Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Φεβ 2014, 01:44

Κατ'αρχάς, πού κολλάει ο θρύλος του Frankestein με αυτήν την ταινία; Δεν την έχω δει, αλλά έχοντας δει το trailer και γνωρίζοντας το story, καταλαβαίνω ότι είναι μια χαζοαμερικανιά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Sifs » 05 Φεβ 2014, 15:14

TheLuckyShamrock έγραψε:Κατ'αρχάς, πού κολλάει ο θρύλος του Frankestein με αυτήν την ταινία; Δεν την έχω δει, αλλά έχοντας δει το trailer και γνωρίζοντας το story, καταλαβαίνω ότι είναι μια χαζοαμερικανιά.

Αυτό ακριβώς που είπες κι εσύ.Η γνωστή ταινία που κάποιος κακός θέλει να φέρει τον διάβολο πίσω στην γη και ο καλός άγγελος πολεμάει για να τον εξολοθρεύσει.Με πείραξε αφάνταστα που τελείωσε η ταινία τόσο απότομα και όλο το κοινό πιστεύω.Δεν μετάνιωσα απολύτως τα λεφτά μου αλλά δεν είδα κι αυτό που περίμενα κιόλας.Είναι πραγματικά από τις χειρότερες αμερικανιές που έχω δει...Οι ταινίες του Σταλόνε είναι πολύ πιο χρήσιμες.
Άβαταρ μέλους
Sifs

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 05 Φεβ 2014, 18:06

The rum diary, μέτρια ταινία με τον Johnny Depp πολύ καλό και την Amber Heard μια όαση. Ά παίζει και ο Aaron Eckhart.
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 07 Φεβ 2014, 00:39

Δε θα πήγαινα να τη δω αυτήν την ταινία, Sifs. ;-) Και όσον αφορά το The Rum Diary, με το ζόρι κατάφερα να τη δω ολόκληρη την ταινία.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Φεβ 2014, 02:35

Upside down.Καλούτσικη ταινία αλλά με τόσο ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα(πάνω και κάτω κόσμος με αντίστροφη βαρύτητα)θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 02:36

her φετος βγηκε η συγκεκριμενη ταινια. δεν αναφερεται στο μεσο θεατη, κι εγω με μιση καρδια την ειδα να πω την αληθεια, εν τουτοις τα συναισθηματα αλλαζουν απο σκηνη σε σκηνη, κοινωνικη ειναι, με τον πρωταγωνιστη παρων σε καθε σκηνη.
ΜΗ τη δειτε!
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 09 Φεβ 2014, 23:03

12 χρόνια σκλάβος .πολύ καλή ταινία με καλές ερμηνείες και με ένα μελανό κατά την γνώμη μου σημείο . ο ο ρόλος του μπραντ πιτ που μου θύμισε τσόντα σε κινούμενα σχέδια
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Φεβ 2014, 00:17

είδα το rush...πραγματικά υπέροχη ταινία με πολύ δυνατές σκηνές που σίγουρα οι φαν των μηχανοκίνητων σπορ θα πρέπει να την δουν
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό georgedem » 10 Φεβ 2014, 15:18

frozen ground. θριλερ μυστηριου νικολας κειτζ! δεν εχω να πω κατι αλλο!
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό game over » 10 Φεβ 2014, 15:55

Mama…. Γιατί το είδα… ΓΙΑΤΙ ! ??? :x :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης