PlayStation Plus+

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 02 Φεβ 2014, 17:27

alexthrylos έγραψε:Πιστεύω πως έχεις δεν έχεις συνδρομή, αν τα κατέβασες μια φορά ενώ είχες συνδρομή, θα τα έχεις για πάντα.

Ισχύει εν μέρη αυτό, από την στιγμή που ανανεώσεις την συνδρομή σου το σύστημα γνωρίζει πoια παιχνίδια της λίστας σου είναι Plus και σου τα επανενεργοποιεί. Όσο είσαι εκτός συνδρομής ακόμα και αν υπάρχουν στον σκληρό σου δίσκο κλειδώνουν μέχρι να ενεργοποιήσεις Plus. Απ την στιγμή που κάτι μπει στην λίστα κατεβάσματος σου έχει καταχωρηθεί στον λογαριασμό σου, ακόμα και αν ακυρώσεις το κατέβασμα η δεν έχεις χώρο μπορείς να το ξανακατεβάσεις όποτε θες ξανά αρκεί να είσαι συνδρομητής. Μέσα από το PC επίσης μπορείς να κατεβάσεις τα Plus παιχνίδια όλων των κονσολών που υποστηρίζει (σε περίπτωση που θέλεις αργότερα να πάρεις PS4) αν και το κατέβασμα των PS Vita τίτλων στο έχει προαιρετικά και μέσω PS3.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό gamelover » 02 Φεβ 2014, 18:13

α!μπράβο ρε havok... δεν το ήξερα.... το έκανα μόλις τώρα και έχω και το don't starve στη λίστα μου....αν είμαι τυχερός στις 2 βδομάδες....χαχα!σύντομα μπορεί και να παίζω παιχνίδια plus για Ps4....
Εντάξει άυτή η σόνυ πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι...νομίζει ότι στη ζωή μας μόνο παιχνίδια καθόμαστε και παίζουμε;; :-P έχω τόσα πολλά που πραγματικά θα μου πάρει μήνες...(λόγω χρόνου)γι'αυτο και κωλύωμαι και για plus συνδρομή(τώρα πήρα την free trial) γιατί θα γεμίσω και άλλα...αλλά απο την άλλη έχει τόσα καλά που δεν με βλέπω να κρατάω το οχυρό όρθιο για καιρό ακόμα....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό mysterious » 02 Φεβ 2014, 23:09

Τα παιχνίδια του plus θα τα έχεις για πάντα(αφού φυσικά τα έχεις κατεβάσει)αλλά θα μπορείς να τα παίξεις μόνο αν έχεις ενεργή την συνδρομή.Παιδιά για μένα δεν τίθεται καν δίλημμα.Δίνεις μια φορά το χρόνο το πολύ ένα πενηντάρικο(δηλαδή όσο ένα παιχνίδι!)και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου!Πραγματικά είναι αμαρτία να μην εκμεταλλεύεσαι αυτή την απίστευτη υπηρεσία.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 02 Φεβ 2014, 23:23

mysterious έγραψε:Τα παιχνίδια του plus θα τα έχεις για πάντα(αφού φυσικά τα έχεις κατεβάσει)αλλά θα μπορείς να τα παίξεις μόνο αν έχεις ενεργή την συνδρομή.Παιδιά για μένα δεν τίθεται καν δίλημμα.Δίνεις μια φορά το χρόνο το πολύ ένα πενηντάρικο(δηλαδή όσο ένα παιχνίδι!)και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου!Πραγματικά είναι αμαρτία να μην εκμεταλλεύεσαι αυτή την απίστευτη υπηρεσία.

Μια μικρή διόρθωση. Δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις. Μπορείς απλά να τα "αγοράσεις" από το psn από το pc σου και όποτε θες τα κατεβάζεις στο playstation.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 03 Φεβ 2014, 00:47

βάζεις τα παιχνίδια στην download list και τα κατεβαζεισ όποτε θέλεις . πάντως λέει πολύ χορταινεις παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 03 Φεβ 2014, 13:58

τι χορταίνεις?παρακαλάω να ξαναγινεω φοιτητης για να βρω χρονο να τα παίξω όλα,εχω αφησει καμια 20αρια στο ps3 και 10 στο vitaa,εντελώς απείραχτα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό chronohill » 04 Φεβ 2014, 12:25

karlat89 έγραψε:τι χορταίνεις?παρακαλάω να ξαναγινεω φοιτητης για να βρω χρονο να τα παίξω όλα,εχω αφησει καμια 20αρια στο ps3 και 10 στο vitaa,εντελώς απείραχτα

Συμφωνω απολυτα!εχω αφησει τοσα παιχνιδια που εχω αγορασει και αλλα τοσα στο plus..τωρα που θα τελειωσω το mass effect 2 θα εκμεταλευτω το mass effect 3 που ειχαμε στο plus πριν ποσους μηνες...
Άβαταρ μέλους
chronohill

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 04 Φεβ 2014, 12:27

κατσε και εχουν να ερθουν ακόμα,αν αυτη την στιγμή ειχα τα χρήματα για ps4 θα το σκεφτόμουν σοβαρα με τοσα παιχνιδια που αφησα στο 3
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 04 Φεβ 2014, 13:53

Havok-Alex έγραψε:
alexthrylos έγραψε:Πιστεύω πως έχεις δεν έχεις συνδρομή, αν τα κατέβασες μια φορά ενώ είχες συνδρομή, θα τα έχεις για πάντα.

Ισχύει εν μέρη αυτό, από την στιγμή που ανανεώσεις την συνδρομή σου το σύστημα γνωρίζει πoια παιχνίδια της λίστας σου είναι Plus και σου τα επανενεργοποιεί. Όσο είσαι εκτός συνδρομής ακόμα και αν υπάρχουν στον σκληρό σου δίσκο κλειδώνουν μέχρι να ενεργοποιήσεις Plus. Απ την στιγμή που κάτι μπει στην λίστα κατεβάσματος σου έχει καταχωρηθεί στον λογαριασμό σου, ακόμα και αν ακυρώσεις το κατέβασμα η δεν έχεις χώρο μπορείς να το ξανακατεβάσεις όποτε θες ξανά αρκεί να είσαι συνδρομητής. Μέσα από το PC επίσης μπορείς να κατεβάσεις τα Plus παιχνίδια όλων των κονσολών που υποστηρίζει (σε περίπτωση που θέλεις αργότερα να πάρεις PS4) αν και το κατέβασμα των PS Vita τίτλων στο έχει προαιρετικά και μέσω PS3.
Εικόνα

Δηλαδή εγώ που δεν έχω καμία κονσόλα της Sony μπορώ να κάνω λογαριασμό να βάλω οσα παιχνίδια είναι στο download list και όταν πάρω ps4 να τα εχω διαθέσιμα ή πρέπει να έχω συνδρομή?

Επίσης κάτι άλλο, τι ποιότητα έχει το psn ως δίκτυο? Σε σύγκριση με το xbox live είναι χειρότερο, καλύτερο, ίδιο? Ενδιαφέρομαι μόνο για οταν παίζεις multi, πόσο γρήγορα κατεβαίνουν τα παιχνίδια κλπ δεν με νοιάζει.
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 04 Φεβ 2014, 14:11

μπορεις να το κανεις,τα κανεις αγορα απο το psn μέσω του Η/Υ και οταν με το καλό τσιμπήσεις το 4 τα κατεβαζεις
Άβαταρ μέλους
karlat89

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB