Δημιούργησα αυτό το θέμα για να προτείνουμε κάποιες καλές ταινίες που έχουμε δει, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό. Μιας και δημιούργησα εγώ αυτό το θέμα, θα ρίξω πρώτος εγώ τον οβολό μου και θα σας πω μερικές άγνωστες ταινίες που θεώρησα αρκετά καλές. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι άγνωστες για εσάς και προφανώς θα μπορούσα να σας πω πολλές περισσότερες, αλλά θα αναφέρω μόνο 10 από αυτές:
Defendor (2009)
The Frighteners (1996)
Vampire's Kiss (1988) (ίσως να το ξέρετε από το meme του Nicolas Cage)
9 (2009)
Chocolate (2008)
Paper Man (2009)
Once Bitten (1985)
Salinui Chueok (2003)
World's Greatest Dad (2009)
Hard Candy (2005)
Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν, απλά εγώ όφειλα να μοιραστώ μερικές από τις άγνωστες ταινίες που έχω δει και μου άρεσαν. Κάντε την καρδιά σας πέτρα και δείτε τις και ελπίζω να μοιραστείτε και εσείς κάποιες από τις άγνωστες ταινίες που έχετε δει.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 17:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλές, αλλά άγνωστες ταινίες
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Καλές, αλλά άγνωστες ταινίες
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Το Oldboy μόνο άγνωστο δεν είναι. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Σα δεν ντρέπονται.
Θα βγει και αμερικάνικο remake. Τι θα δουν τα μάτια μας;!

-
TheLuckyShamrock έγραψε:Σα δεν ντρέπονται.Θα βγει και αμερικάνικο remake. Τι θα δουν τα μάτια μας;!
Βγηκε αλλα πατωσε εμπορικα.....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Α, βγήκε ήδη; Ούτε καν έγινε γνωστό. Ε λογικό ήταν να πατώσει.

-
Just Another Love Story - http://www.imdb.com/title/tt1024942/?ref_=fn_al_tt_7
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Ώπα, αυτή φαίνεται ωραία.

-
Την είχα δει μόλις βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η μια από τις είκοσι φορές που έχω πάει σινεμά στη ζωή μου 
Μ'άρεσε πάρα πολύ το σενάριο.

Μ'άρεσε πάρα πολύ το σενάριο.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης