- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 07:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Κατ'αρχάς, πού κολλάει ο θρύλος του Frankestein με αυτήν την ταινία; Δεν την έχω δει, αλλά έχοντας δει το trailer και γνωρίζοντας το story, καταλαβαίνω ότι είναι μια χαζοαμερικανιά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Κατ'αρχάς, πού κολλάει ο θρύλος του Frankestein με αυτήν την ταινία; Δεν την έχω δει, αλλά έχοντας δει το trailer και γνωρίζοντας το story, καταλαβαίνω ότι είναι μια χαζοαμερικανιά.
Αυτό ακριβώς που είπες κι εσύ.Η γνωστή ταινία που κάποιος κακός θέλει να φέρει τον διάβολο πίσω στην γη και ο καλός άγγελος πολεμάει για να τον εξολοθρεύσει.Με πείραξε αφάνταστα που τελείωσε η ταινία τόσο απότομα και όλο το κοινό πιστεύω.Δεν μετάνιωσα απολύτως τα λεφτά μου αλλά δεν είδα κι αυτό που περίμενα κιόλας.Είναι πραγματικά από τις χειρότερες αμερικανιές που έχω δει...Οι ταινίες του Σταλόνε είναι πολύ πιο χρήσιμες.
-
Sifs - Δημοσιευσεις : 7
The rum diary, μέτρια ταινία με τον Johnny Depp πολύ καλό και την Amber Heard μια όαση. Ά παίζει και ο Aaron Eckhart.
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Δε θα πήγαινα να τη δω αυτήν την ταινία, Sifs.
Και όσον αφορά το The Rum Diary, με το ζόρι κατάφερα να τη δω ολόκληρη την ταινία.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Upside down.Καλούτσικη ταινία αλλά με τόσο ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα(πάνω και κάτω κόσμος με αντίστροφη βαρύτητα)θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης