Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 02 Φεβ 2014, 19:54

moviemagic έγραψε:
PostMort3m έγραψε:Λοιπον σόρρυ που δεν απάντησα τόσο καιρό. Το λαπτοπ είναι Toshiba A300-15C ο αντάπτορας του ρουτερ ειναι D-Link DML G122(rev. E) και δεν έχει πιο καινούργιους drivers. Ο εσωτερικός αντάπτορας συνδέεται όποτε θέλει αλλα ούτε και αυτός έχει πιο καινούργιους drivers. Το router ειναι D-Link DSL-2640R. To κανάλι στο οποίο είναι δεν ειναι θέμα διοτι εχω σκανάρει που παίζουν τα υπόλοιπα ασύρματα στην περιοχή και δεν πέφτει πάνω σε κάποιο. Σε αλλα ασύρματα δίκτυα δεν έχω συνδεθεί γιατί έχουν όλα κωδικό. Το laptop το εχω 4-6 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και το router δεν έχω ιδέα αλλα δεν είναι αυτό του οτε (του οτε είχε καει τον 1ο χρόνο) το είχα αγοράσει εγώ. Νομίζω το εχω 2 χρόνια αλλα δεν είμαι σίγουρη. Έκανα speedtest και απο το tablet (Αsus Transformer TF101) και πιάνει περίπου την ίδια ταχύτητα με το λάπτοπ. Στις ρυθμίσεις του router δεν νομίζω να με περιορίζει κάτι μιας και τις έχω ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή!

'Οταν σου είπα να ελέγξεις αν το toshiba συνδέεται σε αλλα ασυρμ. δικτυα δεν εννοούσα τα κλειδωμένα, αλλά σε κάποιου γνωστού σου που θα ξερες το pass για να ελέγξεις και απο κει τι γίνεται με τη ταχύτητα συνδεσης. Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις και update σε drivers στο λάπτοπ, είναι αρκετά χρόνια. Τέσπα αφού και απο τάμπλετ λες πως πιάνεις με ίδια χαμηλή ταχύτητα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι το πρόβλημα είναι στο wi-fi του ρούτερ σου. Αν έιναι εντος εγγύησης το πηγαίνεις για αλλαγή/φτιάξιμο.

Και εγώ αυτό νόμιζα αλλα με μπερδεύει το γεγονός οτι ο αδερφός μου με το λάπτοπ του πάλι Toshiba αλλα πιο καινούργιο πιάνει σχεδόν όσο με το καλώδιο! Στο λάπτοπ δεν μπορώ να κάνω update τους drivers γιατί όπως είπα έχει τους πιο καινούργιους δεν έχουν βγεί άλλοι νεώτεροι! Μάλλον είναι θέμα του ρούτερ αλλα αντε να πείσω τους δικούς μου να το αλλάξουμε θα αρχίσουν το μπουρου μπουρου...Anyways ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό moviemagic » 02 Φεβ 2014, 20:52

Κάνε αν θες και αυτό που σου είπα πιο πάνω. Συνδεσε το λαπτοπ σε άλλο ασύρματο δίκτυο σε διαφορετικό ρούτερ κανενός φίλου σου, για να δεις αν το wi-fi σου κάνει τα ίδια και εκεί. Πιστεύω έτσι θα βγάλεις άκρη :)
Άβαταρ μέλους
moviemagic

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 04 Φεβ 2014, 13:45

moviemagic έγραψε:Κάνε αν θες και αυτό που σου είπα πιο πάνω. Συνδεσε το λαπτοπ σε άλλο ασύρματο δίκτυο σε διαφορετικό ρούτερ κανενός φίλου σου, για να δεις αν το wi-fi σου κάνει τα ίδια και εκεί. Πιστεύω έτσι θα βγάλεις άκρη :)

Έβαλα ethernet 10 μέτρων και ηρέμησα :) 11Mbps (Διπλάσια ταχύτητα και βάλε) :)
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Μαρ 2014, 20:48

χαχαχαχαχααχ ετς! :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware