεις το νέο δίσκο. Απλά μετά θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να εγκαταστήσεις στο νέο δίσκο το software (γίνετε αυτόματα, απλά παίρνει λίγη ώρα).
Όντως θα χρειαστεί να αγοράσεις τη βάση. Για δίσκο εγώ χρησιμοποίησα αυτόν http://www.bestprice.gr/item/2153585506 ... tem-prices
αλλά οποιοσδήποτε 2,5άρης δίσκος σου κάνει.
-
michaelotr - Δημοσιευσεις : 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες